Отговори
# 540
  • Мнения: 54
Как сега да си измия тигана след направата на карамелов сос?  Mr. Green Все ме е било страх да го правя пустия му карамел, поради тази причина, ама много ми се дояде.  Joy Joy

# 541
  • Русе/София
  • Мнения: 1 838
Как сега да си измия тигана след направата на карамелов сос?  Mr. Green Все ме е било страх да го правя пустия му карамел, поради тази причина, ама много ми се дояде.  Joy Joy
с гореща вода

# 542
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 580
Преди време правих мекици, доста сполучливи, но забравих на кой беше рецептата newsm78.Тестото се забъркваше в купа, т.е. не се меси, остава се 20 мин., след това се взима с мокри ръце и се пържи.Мисля, че беше със сода тестото newsm78.Ако някой се сеща - моля за линк Hug.

# 543
  • Австрия
  • Мнения: 28
Преди време правих мекици, доста сполучливи, но забравих на кой беше рецептата newsm78.Тестото се забъркваше в купа, т.е. не се меси, остава се 20 мин., след това се взима с мокри ръце и се пържи.Мисля, че беше със сода тестото newsm78.Ако някой се сеща - моля за линк Hug.

Да не би да търсиш това:

http://tanitaang.blogspot.com/search/label/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D1%86%D0%B8

# 544
  • Мнения: 22 867
Преди време правих мекици, доста сполучливи, но забравих на кой беше рецептата newsm78.Тестото се забъркваше в купа, т.е. не се меси, остава се 20 мин., след това се взима с мокри ръце и се пържи.Мисля, че беше със сода тестото newsm78.Ако някой се сеща - моля за линк Hug.

Аелис, приличат ми на пеп-4о-овите newsm78

# 545
  • Австрия
  • Мнения: 28
Пелмени, равиоли, пирожки.
Ето рецепта за пелмени:
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=478.0
Ето как се използваи формата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=547229.480


Тя , благодаря ти!   bouquet

# 546
  • Мнения: 1 884
Пелмени, равиоли, пирожки.
Ето рецепта за пелмени:
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=478.0
Ето как се използваи формата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=547229.480


Тя , благодаря ти!   bouquet
За нищо.В руската тема  има и рецпти за пирожки.

# 547
  • София
  • Мнения: 10 825
то интересното е да сподели някой от личен опит

изобщо как е на вкус и киноата и амаранта  newsm78
Хубави са на вкус Laughing Аз лично не бих могла да ги опрелича на нещо друго, вкусът си е техният.
Според мен трябва да имаш доста въображение за да кажеш, че киноата има вкус на орехи Thinking

# 548
  • Мнения: 1 884
то интересното е да сподели някой от личен опит

изобщо как е на вкус и киноата и амаранта  newsm78
Хубави са на вкус Laughing Аз лично не бих могла да ги опрелича на нещо друго, вкусът си е техният.
Според мен трябва да имаш доста въображение за да кажеш, че киноата има вкус на орехи Thinking
На мен киноата ми допадна повече от амаранта.Не че не го ям и него.
Салата с киноа:
http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-231/киноа/
Зелен фасул с киноа:
http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-300/киноа/
тепаняки с телешко и киноа:
http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-300/киноа/

Аз съм яла само салатата и ми хареса много. Като към оригиналната салата си прибавих малко зелена салата и айсберг.

# 549
  • Мнения: 124
Момичета моля за помощ,как мога да омекотя едни сладки?Направих овесени сладки,но явно съм ги препекла и сега са като тухли,а децата много ги харесаха и не ми се иска да ги изхвърля...помня,че имаше нещо с ябълка...но не съм сигурна как точно се процедираше.

# 550
  • София
  • Мнения: 368
Свеки ми донесе бурканче /около 0.500гр./
конфитюр от сини сливи. Дайте идеи какво мога да направя с него, защото така никой не го яде, а ми е жал да го хвърля. Naughty Моля!

# 551
  • Мнения: 1 884
Свеки ми донесе бурканче /около 0.500гр./
конфитюр от сини сливи. Дайте идеи какво мога да направя с него, защото така никой не го яде, а ми е жал да го хвърля. Naughty Моля!
Конфитюр или сладко.Аз имам мармалад от сини сливи и правя кифлички с него, но е много гъст.Ако твойто е рядко по добре в някакъв сладкиш.

# 552
  • Мнения: 22 867
Свеки ми донесе бурканче /около 0.500гр./
конфитюр от сини сливи. Дайте идеи какво мога да направя с него, защото така никой не го яде, а ми е жал да го хвърля. Naughty Моля!
Конфитюр или сладко.Аз имам мармалад от сини сливи и правя кифлички с него, но е много гъст.Ако твойто е рядко по добре в някакъв сладкиш.

mariyka, ето още идеи, има доста вкусни предложения. Сладкишът на Рени без яйца също е много вкусен със сливов мармалад. Peace А върху филийка с масло пробвахте ли? Heart Eyes

# 553
  • София
  • Мнения: 368
Благодаря ви момичета! Дори не съм го отворила да видя колко е гъст. Ще проверя и тогава ще решавам, а на филийка няма никакъв шанс!

# 554
  • Пловдив
  • Мнения: 789
Момичета моля за помощ,как мога да омекотя едни сладки?Направих овесени сладки,но явно съм ги препекла и сега са като тухли,а децата много ги харесаха и не ми се иска да ги изхвърля...помня,че имаше нещо с ябълка...но не съм сигурна как точно се процедираше.

В кутията за коледните сладки за омекване слагахме резен ябълка. Действа на меденките със сигурност. Прибери ги в кутия и пробвай.

Общи условия

Активация на акаунт