Каква козметика против стрии използвахте през бременността?

• 138 970
  • 805
  •   1
Отговори
# 615
armira, права си за усещането след Tummy butter, аз също си спомням, че кожата беше прекрасна на сутринта Peace и това на цената на една-две пижамки Mr. Green (всъщност хубавото, което си отбелязах аз тогава при ползването беше именно, че въпреки мазната консистенция, не оставя нищо по дрехата). Сега обмислям да  дам втори шанс на останалата част от маслото, може би през есента ще попива мъничко по-бързо Simple Smile

# 616
Взех си на Mothercare лосион против стрии за бременни специално. Ще коментирам резултата от него след време. Засега нямам стрии.

# 617
  • София
Аз съм на Мустела и засега съм доволна. Но се чудя дали да не пробвам и Веледа. Не искам да имам следи от бременеенето, но знам, че няма начин.

# 618
На мен ми излязоха няколко в последните дни, концентрирани са в малка зона точно над пъпа. Въпреки цялото мазане, кожата там е много силно опъната и болезнена/изтръпнала на допир, явно не е издържала. Дано си остана с тях, но то ще се види, като почне да се прибира корема.

# 619
  • София
И мен ме е страх повече за след раждането, тогава се виждат истинските поражения   Sad

# 620
И мен ме е страх повече за след раждането, тогава се виждат истинските поражения   Sad

Много си права, през бременността си нямах нито една стрия, 2 месеца след раждането се сдобих с много такива  Sad

# 621
Момичета, за протокола:
Вчера ползвах за сефте крема против стрии на Mothercare и съм очарована!! Дали ще предпази от стрии ще се разбере по-нататък (след 2 месеца), но за момента мога да кажа, че много, много хубаво овлажнява кожата (осезаемо) и много добре попива в нея, сякаш усещаш, как наистина я подхранва, овлажнява и я прави по-еластична. Като плюс към това мога да добавя, че ухае прекрасно!! И като още един плюс мога да кажа, че не е толкова скъп - взех го от техния магазин за 20 лв., а както знаем продуктите в магазините им като дрешки и т.н. не са много евтини. Едно космонавтче е 90 лв.

# 622
  • София
Сега съм с Мамма Донна и не съм доволна , може би защото е крем а не е омазняващо, което ми се струва по подходящо... Иначе съм на зехтин и сега се чудя за Юсерин дали да не го пробвам

# 623
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Сега съм с Мамма Донна и не съм доволна , може би защото е крем а не е омазняващо, което ми се струва по подходящо... Иначе съм на зехтин и сега се чудя за Юсерин дали да не го пробвам

На Юсерин олиото е много мазно, ако това търсиш, то може би ще ти допадне  Peace

Аз с предната бременност се мазах с него, но може би защото беше зима и не ми се струваше толкова мазно, сега лятото не можах да го издържа. Все пак си го пазя и като ми свърши лосиона сигурно ще се мацам пак с него през студените месеци.

За Юсерин от предната бременност имам 2 стрии на корема - и двете тръгват от дупката за пиърсинг, която имам, явно там понеже е дупчена кожата и нещо не е издържала, но не са болка за умиране. За сега други нямам  Peace

# 624
  • София
На мен ми излязоха няколко в последните дни, концентрирани са в малка зона точно над пъпа.

Тези стрии са най-неприятни, защото после, когато корема се прибере, поради нарушената еластичност на кожата около пъпа, изглежда набръчкана и нищо не помага. Докато другите се свиват с времето и не са толкова забележими, тези нямат поправяне.

# 625
Днес си купих на PALMER`S крем за тяло с гъста концентрация (така се казва) предназначен за белези от разтягане (стрии) по време и след бременност.

Ще пиша по-нататък дали е ефикасен.

Обещах да пиша за този продукт. Много съм доволна, доста добре овлажнява, лесно се нанася, почти няма аромат. Бледите стрии изчезнаха, а по-големите избледняха.

# 626
Днес си купих на PALMER`S крем за тяло с гъста концентрация (така се казва) предназначен за белези от разтягане (стрии) по време и след бременност.

Обещах да пиша за този продукт. Много съм доволна, доста добре овлажнява, лесно се нанася, почти няма аромат. Бледите стрии изчезнаха, а по-големите избледняха.

Дай снимка и/или линк към продукта? Това, което казваш е супер!

# 627
  • на последния етаж
И аз съм доволна от продуктите на Палмърс (продължавам да ползвам стягащия лосион и крема за бюст). Ето я серията за бременни.

# 628
Видях линк-а, ама така и не разбрах кой точно продукт е използвало момичето, което е заличило стриите малко или много... Rolling Eyes На всички пише "против стрии", с изключение на онзи за стегнат бюст.

# 629

Дай снимка и/или линк към продукта? Това, което казваш е супер!

http://www.zabebo.bg/products/koncentriran-krem-protiv-strii-palmers

Общи условия

Активация на акаунт