Хайде да броим калории 2

• 66 210
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Хмм, по принцип веднъж седмично (даже днес ми е такъв ден) съм сутрин на ябълка, а на обяд и вечеря - елда. Но ще увелича броя на дните, ще хапвам и утре, може да има файда Simple Smile

# 121
  • 1st floor
Днес бях на фрикасе у нас за обяд/+1 мандарина/ и вечеря , а през останалото време ангажирана/и не мислеща за ядене/...Мисля, че се вмъквам във 1200 ... Peace

# 122
  • в колонките
        Момичета, Hug
    Пускам ви ново инфо за калориите.Ако искате го прочетете, а решението си остава ваше.  bouquet
              http://zdravbadi.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0 … ontstyle=f-larger       
            Хубава вечер. Hug

# 123
Къде се изпокрихте, девойки   bouquet

За днес:

З: 2 бъркани яйца със сирене и парче бекон - 300кал (изядох част от тях)
О: остатъка от яйцата с един домат и малко кашкавал - 300кал
Сл.З: фрикасе (съвсем малка порция) 200 кал, 5 крекера - 100кал и хумус 100кал
В: протеинов шейк 100кал, салата от спанак 50кал, сметана - около 1 супена лъжица- 100кал

Тотал: 1250

Правих и силова фитнес тренировка за горна част на тялото.

# 124
  • в колонките
        Здравейте, Hug
   Спазвам горе-долу калориите,не обичам студа,огладнявам много от него. Sad .Килограмите са си на мястото /за сега/  Wink
    Пускам ви интересен линк,ако имате свободно време прочетете. Laughing
        http://agronet.bg/agro-news/interesni-novini/5254-kafe-i-alkohol … biva-amerika.html 
   Хубав ден и спорен февруари.Честито на празнуващите,днес е Трифонов ден.  bouquet

# 125
  • Русе
        Момичета, Hug
    Пускам ви ново инфо за калориите.Ако искате го прочетете, а решението си остава ваше.  bouquet
              http://zdravbadi.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0 … ontstyle=f-larger       
            Хубава вечер. Hug

мерси за статията много ми хареса - сега по-лесно ще смятам. иначе за днес съм на 269,7ккал с 22,4гр. мазнини, 15,8 белтък и 0,2 въглехидрати. Честито на именниците днес  Hug

# 126
Хах, братята х'американци няма как да не оглавят поредната мрачна здравна статистика.

Днес по съвет на sivila продължавам с елдата. Вчера за обяд елда с джинджифил и други подправки, за вечеря спагети от елда с мааалко филе от херинга. Днес - същото меню. Дано поспадна, защото Close

Честито и от мен на празнуващите Трифоновци и винари   bouquet

# 127
Здравейте! След няколко неуспешни диети започнах да броя и аз и от 6.01,2012 съм свалила 4 килограма, но от около 10 дни не съм мръднала и се чудя защо. Изчислила съм, че за желаните килограми трябва да приемам по 1500 калории и от тях вадя 200, 300 и консумирам около 1100, 1200, а понякога дори по-малко.започнах от няколко дни на кростренажор по -300 калории, понеже нямам време покрай малката. Имате ли идея защо не ми се получава  newsm78 Меря си с везна, ползвам калкулаторите на  здравословно. Повечето неща, които консумирам са много лесни за изчисление, понеже рядко ям готвено, та съм сигурна за калориите, а пък съм задържала. Ооо аз съм 57кг. около 160см, но искам поне 5 кг. да сваля. Преди бях 48кг. и бях супер, но отказах цигарите, после бременност, сега пък и проблеми с щитовидната жлеза... но сега се лекувам и вече почнах да смъквам.

# 128
ilr, ще споделиш ли примерното си меню за 1-2 дни, като посочиш и часовете, в които хапваш. Може би така ще успеем да ти помогнем.  Peace

# 129
Ами всеки ден ям почти едно и също....
Днес
З - кафе със сметана и захар - 35 калории
О - сандвич(две филийки диетичен хляб-100к.,половин топено сиренце - триъгълно,малко лютеница) + салата(марули, краставица и царевица с лимон и зехтин и сол) - 150 калории за сандвича + 250 за салатата
В - пак сандвич, но с филе и лютеница и в черна питка от Билла - 250 калории
И кростренажор -300 калории
Понякога обядвам и вечерям варени картофи + салата, месо + салата, ориз на тава с/без месо, понякога си позволявам и нещо сладко, примерно една вафла или 100 гр. кекс (като смятам500 калории). Всичко си тегля точно на кантарчето и не надвишавам калориите за деня. Някой пък между храненията хапвам банан или шепа бадеми(20-30гр.), кока-кола, но рядко. След 8 часа вечер и преди 12 на обяд рядко ям.
И си имам на ексел таблица и си пиша всичко, което ям, т.е. не забравям ядене.

# 130
  • Русе
аз не съм експерт, но като ти смятам калориите излиза, че ядеш 685ккал - 300 за тренажора т.е. 385ккал/ден - мисля че е убийствено малко и тялото ти е почнало да се запасява, затова си в застой - дори да сложа вафлата или кекса - пак калориите са много малко. мое мнение  Peace

# 131
Е, то това е днес, иначе аз ги смятам и са около 1100, 1200 е понякога са и около 800,900, но не е нарочно, просто ям да се заситя и не прекалявам. А кростренажора е от 3 дни.

# 132
  • Русе
със или без тренажора -  Laughing - шегувам се - и аз съм на същия хал. - 158/56 - ама нещо не мога да докарам калориите все отивам към 1500, а днес направо убих коня с 1700. тежка е царската корона, нооо ще я носим докато улекнем Hug

# 133
irl, поздравления за постоянството и упорството.   bouquet

Ще ти напиша аз какво бих променила в режима ти, като уточнявам, че това е личното ми мнение.
Аз съм висока точно колкото теб и съм 48кг. Казвам го, защото спомена, че и ти си била със същите килограми.

1. Бих започнала да закусвам - гладна или не, закуската е важна. Тя активира метаболизма. Сумистите не закусват, сама си направи извода.
2. Бих закусвала висококалорийно. Най-големия дял храна изяждай до обяд. Ако приемаш 1200 калории 700-800 сложи в първата половина на деня.
3. Бих намалила въглехидратите за сметка на сурови зеленчуци и тотално бих ги изключила от вечерята. Хляб, картофи, ориз, макарони не са добра вечеря за отслабване.
4. Бих яла 4 пъти дневно.  Peace
5. Продължавай с кростренажора, бъди упорита с него, ефектът няма да закъснее. Може да правиш и интервални тренировки на него, може да включиш и други упражнения в някои дни на негово място

# 134
  • Русе
Имате поща, може ли да помоля за съвет и за мен. ето моето меню:
закуска - две яйца с масло/сланина на тиган ~ 250-300ккал
обяд - същото или някакво месо ~ 300-700 ккал
следобяд - понякога кис мляко ~ 60-100ккал
вечеря - пържола /свински дроб със зеленчуци ~400 - 700ккал
вторите кал са максимума, когато ям месо.
158см. - 56кг. - нужен прием средно - 1500кг.
спорт - йога - 20-30мин /ден
гирички 10-15 мин
степер - 20 мин - не всеки ден
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт