Монодиета -част 4

• 21 916
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Инче, гледах таблицата, твоя ИТМ е много добре, защо искаш да сваляш толкова килограми, а си и висока. Струва ми се, че и така изглеждаш много добре  #Silly

# 556
Инче, гледах таблицата, твоя ИТМ е много добре, защо искаш да сваляш толкова килограми, а си и висока. Струва ми се, че и така изглеждаш много добре  #Silly

аз предлагам такива работи да не се питаме - всеки да си прецени сам колко килограма да е и как се харесва или какви причини има да е с тези килограми  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 557
Диди, и той все е на диета, но той е малко хахав. По три, четири дни не яде нищо, и ела гледай, като започне. Ама утре ще ям аз месо, може да е свинско, ама какво каза диетолога при Гала- колкото по-мазно, толкова повече се отслабва  smile3521 smile3521 smile3521

# 558
за пилетата сте прави, но моите са домашни.
От доста време готвя почти изцяло с домашно месо, поради същата причина, както и с бульоните.
Чикаго, и аз обичам да готвя, особено сладки работи.
Но обичам и да ги ям. Та спрях се.

Иначе и аз мисля, че особено ако се кара продължително време диетата е нужно и символично количество сол, именно заради йо йо ефекта.
Казвам символично.
А ако се консумира сирене и кашкавал в отделни дни, ще се компенсират нещата.
Сега от другата седмица след лунуването ще въведа и такива дни, че на яйцата се оказ, че е голям глад.
 #Cussing out

# 559
Мен пък ми се губи Дани  newsm78 newsm78 newsm78   ruporuu  ruporuu  ruporuu
Диди, и той все е на диета, но той е малко хахав. По три, четири дни не яде нищо, и ела гледай, като започне. Ама утре ще ям аз месо, може да е свинско, ама какво каза диетолога при Гала- колкото по-мазно, толкова повече се отслабва  smile3521 smile3521 smile3521
Ухааааааааааааааааа Joy Joy Joy Joy

# 560
кетунче,нали знаеш,че е важно как изглеждаш в своите очи?а в тях да се одобриш е като от потребността да си здрав.
отделно,че аз такива кг съм единствено на урбазон,сега не съм на лекарства..
не ми стоят естествено,прухтя като стара баба,защото ги трупнах за кратко от емоционално хранене и проблеми..
и една от най-основните ми причини-оперирана съм и типа на операцията,изисква промяна в теглото около 2 кг максимум.предупредена съм изрично...последствията са на мой гръб.

# 561
Съгласна съм Дидиnewsm20 Моля да ме извините за неуместния въпрос  newsm20

# 562
Права е Диди, че всеки си знае. Извинявай Инче

# 563
хей,въпроса ти ме кара да си правя равносметка и дано в цялата намеря стимула и мотива.
така,че благодаря за въпроса. Hug  bouquet

# 564
Права е Диди, че всеки си знае. Извинявай Инче

начи край не ти са прощава любопитството и предлагам дисциплинарно наказание:

* на срещата на монодиетуващите, която ще е през лятото ще е за твоя сметка един тур коктейли  smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

ПРОИЗНЕСОХ СА!!!!!
имаш право на обжалване в следващите 3 секунди, в противен случай наказанието важи без право на промяна

# 565
Браво на всички отслабващи!Ketuna и аз мисля да направя същото с моя мъж smile3506 Обаче да се похваля не съм гладна изобщо.Преди лягане ще си излапам млякото  и таака  Whistling

# 566
Супер. Ще черпя по един ред, че и по-два. Приемам дисциплинарното наказание  newsm47

# 567
Ей че весело стана днеска в темата.  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аз взех бульона сега ще сръбна един да се загрея и толкоз. Вечерта един фреш и в стаята за наказани и ще е цяло чудо ако заспя довечера  ooooh! ooooh! ooooh!

# 568
Най-обичам  smile3514 smile3511, мъжа ми да ми дава акъл как се отслабва. Той е голям привърженик /на думи/ на плодолечението, макар, че никога не е успявал повече от два дни. Аз два пъти го правих по десет дни и резултата и двата пъти, старите кг. плюс нови smile3512

# 569
мими, да ти е сладко.  1dating

Общи условия

Активация на акаунт