Монодиета -част 4

• 21 961
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Чикаго ти така или иначе си писана и няма да те трия от табличката, ако искаш си почини, ако искаш продължавай - ти си решаваш.
На следващото мерене дори само да обявиш, че си ги задържала ще бъде чудесно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 451
Момичета ,аз реших следното-ще включа и хранителни добавки-взех си фет бърнър-той ще ми помогне повече да тренирам-в него има и ел карнетин.Не са важни килограмите а да се стегне тялото-за момента тази мисъл ми носи успокоение от незадоволителният ми резултат.Преди години ползувах друг фет бърнър и резултата беше супер.

# 452
diana m- браво момиче, давай все така

# 453
  • София
Аз мисля да започна вече и нещо по-сериозно да спортувам, че няколкото миннутки вкъщи кростренажор не е достатъчно. Замислям се за Зумба и Тае-бо, ама засега ще мога само 2 дни в седмицата най-много, защото съм се хванала и немски да уча и изобщо.. много неща ми се насъбраха.

# 454
  • София
Момичета ,аз реших следното-ще включа и хранителни добавки-взех си фет бърнър-той ще ми помогне повече да тренирам-в него има и ел карнетин.Не са важни килограмите а да се стегне тялото-за момента тази мисъл ми носи успокоение от незадоволителният ми резултат.Преди години ползувах друг фет бърнър и резултата беше супер.
Аз почнах да взимам от зелените водорасли АФА, уж и те помагали за стопяване на мазнините, пък ще видим. Оказват добро виляние и за още куп неща. Но ги поемам с 2 супени лъжици кис. мляко, иначе са ми гадни. Та всеки ден не ми е съвсем моно, заради тези лъжици мляко.

# 455
diana m- браво момиче, давай все така

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
аз то днес съм много стриктна и няма да прегрешавам, няма да вечерям и няма да се отпускам събота и неделя. Тържествено обещавам, че до другото мерене килограмите за сваляне ще са станали само 35
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Засега държи шокито - не се чувствам умряла от глад и се чувствам добре

Щом до тук стигнах продължавам - няма да се откажа докато не постигна това което искам

ох Софи как ти завиждам за кростренажора у дома  Confused Confused Confused и аз много искам, но мога да си позволя само втора ръка и то де да знам на каква трошка ще попадна  Sad Sad

# 456
Вечерния отчет
Две кофички кисело мляко и пилешко. Мисля, че добре издържах не ми се ядеше, може и да съм свалила. Направих само 30 мин на tae bo, повече не можах, но и това е ок. Сега гледах една лятна диета, но пък няма череши и ягоди пресни, иначе много ми допада, може да я заменя с друг плод. Но за сега може би ще съм така. Искам по-бавно да става всичко, че да съм сигурна, че съм ок.
 Hug за всички.

# 457
Вечерния отчет
Две кофички кисело мляко и пилешко. Мисля, че добре издържах не ми се ядеше, може и да съм свалила. Направих само 30 мин на tae bo, повече не можах, но и това е ок. Сега гледах една лятна диета, но пък няма череши и ягоди пресни, иначе много ми допада, може да я заменя с друг плод. Но за сега може би ще съм така. Искам по-бавно да става всичко, че да съм сигурна, че съм ок.
 Hug за всички.
може ли линк за тае  бо -то

# 458
Добро утро момичета  Hug Hug Hug

Тази сутрин не съм се мерила, но снощи бях на гости и хапнах месо и салата.
Днес и утре ще карам само на кисело мляко за да разтоваря малко, а и някак си само на киселото мляко като, че ли нямам прегрешения. Ако трябва и повече от него ще хапна, но няма да смесвам храни.
Ще се меря чак за следващия отчет на теглото и се надявам поне 3-4 килограма да има надолу дотогава.
Следващото лунуване е на 31.01.2012 от 06:10 и ще си го спазвам отново. Имали други желаещи?

# 459
Да и аз ще лунувам на 31 ян.
Иначе продължавам с плюсовете. Пусти МЦ!

Иначе съм почти стриктна.
НА КМ и аз май изкарвам най-добре, както и на месо.
Днес съм на печено пиле. Утре на КМ.
Ще трябва да съм доста по-стриктна сега покрай този МЦ!

# 460
Калинчи значи ще сме заедно на лунуването, предполагам и другите ще се включа.
С МЦ-то е така - аз да ти кажа по време на моя си свалях, но по малко, но в крайна сметка всеки организъм си е различен.

# 461
Момичета прегледах отново първия пост и вниманието ми привлече ето това:

Диета от galimira28

Предлагам ви една диета с която преди година и половина успях за десет дни да сваля 6 килограма и успях да ги задържа без никакви усилия докато забременея, преди 2 месеца я направих и свалих 9 кг.. Диетата е много лесна , не се изпитва почти никакъв глад и не изисква много средства, просто воля и желание да се избавите от излишните килограми. Диетата се спазва 10 последователни дни. А ето и самата диета:

1 ден: 2 кофички кисело мляко (ниска масленост) разпределени през целия ден
2 ден: зеленчуци на корем (най-добре сурови), разпределени през целия ден
3 ден: 5 твърдо сварени яйца (без сол), разпределени през целия ден
4 ден: 5 варени картофа (без сол), разпределени през целия ден
5 ден: 800 гр. варено месо (без тлъстини), разпределено през целия ден
Тези 5 дни задължително се повтарят и се спазват много точно. Пие се поне 2л. течности на ден. При мен резултата започна да личи на третия ден. Тъй като обичам много плодове, позволявах си и да ям по 2-3 ябълки на ден.

Мисля, че ще я направя тази диета за следващите десет дни като започна от днес. Вижда ми се най подходяща за мен и е с продукти, които обичам, пия по 2 лт. вода някъде на ден така, че мисля, че ще се справя. В къщи имам едни безвкусни краставици, които ще използвам за утрешния ден. Хем ще съм си и у дома. Диетата ще приключи точно за следващия отчет така, че идеално се подреждат нещата.
След края на диетата ще опитам житния режим - той също си е моно  Wink
Може и да не е за 10 дни защото силно се съмнявам да издържа, но това не пречи да опитам  Hug

# 462
Отчетът ми;
вчера барабр с 2 кофички кисело мляко, на обяд пиле, вечерта корема ми не го чувствах добре и изядох 1 портокал, 4 маслинки и около 25 до 30 гр кашкавал. Днес съм 200гр по-лека.

Диана и моята диета е същата, но вместо картофи, ям плодове.

Хубав уикенд.

# 463
Здравейте момичета, аз в последно време съм малко заета, вчера пък нет нямахме и затова не съм писала. Не съм се теглила, защото не ми е дошло, но предполагам ще ми дадете отсрочка  newsm51. Вчера малко се поиздъних ама като цяло гледам да съм стриктна. Успешен ден на всички

# 464
Диди, браво гледам по таблицата ти си златната ни медалистка  newsm20. Ти си пример за нас. Ще ти дам резултати веднага след великото събитие.

Общи условия

Активация на акаунт