Монодиета -част 4

• 21 949
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добро утро дами,
аз днес няма да съм много моно. Но от утре мисля да започна примерната диетка, която Диди е дала, за което благодаря.
Ще дам отчет и аз в края на седмицата като свърши и моя цикъл.
А сега се хващам на работа, че доста изостават нещата.

# 481
Добро утро на всички. Аз днес първи ден на работа след отпуската и ми е нещо криво. Продължавам си диетката днеска съм на ориз със зеленчуци. Ще ви наглеждам сега редовно.  Laughing

# 482
 Здравейте,момичета! Аз също мисля да се включа  от утре с диетата на  Боряна.Ще пиша за резултати goodscale Ако има някой  с мен да пише  Mr. Green

# 483
Здравейте момичета,аз продължавам с вас моното-днес на плодове и чай,в неделя прегреших с повечко торатор ама много ми се ядеше и за да компенсирам това ядене навъртях 10км на кростренажора-като слязох от него краката ми трепереха.Смятам да увелича тренировките та дано се задвижи този пуст метаболизъм.

# 484
Утре ли е луната? Ще има ли лунуващи да се включа и аз?/b] newsm78 newsm78 newsm78

# 485
princesssssss тази диета е почти еднаква с тази, която спазвам в момента единствената разлика е че са сменени някои от дните. Така че спокойно можем да кажем, че спазваме една и съща диета. В момента съм на ден 3 вървят ОК нещата с малки прегрешения, но няма да се меря до края на 10-тия ден тъкмо тогава е и ден за отчет за табличката на моното. Мисля че ако успея да изкарам до ден 10 без сериозни прегрешения кантарем ще отчете поне минус 3-4 кг.  newsm78 newsm78 newsm78
При себе си забелязах, че ако вечерям до 18 и дори по рано, а след това най много чайче да пия - кантарев ме възнаграждава с минус.
Днес е ден на 5 твърдо сварени яйца и преди малко хапнах 3 от тях. Чувствам се добре и не съм примряла от глад. Другите две ще изям към 17:00 и после се надявам да не прегреша, но и вие ще помагате.
Да си призная малко ме е страх да не стопирам нещата до някъде и да се започне голямото лапане, но мисля, че най накрая ми увря главата за по сериозно отношение към храненето и килограмите.
В края на февруари и началото на март ще започна да ходя и на фитнес, а по нататък планирам да си купя и кростренажор у дома за да нямам извинение че е студено или нещо от сорта  newsm78 newsm78 newsm78

Чикаго като излязат резултатите пиши - дано всичко е ОК  newsm17

qvili  ти пък голямо прегрешение няма що - ТАРАТОР ай стига бе, аз ако прегрешавах с таратор щях да съм 30 кила досега. Таратора си е вода с краставица - и тя и краставицата пак вода  Hug Hug Hug Hug Hug Хич не го брои като прегрешение това. С тренировките внимавай, все пак за да тренираш трябва организма да се подсилва, ако приемаш по ограничени количества храна - не се изтощавай толкова  Naughty

Мимс да утре е луната и аз ще лунувам задължително. А утрешния ден от диетата ще го пропусна и без това тия картофи -  Confused Confused Confused предполагам, няма да ми се отразят положително на кг-тата.

# 486
Ами аз като се изтеглих за отчета и като видях 69 кила и корема ми се прибрал и като ме погна един апетит едвам устисках събота и неделя.
Чикаго стисам палци  Praynig Praynig Praynig
Диди и аз съм така вечер не ям ли си имам минусче почти веднага. А прегрешения не приемам никакви  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms толкова много постигна сега няма да се излагаме я. Май скоро не съм ти показвала сопата си. Утре значи ще си имам компания за луната  Hug Hug Hug

Не правете като нея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 487
диди,ако не сложиш на картофите сол,от тях също ще имаш минус.те са много богати на калий и точат водата.димков дава да се правят по 3 дни на картофи с много магданоз и копър.

# 488
че луната не е ли днес?
аз щото днес ще я уважа...тя някаква четвъртинка трябва да е..най-много и на мен четвърт да ми е уважението й..

# 489
Мимс душо ти ма стресира за около месец и нещо напред  Joy Joy Joy

Инче да да аз сол изобщо не слагам сега при това моно. Сигурно няма да го пропускам а ще го изкарам след лунуването  Wink А колкото до луната - не е днес, а утре от 06:10 сутринта  Wink Wink Wink

# 490
Великото МЦ дойде. Sick
Ядох шоколад и сладолед! Embarassed  Crossing Arms ooooh! За първи път от 3 седмици.
така правя винаги първия ден на МЦ, количествата са символични, обаче, на фона на възможностите.
Утре лунувам, после продължавам.
Теглене в понеделник!

# 491
да,видях луната,но аз нали реших да се пречиствам преди житото..
Калинчи,браво!завидях ти!ти ,ако мен видеш близо седмица в пмс -то каква храна унищожих..
а ти само си раздвижила метаболизма.даже ще си възнаградена с минус! Hug Peace

# 492
да,видях луната,но аз нали реших да се пречиствам преди житото..
....................

Ти нямаше ли да правиш това за желание, аз нещо съвсем се обърках  newsm78 newsm78 newsm78 я кажи на какво си в момента, подготовка ли правиш за житуване, на житуване ли си  newsm78 newsm78 newsm78

Калинчи важното е че количествата не са големи мила - не се коси.

# 493
Айде най накрая МЦ-то на линия. Сега и утре да мине и вече мисля, че ще чувствам себе си. Мисля от утре да започна тази диета, която ДИДИ е предложила. Предполага се, че от утре няма да имам апетит  newsm17. Какво ще правите с тази луна???????? Гледам на календара, че на 31.01 е първа четвърт. Какви ще ги сърбате да знам да се включа.

# 494
искам 3-5 дена на жито с масовият режим за здраве,а на 22.02 е следващата дата за желание и ще ми съвпадне и с постите..
сега бях прекалено изнервена и проблемна,за да успея..
днес уж ,а и следващите седмици(ако господ се смили над мен),основно ще съм по д-р гайдурков(то си е цял гладурков,но вътрешно това ми се прави..отвратих се от млечни и боклуци..)

Общи условия

Активация на акаунт