Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са формулите, споменати в статията, обсъдена в публикацията?
Какви са ползите от преброяването на калориите?
Какви са ползите от използването на табличка за броене на калории?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са формулите, споменати в статията, обсъдена в публикацията?
-
Какви са ползите от преброяването на калориите?
-
Какви са ползите от използването на табличка за броене на калории?
-
Какво е Тае-бо и какви са препоръките за начинаещи?
-
Какви са препоръките за преброяване на калории и контрол на приема на храна?
тази вечер десерт не ми се полага
. За мен това е най-прекрасният начин за отслабване. Но досега съм смятала много грубо калории и не съм чела почти нищо. Имам питанка, на която не намерих отговор. Досега бях 10 дни на кленов сироп и днес съм 9- ти ден захранване. Ще продължа с броене на калории, но се чудя от колко да започна. Предполагам, че ще трябва да е от доста по-ниско от 1300. Според таблицата в "Здравословно" трябва да приемам 1590 за сегашно тегло и 1530 за мечтаното тегло от 50кг.
Даже още първите две седмици видях промяна. Сега малко съм поспряла да свалям, но са ми останали най-трудните последни тлъстинки и може и това да е една от причините. Другата , че напоследък често надвишавам границата на калориите
, а и съветите ще са по "компетентни" 
и после отивам да слабея на балката.
Не ти знам мерките, но като нищо може да имаш 3-4 кг в минус след 3 седмици! Предполагам, че си извършила някои измервания и пресмятания, които си трябва в НАЧАЛОТО на екшъна с броенето - измерване на тегло, индекс на масата на тялото, необходими калории за запазване на теглото и др. Последното (необходими калории за запазване на теглото) е много важно за да може да си направиш някакъв план за (поне) 3-4 седмици напред - да знаеш откъде тръгваш и къде искаш да пристигнеш, как се дрижиш по трасето и прочие...... Ако не си - утре ще пусна тука списък с линкове за разните му калкулатори и полезни статии по тия теми... поне които са ми "хванали" окото и които аз ползвам..... Ще е полезно и за новата тема...