Никид - дано е добре детенце и да загърбите скоро всичко. Отношението на портал, вътре в спешното е просто ужасяващо! 100% е незаконно да искат предварително пари за паркинг. Повечето болници имат портал, но се плаща на излизане.
rossy-pm, нямаш повод да се притесняваш. Бебчето в теб е твърде малко и отлично защитено. Лежала съм за задържане с каката в болница и съм била свидетел на десетки съдби. И с лекари съм говорила. Сърцето на бебето в ранна гестационна възраст спира единствено, ако е генетично увредено. Както Кали ти е казала, ходи си на прегледи да ти е спокойно, но бременността ти ще е като всяка друга
Бебеш, вашата случка не мога да я подмина. Има хора емоционални вампири. Те се хранят само, ако "ядат" друг. Обикновено се държат така само към конкретен и много близък човек. Не вярвам, че тук важи правилото "мъжете са си такива". Да, повечето са несъобразителни, но това е съвсем друго. Ти си човека, който може да му противостои. Той няма да се промени сам, но ако ти игнорираш на всяко ниво подобно отношение ще му секнеш емоционалните кражби. Отнема много време, но е въпрос на промяна в мисленето. Ако си наложиш неговите думи да не стигат до сърцето ти всичко ще е наред.
Щастливи са хората от типа "ти го плюеш то си мисли, че дъжд вали". Тях ничий негативизъм не може да ги засегне.
LADY_N, аз водя и двете на детски кът, редовно. Винаги се втрещявам като видя болни деца, трябва да изкарам веднага моите все едно те са виновни и ги наказвам. Каката ми направи първата си пновмония от детски кът където собствениците бяха завели внучката си - ужасно болна. а иначе си в правото си да поискаш от работещите да изкарат болно дете, навсякъде има надписи, че деца с хрема и кашлица не се допускат. Аз само веднъж направих директна забележка на една майка, тя най-нагло ми каза, че детето и е с алергия. Аз кашлям от 2 години и знам как звучи алергична кашлица, трудно ще ме метнат. Но така или иначе на другия ден Али беше прихванала "алергията" на детето.
Дано малката е добре и утре да сте си вкъщи
и дано се включиш с добри новини и сте си удома и здравички
този стерес още ме държи...сега пазя мишлето много и се моля да нямаме произшествия.

Викам си поне да е по-малко като брой пъти.Но и съпругът е против да я водим където и да е,а уж беше много За...аз съм била маниячка...а като чу на приятели как боледуват дечицата...по-добре вкъщи си стойте...Та сега сме единодушни:)Като никога...
Определено би ми било по-приятно да щъкаме напред-назад с нея,но дано и нашето време дойде!Тамън да се возим сами в колата без проблемчета 
Но тя му се радваше и пипаше снега,и се хили:)