Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 780
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 600
Моята лекарка изрично настоя да платя след като е минало раждането. Мисля, че се притеснява, че може да се случи нещо непредвидено и да не успее да дойде. Първия път не го коментирахме и тя беше супер изненадана, че съм платила предварително. Предполагам, че на деня на отворените врати не е имало как да кажат нещо друго, защото сигурно това плащане в последствие няма как да бъде регламентирано.

ВИП стая се заявява след раждането и се плаща при изписване.

# 601
Друг е въпроса, ако си без избор на екип дали ще ти дадат.

# 602

Ако има свободни - да, престоят след раждането няма общо с избора на екип.

# 603

Ако има свободни - да, престоят след раждането няма общо с избора на екип.
Абе не съм съгласна, аз това го изживях и понеже бях малко повече в коридора, който е пред родилната зала и чух как си нагласиха свободните стаи за техните пациенти, имаше свободни няколко места, но когато аз попитах за мен - ми казаха,че няма.

# 604
  • гр.София
За избор на екип се заплаща или предварително няколко дни преди раждането или максимум един ден след раждането. Това може да ви го кажат не само доктора които сте си избрали в Тина Киркова, но и на самата регистратура.
При избора на екип- лекаря те насочва към анестезиолога с който работи, какви изследвания иска да му се предоставят, а ако не си си го избрал- лекарят как да разбере,че ще разждаш при него, само на устна договорка? За да не станат фалове с лекаря , да не е там или отпуска, се договарят тези неща предварително, пита се. Естестевено и те са хора и на тях може да им се случи нещо.
За стаята се заявява след раждането.

# 605
Ами ако няма стаи например?  Whistling

Предполагам,че за заплащането ще си говоря с Ковачева.Тя ще каже кога и как.Тя например каза,че е в отпуск от 10-ти до 17-ти и ще ме прехвърли при друг доктор (ако случайно тръгна да раждам тогава).Е,дано не тръгна,защото си искам нея. Crazy И в случая като ме прехвърли при друг,ако тръгна да раждам и му звънна да дойде - пак плащам за избор на екип,нали?

# 606
  • София
Ако няма стаи-вип ли? Ако няма-чакаш да се освободи и се местиш.

# 607
Ако няма стаи-вип ли? Ако няма-чакаш да се освободи и се местиш.
Да на другия ден когато си свикнала с момичетата и едно местене ми се струваше чак абсурдно... аи ме подразни идеята,че ми отказаха.

# 608
Веднъж докато чаках на опашка за да си платя едно изследване един млад татко пред мен плащаше за избор на екип и касиерката изрично го попита дали раждането е минало, чак след като таткото потвърди му взеха паричките.

# 609
  • София
Аз платих избора много преди датата на секциото-никой не ми е отказвал,нито ме е питал кога ще е денят.

# 610
Мен лекаря, при който раждах ме посъветва да си платя раждането преди това (часове преди да родя), защото ми каза, че всеки момент ще го направят 900 лв. А аз платих 300  Shocked Даже не знаех и не очаквах, че ще е толкова евтино. Бях се настрила да плащам много повече. Късмет  Crazy
А за ВИП стаите - аз лично не ги предпочитам. Толкова ми беше добре с другите момичета, завързах познанства, и с някои още поддържаме връзка. А и в тази болница ВиПа не е вариянт, защото не пускат близките при теб и ти в един момент се оказваш изолиран от света, няма как да се изкъпеш, да отидеш до тоалетна, защото няма на кой да си оставиш бебето... А и плащаш пари за това  Crossing Arms

# 611
Ирка
ти си първата от която чувам, че не пускат близките при теб. Аз лично съм ходила на свиждане на  майка във Випа, долу не пускат на ет. 2?? newsm78

# 612
Абе да, води се, че във ВИПа пускат.  При нас не пускаха...

# 613
kilimiotlista, нещо си в заблуда - няма такова нещо да не пускат във ВИПа. Близките могат да си стоят при теб по цял ден.
Само ако решат да влизат между 14 и 16 ч. ще ги спрат долу, ако влязат в 13.55 ч. - няма проблем, ще си влязат.

# 614
Абе да, води се, че във ВИПа пускат.  При нас не пускаха...
Може да е имало причина, а и ти нали каза, че не си била във Вип? Моя приятелка лежа там и имаше бум от шарка някаква и затова спряха посещенията, но това стана по средата на престоя й, отначало ожеше да се влиза - после не.

Общи условия

Активация на акаунт