Виж предната страница след коментара "Жалко за доктор Киров"

На мен ми бяха препоръчали Теди Костова, но тогава тя беше в труден период и не искаше да се ангажира с избор. Т.е. да бъде постоянно нащрек, да не разполага със свободното си време - напр. ако ми почнат контракциите в момент, който тя не е на работа, а е планирала деня си за друго. Но пък съдбата се намеси в моя случай и контракциите ми започнаха сутринта, разкритието не нарастваше, а когато вечерта в 19 ч. тя дойде за нощна смяна се роди бебето при нея - точно както исках.
Сигурно дулата е по-важна от лекаря. Вероятно и тя е тази, която ще реагира в сложна ситуация по време на раждането. Олга Дукат няма да спре да бъде дула, значи разберете в коя болница отива и идете там да раждате. Не знам мотивите да се махнат дулите. Не подкрепям такова нещо, смятам, че жените трябва да имат избор, но такива крайни изказвания ми идват малко в повечко
Както винаги едно такова нещо ще се раздуе и драматизира до невъобразими размери. А всъщност от всички пациентки в АГ болниците сигурно 5% се интересуват от дула. Останалите изобщо няма и да разберат, че няма тази опция.
Той ще реагира... 
Сигурно дулата е по-важна от лекаря. Вероятно и тя е тази, която ще реагира в сложна ситуация по време на раждането.
НЕ бях особено хепи от този факт, но явно така ще се наложи.
Сигурно дулата е по-важна от лекаря. Вероятно и тя е тази, която ще реагира в сложна ситуация по време на раждането. 
Точно си мислех, че никой няма да се включи по моя въпрос.... хихих
Точно си мислех, че никой няма да се включи по моя въпрос.... хихихПрепоръчани теми