Намаления 2012 (4)

• 102 388
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Да, там не са лоши, въпреки че са китайски, на Уфо, ООЕЕ и др подобни са даже доста качествени, има голямо разнообразие, но самия магазин продава по-скъпо. Огледай се, на същите може да попаднеш и в Далисимо, дори и на пазара. В Аутлета на КиК има също добри цени. Аз лично обаче поръчва от СД Simple Smile.

# 526
  • Пловдив
Теранова в Пловдив правят намаление- ако купиш 3 неща най-евтиното от тях е безплатно. Взех летни неща за щерката - за тези пари биват  .

# 527
"По случай навършване на една година от откриването на детски хипермакет Комсед в Скай Сити Мол, ние Ви поздравяваме с отстъпка 40% на всички стоки в този обект за периода от 29 Март до 1 Април 2012год.!"

# 528
"По случай навършване на една година от откриването на детски хипермакет Комсед в Скай Сити Мол, ние Ви поздравяваме с отстъпка 40% на всички стоки в този обект за периода от 29 Март до 1 Април 2012год.!"
newsm10 Супер!

# 529
  • София
в The mall:
lalo - при покупка над 30лв получавате -20 процента на колекция Четири сезона.
Luxsit- при покупка на диоптрични рамки Fendi, Exalt получавете безплатни френски стъкла Novacel с обхват до +/- 6,00 dpt. Доста изгодна оферта, като знам по- висок диоптър каква цена са стъклата ooooh!
В Сепфора и Дъглас има изгодни оферти от сорта на - частично намаление или купи 2 вземи 3, различни сетове парфюм + душ гел + лосион.
В Малборо класик има намаление от 40 до 50 процента на някои неща.
В Теранова и Калиопе има 20, 30 процентно намаление на доста неща.
В H&M.....ми голяма блъсканица още, бе ooooh! Всичкия народ в мола е там! Търся една пола 4 пъти вече, нямам шанс да я открия. На касите митинг, в пробните също ooooh!
В Капаска има -15 процента за випуск 2012, каквото и да значи това Laughing

# 530
  • София, България

Това къде е, на мястото на Хиполенда ли ? Тоя мол има ли го още, аз мислех, че са го затворили?

# 531

Това къде е, на мястото на Хиполенда ли ? Тоя мол има ли го още, аз мислех, че са го затворили?
Да, той ама шшшшт...за затваряне да не говорим. Той ни е квартален и ми допада това, че не е пълен с някакви скъпарски неизвестни марки...Има доста безмислени магазини, вярно е, но и за тях има клиенти...явно...

# 532
  • София
Някой знае ли кога откриват НМ в Сердика, че да се разкарат тълпите от мола на Цариградско?

# 533
  • София
Някой знае ли кога откриват НМ в Сердика, че да се разкарат тълпите от мола на Цариградско?
Laughing
И аз това се питам Joy

# 534
  • София
Аз имам спортен хъс - още в първия ден на откриването на НМ купих 2-3 парцалчета (просто бях този ден в мола) .  Mr. Green Ама крайно време е народът да си обере крушите от там, защото на мен това ми е кварталния мол.  Crossing Arms

# 535
  • с/у ОколоМръсТното
Теранова в Пловдив правят намаление- ако купиш 3 неща най-евтиното от тях е безплатно.

и в този на Витошка е така...

# 536
  • София

Някой днес ще ходи ли  Комсед?
В МОЛ-а имаше ли детско клубче Thinking

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 09:45 от elix

# 537
Аз отивам със синковеца,че толкова неща на Лего си е избрал........

# 538
В този Комсед, освен играчки и книжки, дрехи и обувки не се предлагат нали?

# 539
  • София-Младост
В този Комсед, освен играчки и книжки, дрехи и обувки не се предлагат нали?
Преди имаше дрешки, бельо...за обувки не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт