Монодиета -част 4

• 22 215
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Съгласна съм с вас -зелевата супа е отврат.Има ли желаеща за утре на шоко ден-купих сега 1 шоколад черен с 50% съдържание на какао в него и утре ще пробвам да изкарам само на него.

# 121
Зелевата супа е отврааааааааааааат. Три пъти съм я варила, два пъти съм я яла. Третия път организма ми отказа да приеме, тази амброзия . Звучи вкусно, нооооо мирише ужасно, а на вкус няма измислен епитет за тази супа.
  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick
подкрепям с две ръце и 8 крака
зелевата супа се прави без сол, без подправки, много зеле и праз - те са главните отслабващи съставки -  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

аз един път я варих 0 пъти я ядох
е на това вече няма да се подложа  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 122
Съгласна съм за шоко ден утре. Вчера купих един черен, но нали не съм по сладкото стой цял и чака утрешния шоко ден.

# 123
Съгласна съм за шоко ден утре. Вчера купих един черен, но нали не съм по сладкото стой цял и чака утрешния шоко ден.

аз другата седмица сега трябва да сваля поне още 2 кг. до края на седмицата  Confused Confused Confused

# 124
gvili, с теб съм утре

# 125
  • Варна
аз си правя моното каквото ми се яде или каквото има в къщи(не ми се излиза сутрин да пазаря) и гледам на ям неща,които ми се ядат и които по принцип си ям и обичам.....1 ден бях на царевица,от няколко дена(не помня колко точно)съм на хляб,питки(без сирене и разни други вкусотийки в тях),а вчера бях на варено жито....вчера даже вечерята ми беше доста препечен хляб(нали житото=хляб),който топях в боб чорба(без ба ям зърната боб,а в сосчето си има брашно) и имам едва +300г без посещение на ВЦ-то......старая се да съм максимално моно,но и да се отклоня,гледам да е с минимални количества....не мисля да се вманиячавам чак толкова.....дните на кис.мл.,яйца,плодове или зеленчуци не ги харесвам за себе си,но след няколко дни на хлебчета,чувствам.че ми се яде нещо по-лекичко......иначе в количествата не се ограничавам.....все пак затова главно съм на моно,но определено съм намалила порциите от преди.....
за подправките съм твърдо за....както и за по-безсолна храна.....аз лично обичам пикантната храна и като няма подправки ужас....сладкото също не ме блазни,не обичам и това си е.....предпочитам и най-обикновен чипс,пред най-готиния сладкиш.......
така че всеки да си яде каквото му се иска,стига да е моно......по-добре да слабеем с удоволствие,а не под стрес-ау сега второто ми мляко ли беше или третото и на сутринта да треперим едва ли не да не сме качили 20-30г от парченцето чипс след вечеря....

# 126
Diana_m, нали днес е 18, в таблицата пише 17, би ли го оправила, моля?
Момичета не се отказвайте...това за шоколада звучи много примамливо, но няма как да отслабна от него, просто няма начин. Това са много скрити лимонки само в един шоколад, много изкуствени неща. Аз гледам по принцип да се храня и здравословно, освен, че спазвам режим.
От храни от които пълнея не ям и не ги включвам. Иначе това с шоколада и боба ми прилича на 90дневната, но понеже преди не съм спазвала диети и да не се изказвам много неподготвена. Simple Smile
аз зелевата съм я правила, без мазнина със сол с много подправки и много зеленчуци и накрая си я овкусявам с лимон и много ми харесваше. Е, достатъчно за 2 седмици, не повече. С нея свалих 4кг.
Ето готовите ми рибени кюфтенца, притеснявах се дали ще седят като кюфтета, защото няма яйце, но станах супер. Утре съм на рибка.

# 127
Е решено е -утре с ketunka сме на шоко ден-между другото сега го гледах шоколада за 100гр. има само 524ккал.-само да изкараме цял ден на него.Ще направя и контролно замерване-сутринта и на следващата сутрин та да видя ще има ли -

# 128
Chicago табличката - оправена  Wink

Зелевата супа в оригинална рецепта е без сол и то задължително - просто е отврат.
Браво за кюфтаците - аз направо нямам търпение да дойде утре  Laughing

На две кисели млека до момента и зверски глад - ама ще устискам поне днес трябва да изкарам наистина моноден

kalinka-malinka_83  newsm10

Кет и gvili утре да дадете отзиви и не е лошо да са премерите /ако не заради вас то заради мен та да знам за другата седмица какво да очаквам  Whistling Whistling Whistling/

# 129
Ок ,нямаш грижи ще се тегля,кантарев вече ми е приятел.А дали ще има възможност тази таблица да я преместим в началото на темата,че след време да не се чудим и да я търсим на коя страница беше?

# 130
Ок ,нямаш грижи ще се тегля,кантарев вече ми е приятел.А дали ще има възможност тази таблица да я преместим в началото на темата,че след време да не се чудим и да я търсим на коя страница беше?

само Вивелончето да се яви.
Аз като гледам как вървим и за седмица ще трябва пак нова тема да отваряме  Hug Hug Hug

# 131
qvili, вземи думите от устата и аз съм за, за да е по-прегледна темата.
Момичета как ще сте само на един шоколад цял ден? Аз няма да мога да издържа.  
diana_m знам, че е без сол, но това е за хорат преди операция, които трябва да отслабнат, пък иначе дори и д-р Байкова казва да се слага сол или кубче Маги, аз не слагам Маги, защото за мен това са изкуствени работи.
Момичета ако не издържате, гледайте да сте навън, така по се понася.

Някой бе споменал, че предпочита да е топло, за да гори повече, да ама замислете се, сега сте с дрехи и не се вижда и като дойде пролетта, опа събличате се и всички ви се чудят как сте отслабнали. Лятото като си дебел хич не ти е да се разхождаш Simple Smile

# 132
Аз да се отчета, че ще свършвам работа после от вкъщи на дали ще се включа и чак утре сутрин. До сега две активии и вода. После смятам още едно кисело мляко, народни танци и в леглото, утре ще имам контролно теглене. За утре може би царевичка  newsm78 newsm78 newsm78 Калинчето пак я спомена а ми е от любимите храни. Лека вечер на всички и внимавайте че  fight fight fight fight fight приготвила съм дебелата.

# 133
аз нещо от снощи съм сита още ...и казах че ще съм на кашкавал ,но мисля да го карам воден  Mr. Green Mr. Green newsm78

а за зелевата супа и аз съм я правила преди 2 години мисля ... вярно не беше най-вкусното нещо но си струваше , тя беше съчетана с един режим на хранене до колкото си спомням /тази която аз съм правила/ и имаше ефект при мен за 2 седмици бях смъкнала около 6 кг които така и не кзачих доста дълго време : )  Tired

# 134
И аз се интересувам колко гр. кашкавал и сирене са позволени за деня?
А изварата?

За шоко деня, не го мислете-сваля се.
Правих на скоро-свали 700 гр. за деня. Бях яла 150 гр. шоколад, от които 100 - млечен и 50 черен.
Хубавото е че хем се насищаш на шоколад, хем на другия ден не ти се яде-това особено за пристрастените към сладко, като мен.

Вода-пия над 3 л. за деня.

Общи условия

Активация на акаунт