Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са формулите, споменати в статията, обсъдена в публикацията?
Какви са ползите от преброяването на калориите?
Какви са ползите от използването на табличка за броене на калории?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са формулите, споменати в статията, обсъдена в публикацията?
-
Какви са ползите от преброяването на калориите?
-
Какви са ползите от използването на табличка за броене на калории?
-
Какво е Тае-бо и какви са препоръките за начинаещи?
-
Какви са препоръките за преброяване на калории и контрол на приема на храна?
Ти била ли повече килограми, или просто така си поддържаш?
. Ограничавам се, почнах вече и да тренирам /е, от съвсем скоро, де
.Каква е тази мания ? Аз на времето бях много кльощава - 49кг/176см , после стигнах до 98кг /от стреса най-вече/.Сега на 62-64кг. съм визуално много по-добре,харесвам се повече.
.Не се ограничавам от абсолютно нищо,харесвам въглехидратите /само пълнозърнести/,обожавам плодовете и зеленчуците,ядки и въобще всичко,май.
.Когато имам задържане си хапвам 1-2-3 дни елда и нещата се оправят.Пътеката ми е другарче,ходя пеша до офиса всеки ден по 1 час,не се оплаквам.Лично за мен само броенето на калориите има значение за теглото.Разбира се като диабетик се съобразявам какво употребявам,но един балансиран хранителен режим за мен е най-доброто нещо за организмът. Все пак човек не може цял живот да бъде само на мръвки или плодове?
) и затова хапвам на бързо сандвич, вафла, сурови бадеми, банан, вафла ... абе ... каквото хвана или ако майка ми донесе сготвено, напоследък и салатка си правя като заспи бебето, но в този студ не ми се ходи до пазара .... сега каквото имам дояждам ....