Отговори
# 675
Ани, и аз имам бактерии в урината, всичко друго е о.к. Сега док ме накара да пусна стерилна урина за микробиологично изследване. Казваш червената боровинка помага?

От Икеа си купих био сок от боровинка, концентрат е, 500мл за 4,95лв, както и сладко (на същата цена е) и се оказза, че благодарение на него съм с отличен хемоглобин - 120. От както съм бременна съм с анемия и сега като си видях резултата от изследванията сутринта съм много щастлива.
Стерилната урина ще ми е готова в петък и ще видя резултата и там. Пия сока от 2 седмици и половина, бях купила и една кутия Уринал, но той е значително по-скъп - над 13лв.

Това е статия за червената боровинка - http://www.puls.bg/health/food/news_2038.html

Не знаех, че червената боровинка е толкова богата на желязо, ако знаех по-рано щях да почна приема й, защото с ферофолгамма резултатите бяха непостоянни и незадоволителни.  2 дни след 25 дневен прием имах хемоглобин 119 на фона от днешното изследване, където е 120 Simple Smile

# 676
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
yani290885 дано скоро си у дома и после чак през Април  Praynig Hug
geri_rak пий си лекарствата и всичко ще е наред  Praynig Hug
sladuranata_ браво на младежа  Hug
geryito какво пише на антибиограмата?
plamena_1212 бебето може да се върти до 38 г.с. поне  Rolling Eyes
Дайте предложения за заглавия за новата тема, която днес-утре ща направя, за да може да се сложи анкета  Peace
Лек ден Simple Smile

# 677
Хемоглобина може да варита в рамките на 1 ден, както и за всяко изследване Simple Smile Не му се впечатлявайте толкова Simple Smile
Моя е 90 ама мърдам още Simple Smile

Обаче си останах вкъщи днеска, че ми дойде нещо нанагорно.. Мчи тъй де уф... кво да се направя като съм такава шматка  Laughing Mr. Green
Обаче съм и с лапеееееее (че са сборни класове със занималнята на 2 клас) .. и така или иначе само беснеят (само 3-4 дечица са от предучилищната и госпожата и тя им е болна.. ) Викам айде бонус днеска - да не го изваждам на -24 ..
Егати времето тука  ooooh!

За боровинката още един глас. И на хлапето успешно съм го прилагала.. А аз гледам да пия сок такъв.. Ама 4лв/ литъра ми идва в повечко  Crazy - само на Раух намерих 20% боровинка 80% ябълка - най-голямата боровинкова концентрация в сок, която открих..

# 678
Къдричке, къде си бе човек? Добре ли си? Hug

# 679
Здравейте Simple Smile!
yani290885 дано скоро си у дома и после чак през Април  Praynig Hug
geri_rak пий си лекарствата и всичко ще е наред  Praynig Hug
sladuranata_ браво на младежа  Hug
geryito какво пише на антибиограмата?
plamena_1212 бебето може да се върти до 38 г.с. поне  Rolling Eyes
Дайте предложения за заглавия за новата тема, която днес-утре ща направя, за да може да се сложи анкета  Peace
Лек ден Simple Smile

Бени, нямам такова нещо антибиограма само пише бактерии за урината и док ме накара да си пусна стерилна за микробиологично изследване. Утре ще ида си занеса. Дано не е нищо сериозно. И аз си мисля за Къдричка, изобщо не влиза а от ФБ се е отписала. Дано е добре

# 680
  • Sydney
geryito ааа, ясно... аз разбрах, че сега си пускала стерилна урина, та за това... дано не нещо сериозно  Praynig Hug

# 681
Забравих да споделя - имам 5,77 на изпита  Blush Сега си чакам класирането Simple Smile
Ама балът ми е 11,63 от макс. 12 ... та щът мъ не щът - без мен няма да минат  Mr. Green

# 682
Забравих да споделя - имам 5,77 на изпита  Blush Сега си чакам класирането Simple Smile
Ама балът ми е 11,63 от макс. 12 ... та щът мъ не щът - без мен няма да минат  Mr. Green

Бравос   bouquet

# 683
Ее duhi_puhi браво! Отличничка! Crazy
Може и да си споменала, ама какво ще записваш/продължиш?

Но наистина къде се запиля Къдричка? newsm78
До колкото разбрах от по-предни постове s.kov с бебка се държат...  Praynig
И разни други мами бягат по тъча и не са се включвали от много време...

# 684

За боровинката още един глас. И на хлапето успешно съм го прилагала.. А аз гледам да пия сок такъв.. Ама 4лв/ литъра ми идва в повечко  Crazy - само на Раух намерих 20% боровинка 80% ябълка - най-голямата боровинкова концентрация в сок, която открих..

Този сок е концентрат, разрежда се с вода, малко повече от половината бутилка съм изпила за 2-3 седмици всекидневнно пиене, а цената е 4,95лв. Готовите разредени сокове са скъпи, а са същите.

# 685
Здравейте момичета,
имам чувството, че съм се превърнала в мумия, от събота не съм излизала! И така съм се отпуснала...
Мен напоследък ме връхлитат едни такива мисли за раждането.....първия път ги нямах, не знаех какво, естествен процес, доверих се изцяло на екипа, отпуснах се и се оставих в техните ръце, но сега като знам какво е и като знам какво може да се случи, щото в последствие четох и се информирах, и се вкарвам в разни мисли Shocked Shocked Shocked, да не ви натоварвам,..... от друга страна май ме връхлита пред родилна депресия - не излизам заради студа и болежките, абе - търпение....

Малчо беше 10 дни вкъщи хем си е тичане по него, хем ми беше компания, той си е човече вече, та днес ми липсва - на градина е. Да видим дали ще изкара без болести в това време.

# 686
здравейте Hug

всичко е наред с мен, благодаря ви за загрижеността Heart Eyes
въздържам се да изказвам мнение и да коментирам и смятам така да бъде и занапред ... но ще ви следя безмълвно   bouquet

# 687
здравейте Hug

всичко е наред с мен, благодаря ви за загрижеността Heart Eyes
въздържам се да изказвам мнение и да коментирам и смятам така да бъде и занапред ... но ще ви следя безмълвно   bouquet

Съжалявяме, но не приемаме предложението ти. Не знам какво те е обидило, разбрах че си се отписала от групата във ФБ- твое право, но тук си те искаме on line, коментираща.  Hug   bouquet

# 688
  • Sydney
duhi_puhi браво на теб Simple Smile
Hadji аз не съм излизала от... отдавна... за 1 месец ще стане 10 мин. имам навън  Peace
за раждането (сега не ми се смейте много): сънувах, че раждаме заедно с Mia66, която през цялото време ми говореше за някакъв Мексикански ресторант  Laughing Mr. Green

# 689
Къдричка важното е, че всичко е наред - коментираща или не, това е твое право Hug
duhi_puhi браво браво на теб!!!!
natali_ivanov_a  Добре дошла!!!
benitabeni    Laughing ха дано, докато раждате това да са ви грижите какво има в мексиканския ресторант
Hadji от толкова време лежа вкъщи, през деня нямам проблем, но като залегнат моите и ме хващат лудите,  не мога да спя, пощурявам до 01,30-02 часа и ставам в 7часа. Адски изнеряващо

Общи условия

Активация на акаунт