Монодиета -част 4

• 21 960
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Днес бях цял ден на картофи т.е. до ранния следобяд. До вечерта нищо, но бяхме на гости и там ядох салата , което не е моно, но не съм яла месо и сирена, кашкавали и т.н.
И без това не съм на моно, може би от утре  пак на нея.

# 466
Здравейте момичета

вчерашния ден мина с малки прегрешения с 10-20 гр. бадеми, днес съм на зеленчуци и ще наблягам на краставиците - гадни са по това време на годината, но за един ден ще го преживея  Wink

Кет давам отсрочка разбира се, ако искаш измери се направо на следващата дата след МЦ-то  Hug Hug Hug

# 467
здравейте момичета...
приемате ли попълнения  Grinning
мисля да се включа скоро и аз...
искам да сваля 5 кг..диетата ми изглежда не чак толкова трудна....отивам да чета назад  Peace

# 468
Мерси Диди,,   може сега да ме пишеш пак 65 и другия път да ви изумя, ако не с минус то пък с плюс  smile3532. Шегувам се разбира се.

# 469
Аз днес съм на зеленчуци, но и 1/2 препечена филийка от франзела, че правих лучена супа и я опитах. Чувствам се подута, утре смятам да съм на кисело мляко.
Ще видим, ако от утре почна отначало, трябва да запомня, че от 30 почвам, за да се впише в таблицата.
Нещо е пусто тука, Вени, добре дошла, да не би всички да сте се отказали след последното теглене??

# 470
Simple Smile ами аз тези дни правих Японското чудо...сега малко почивка и мисля да пробвам тази Монодиета...досега не съм я правила,а добре ми звучи...и мои познати са доволни от нея...

# 471
veni_04,добре дошла! HugКолко отслабна с японското?От колко кг започна?2седм.ли го прави?

# 472
правих я 10 дни..свалих почти 3 кг..почнах от 58....след някой ден ще почна и тази диета тук да видим...ще има ли резултат... newsm78

# 473
veni_04,мерси!   bouquetуспех! Peace

# 474
Добро утро момичета,

Вени добре дошла при нас. И аз съм правила японското чудо и за 2 седмици свалих 7-8 кг. но аз имам и доста повече за сваляне. Ако си ги беше направила пълните две седмици щеше да имаш поне още 1,5 кг. свалени. Ти имаш да сваляш 5 кг. и съответно на монодиета ще са ти необходими не повече от 20 дни стриктно спазване. Ако можеш да се справиш за 20 дни - това емного по добър вариант от японското чудо.

Кет така или иначе тези които не са ми казали килограмите си мислех да ги пиша тези от предното мерене така че ще си те пиша 65 пък после да видим гоооолям минус.

Инче гледам и ти проявяваш интерес към японската диета - не я препоръчвам. При моното можеш да хапваш от много видове храни през тези две седмици за да не липсва нищо на организма ти. При японското чудо преобладава белтъка и си постоянно гладен. Помисли добре преди да се впуснеш в това. Ти нямаш кой знае колко за сваляне за да бързаш и да ти се иска да стане с магическа пръчка /аз така бих искала да стане/

Момичета отчета ми за вчера е:
Закуска: кафе с мляко
Обяд: краставици и гъби
Вечеря /към 17:00/ краставици

Днес съм на 5 сварени яйца

Снощи бях в трескаво търсене на метърче у дома ама се оказа, че нямам и не мога да си видя мерките и какво свалям от тях  Confused Confused Confused

Успешна диет-седмица на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 475
Добро утро! Hug
Определено не е за мен..Вчера се отвратих от сирене,яйца,млечни.. И  днес ми дойде потребността от суровоядство по д-р Гайдурков,ако ще 5дена е,а събота и неделя-мръсни дни да са...
Топла диет седмица и от мен! Hug Peace

# 476
аз все още съм в очакване на МЦ.
А апетитът ми е завиден.
От два три дни не съм много моно, но поне съм на млечни и месо, основно.
Просто и слон мога да изям в такъв момент.
Спрях тегленето докато не свърши МЦ, щото тези плюсове ще ме сринат.

# 477
И  аз съм пред същото..Минимум 2 слона поне... Laughing

# 478
 Добро утро! Днес дадох урина, стискайте ми палци, от нея зависи как ще продължа напред, качила съм 400гр и пак съм 55кг. Няма значение, не е проблем за мен това. Иначе мислех да съм на кисело мляко, но да видим резултатите първо.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт