Монодиета -част 4

• 21 907
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Най-обичам  smile3514 smile3511, мъжа ми да ми дава акъл как се отслабва. Той е голям привърженик /на думи/ на плодолечението, макар, че никога не е успявал повече от два дни. Аз два пъти го правих по десет дни и резултата и двата пъти, старите кг. плюс нови smile3512
ммм, доста гадно!
Аз веднъж съм карала на плодове и никога повече  няма да го направя.
Дори и сега не правя плодов ден!
НЕ!

# 571
Супер. Ще черпя по един ред, че и по-два. Приемам дисциплинарното наказание  newsm47

lalalala lalalala lalalala lalalala lalalala lalalala lalalala lalalala
лятото, басейнчето, едни такива мъжове дето нямат нужда от диета и едни коктейли, малеееееееееееееееееееееееее нека да е лятоооооооооо само да е лятоооооооооооо  newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65

# 572
мими, да ти е сладко.  1dating
Мерсаж Кетунце.

# 573
Ina, четох си поста, да не си си помислила, че те хокам, извинявам се ако е така, исках просто да кажа, че трябва и здравословно да се храним.
За плодово-чаени режим съм ако се пречистваш, но по принцип не мисля, че това е начин да се отслабва. Познавам много хора били на тази диета и сега пак си връщат килограмите, не е за мен това решение...
Мими, аз съм работила по 12 ч и като се прибера вкъщи първо тренирах и после готвех за другия ден и само здравословно. При мен вероятно е навик, знаете ли как не достигам до прегрешения, просто не си купувах нищо, което ще ме изкушава. Но сега семейна, това не ки пречи , даже напротив, тортата е готова и не искам и да я вкуса, е малко ме блазни де, но като знам, че няма да сваля и се спирам.

# 574
няма такова нещо.спокойно.за здравословното хранене-много мога да кажа и да напиша,и с години съм живяла на него.но в момента не съм на тази вълна.когато му дойде времето...

# 575
Chicago всички искаме това нищо друго. Да ядем здравословна храна, да тежим по малко, да се изкушаваме по малко и така. В един момент отърваш края. Аз до 34 -35 години изглеждах почти перфектно ама сега ела ме виж как съм се тръснала  ooooh! ooooh! както и да е.
Аз пък да разнообразя ежедневието и да ви почерпя с песен

# 576
Диди, къде се размечта ти за лятото. От сега ви казвам, че аз ще пия или мохито или секс на плажа. newsm68 Много обичам бира, но като започна съм конкуренция на мъжете. Сега не съм пила биричка от един месец, все пак нали ША СА отслабва. И лятото няма да пия, ако отслабна  beer beer beer beer3 beer3 beer3 cheers

# 577
Мими, чуден поздрав. ХА наздраве за хубавата музика

# 578
Начи Мимс сега са сетих, че срещата ще е на два етапа: коктейли в бара и седянка в механата, а там ми мирише че ще ни показваш как се друсва това онова на ей такива музики  Wink Wink Wink Wink Wink

Кет аз ако за лятото не мечтая душо - до сега да съм оправила 10-тина кила нагоре  Joy Joy Joy Joy
За коктейлите подкрепям - аз си падам по по лекичките щото ич са не разбирам с алкохолните работи ама в такава компания ше друсна един космо ако ще да припадам после  Joy Joy Joy Joy

# 579
diana_m може и седянка в механата ако не се наквасим много на бара  Joy Joy Joy ама аз имам и други песни да ви предлагам не такива по съвременни и младежки дет се вика та може и дискотека да забършим.

# 580
diana_m може и седянка в механата ако не се наквасим много на бара  Joy Joy Joy ама аз имам и други песни да ви предлагам не такива по съвременни и младежки дет се вика та може и дискотека да забършим.

подкрепям за диското с двете ръце и двата крака  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm68

# 581
То как  да не отслабне човек, с тези планове. И аз съм ЗА всяко мероприятие  newsm10 newsm10 newsm10

# 582
Ами тогас като сте за диското трябваше да почна от тука:

айде стигат ви поздрави  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт