ЕГИПЕТ - тема 6!!!

• 74 960
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Дианче,знам,защото нашата почивка е отменена и до 2 дни ще ни върнат парите,а на сайта на Тез тур пише "stop sale"евентуално ако поутихнат нещата на пролет сме там Peace

# 166
  • София
Жалко, замислях се за тази есен. Здраве да е! Дано да се уталожат нещата, че с тези размирици човек нищо не може да планира....

# 167
  • Варна
Да така е,даже за началото на 2013 не можеха да дадат зелена светлина,има нещо,ама що не го коментират,незнам,даже представителката на ТА ни излъга супер глупаво,че се отлага,защото не били събрали 80 човека за полета,което е смешно,е след кръстосан разпит се изтърва и дойде на мойта,преди да отида във фирмата(не споменавам умишлено)се допитах до другите им колеги и знаех какъв е истинския отговор,нищо сменяме дестинацията,а на пролет ,живот и здраве ще се пробваме пак,всъщност изкарахме доста голям късмет,защото имаме време за реакция и възможност да си вземем парите Peace

# 168
  • София
Така е, esstela. А и имате още време за Анталия (ако търсите нещо по-наблизо). Там сезонът не е свършил. Аз основно исках да видя Луксор. В Кайро и Александрия съм била преди години. Друг път ще е.

# 169
  • Варна
Оооо,не,без Анталия,писна ми от Турция вече,нещо по-интересно,защото в паспорта си имам 4 печата от Турция,искам да разнообразя,не че не ми харесва,но съм настроена за друго Peace

# 170
  • София
esstela, напълно те разбирам за писването Peace
Защо не опитате с Йордания newsm78, или с Тунис.
Преди седмица се завърнахме от там.
Има море, Сахара/прекрасна/, малко история Картаген и Колизеума, малко по-малко екзотика от Египет и многоо слънце Simple Smile

# 171
Леко трудна работа да стигнат до Йордания покрай събитията в Сирия  Confused Не е невъзможно, но все пак... Peace

# 172
а каква е истинската причина newsm78 Да не вземат да фалират нещо

# 173
  • София
а каква е истинската причина newsm78 Да не вземат да фалират нещо
Доколкото разбрах размирната ситуация е причината, не искат да рискуват. Питах Тез тур и ми казаха, че вероятно още за Нова година ще възобновят почивките. Дано!

# 174
уф хубаво е, жалко че е населено

# 175
  • Варна
Агенцията е една от най-стабилните,не е в тях проблема,не е и в нас,просто всичко що е свързано с тоя смотан филм за пророка Мохамед е забранено,спрени са полетите,не ме устройват тези страни за ноември,ще изчакам януари или  февруари Peace

# 176
Дай да се появя отново,че пак стягам Египет. Rolling EyesПри нас няма никакви отменени полети и почивки.Така,че скоро резервирам и отлитаме с малкия.Не съм решили още дали пак Хургада или Шарм,зависи от офертите за Сплаш,заради синчето.Хубав Аквапарк,ол инклузив и пясъчен бряг+30 C,  grinning039 и Мохито.....еееех,скоро ще е... Hug

# 177
  • Варна
Радвам се за теб,Bee,вчера ми стана ясно,че само в БГ е така,ти пък се размажи и за нас Hug
Приятна почивка Peace

# 178
Bee, бравос, само така! Приятно да си изкарате двамката! Hug

# 179
  • Beyond the Frontiers
Радвам се за теб,Bee,вчера ми стана ясно,че само в БГ е така,ти пък се размажи и за нас Hug
Приятна почивка Peace

Ами ако си спомняте миналата година принудиха с гръм и трясък Тез Тур да прибират по спешност туристите от Египет. Нищо, че другите чужденци си стояха там...Та фирмата отнесе доста негативи и финансови и имиджови от българските туристи по този повод, така че нормално сега да се презастраховат.

Общи условия

Активация на акаунт