90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Айде спортуващите мацки да споделят кога тренират, преди след хранене и т.н., не ме мъчи толкова глад въпреки че съм през "онези" дни в месеца, но като се кача на велото и еййййййй силици нямам  smile3511 като не съм вечеряла, ако се кача 2 часа след храна (както е редно)  newsm78..... май ще е най-добре
Аз така правя. То и освен към 8.30-9.00 вечерта,няма кога да спортувам де.

# 691
Момичета, аз съм тотално отчаяна и не виждам как ще сваля поне още два три кг до края, след като другата седмица ми е трети воден, а аз не съм мърдала от втория воден  #Cussing out Карам си по план, но желанието ми тотално се изпари и не се чувствам добре психически ХИЧ Cry

Хубава вечер  Hug

Спокойно маце Wink Не се стресирай и аз съм почти така Simple Smile
Много малко мръдвам, но ще се оптуши. Може да пробваш да раздвижиш малко нещата - по-големи или по-малки порции, нещо което отдавна не си хапвала или нещо подобни  Peace

# 692
Аз ставам сутрин в 6, пия 1 чаша топла вода, разсънвам се из банята и към 6.20 започвам спортуването, което в работни дни се ограничава до 30-минутно кардио, след него пия още 1 чаша топла вода, душ и тръгвам за работа. Така до 8 сутринта вече съм се отчела със спорта и с 1/2 литър вода  Mr. Green През уикенда правя по-дълги тренировки - около едночасови, нагласям ги според програмата за деня.
Четох, четох първа страница, но не пише - сушените плодове могат ли заедно с пресните да се консумират? Мисля, че да, но да се презастраховам...

# 693
  • гр.София
Аз освен сутрин рано няма кога Whistling вечер съм скапана с тия две деца  ooooh!
Ставам в 6 без 10мин. мятам се на велото за 30 мин., после упражнения за корем 10 мин. пия кафе, пускам си душ, будя домочадието правя сандвичи за сина, приготвям малката, междувременно готвя нещо за вечерта набързо, че нали трябва да си нося на работа и за вечерта да има и в 8.00ч. съм изхвръкнала  #Crazy

# 694
  • Sofia
Аз лично я правя така:
Постна лазаня (за ВХ ден):
Продукти:
1 кутия кори за лазаня (аз най-харесвам на Мелиса)
2 буркана домати
500 гр. гъби
1 гл лук
3-4 ск. чесън
1 червена и 1 зелена чушка
(Може и всякакви други режимни зеленчуци, аз не слагам защото не обичам особено)
3-4 с.л. брашно
750 мл бульон
олио (по правило с масло става по-хубаво, но с олио е по-режимно)
сол, черен пипер, босилек, риган, магданоз

В олио запържвам ситно нарязаните лук, гъби, чешки и чесън. Добавям пасираните домати и подправките (добре е да се добави и 1 ч.л. захар, за да не е много кисело) и варя докато се посгъсти. Не трябва да става прекалено гъсто, корите доста поемат. Отделно правя бешамел като запържвам брашното в олио до цвят на бира, добавям бульона, ако станат бучки минавам с пасатора и варя не много, само леко да се посгъсти. В намаслена тава редя кори-доматен сос-кори-доматен сос докато свършат, завършвам с кори. Заливам с бешамела и пека. Върху бешамела може да се наръси малко галета за по-хубава коричка.

# 695
Аз освен сутрин рано няма кога Whistling вечер съм скапана с тия две деца  ooooh!
Ставам в 6 без 10мин. мятам се на велото за 30 мин., после упражнения за корем 10 мин. пия кафе, пускам си душ, будя домочадието правя сандвичи за сина, приготвям малката, междувременно готвя нещо за вечерта набързо, че нали трябва да си нося на работа и за вечерта да има и в 8.00ч. съм изхвръкнала  #Crazy
Муххаааа.Ти си луда бе жена. Как издържаш на това темпо? Hug
Аз сутрин едва се надигам в 7 за работа. Абсолютно невъзможно ми е да се навия да тренирам толкова рано.

# 696
Савинка - мерси Simple Smile

# 697
  • София
Идеята с чипса ми допадна,ще го пробвам.
Да питам някой знае ли рецепта за лучник?

# 698
  • гр.София
Муххаааа.Ти си луда бе жена. Как издържаш на това темпо? Hug
Аз сутрин едва се надигам в 7 за работа. Абсолютно невъзможно ми е да се навия да тренирам толкова рано.
нали луда рабта, а вечерта е същата дандания поне до 22.00ч. и съм грооги  Crazy

# 699
  • Sofia
Да питам някой знае ли рецепта за лучник?
Аз знам. Класическия с месо обаче е нережимен и няма да го давам изобщо. Аз правя без месо защото повече ми харесва.
Лучник
Около 1 кг тесто (готово или от хлебопекарна, който има, или можете да си омесите от брашно, мая и вода) или 1 пакет готови кори (с дебелите става по-хубаво);
3-4 стръка праз
3-4 гл кромид лук
1 връзка пресен лук (когато има)
сол, черен пипер, червен пипер, олио
Всичките видове лук се нарязват на ситно и се задушават в олиото докато им изври водата. Добавят се подправките. Ако ползвате тесто се разточва максимално тънка кора, слага се от лучената плънка, навива се и се нарежда в намаслена тавичка. Така докато навиете всички кори. Отгоре за по-вкусно може да залеете с малко разтопен маргарин. Но не е задължително. Пече се.

# 700
blackeye, то надеждата умирала последна  Tired

Цитат
Спокойно маце Wink Не се стресирай и аз съм почти така Simple Smile
Много малко мръдвам, но ще се оптуши. Може да пробваш да раздвижиш малко нещата - по-големи или по-малки порции, нещо което отдавна не си хапвала или нещо подобни  Peace

Ох, дано се отпуши, чеее  Sick Имам да свалям поне 20кг, аз си поставих за цел само 10, а немога и тях да стигна  Rolling Eyes То бива, бива зацикляне, ама то пък!!! Знам, че нямам движение достатъчно, преди винаги съм се движила много, да не говоря, че съм спортувала какво ли не, а сега от както се роди малката тотално обездвижване и то резултата е налице, пък и организма не може просто да му включиш копчето и да е 6! Ясно ми е на мен, ама не ми харесва  Simple Smile

Ще чакаме, пък да видим!

# 701
Misstan и аз имам още толкова да свалям, колкото ти Simple Smile
Зима е, организма си се запасява нормално е, не губи вяра Simple Smile
Цял живот имаш пред себе си  Peace

# 702
  • София
savina_33- перфектно,аз го помня от баба си без месо. Мерси за рецептата.

# 703
Румяна Лефтерова:Стига майка му да се научи да готви, че иначе ще обича и той баба си Mr. Green - хихихи  Joy ми то майка му може да готви, но не и остава време Simple Smile  bowuu
Jasmine_ - Страхотна идея  bowuu За тези, които не можем без картофи това е едно доста добро предложение. На времето дядо ми с право ме нарече "картофчо"...  Embarassed Това определение ми приляга чудесно Simple Smile

А бабата на малчо е страхотна - направи ми омлет с 3 яйца (на тефлоновия тиган) и плънка от леко запържен лук (или по-скоро задушен) и няколко мариновани гъбки и зелена салаткааа   chef

# 704
Ох, котьооо... тоз лучник ще се прави  smile3508

Аз не знам какво ми става днес. Такъв глад ме е подгонил, че не мога да се позная. А ми е четвърти плодов ден  Rolling Eyes

Взех си чайче за отслабване, от утре и него започвам. Ще ги боря тези кила!

Общи условия

Активация на акаунт