Монодиета -част 4

• 22 268
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Диди отказах ти щот маце три дена няма да издържа. После може да наръгам мъжо за едно кифте.

Мимс след цикъла ще сваляш още по бързо  Wink

На това се надявам.
Аз цигаретките ги отказах. Пуша само на муфта гат ми е кеф  smile3546 smile3546

# 226
Благодаря ви , момичета.
Пия чая и се наливам, аз от картофи пълнея, но утре ще съм на картофи, за да имам въглехидрати.
Ще видя как ще се чувствам тези дни, вероятно затова се чувствам толкова лека и леко замаяна.
Или да спра с тренировките, че правя само кардио и направо се изкъклям.
мими, имам 6кг да сваля, не са три, но не е болка за умиране. Ще си седя 56 пък и без това съм си дала срок до пролетта да отслабна, значи ще трябва да е по-бавно. Да ми кажете кой режим би бил добре за мен, така и никога не съм спазвала диети и не съм много запозната.
Аз преди да забременея на закуска винаги хапвах белтъчини, айца на очи(без мазнини, аз от 2г не бях вкусвала мазнините), омлети, пуешка шунка, мляко, Първата ми закуска беше от плодове или зеленчуци. На обяд винаги пилешко, телешко или риба със зеленчуци. Пак втора закуска същото или кисело мляко с ягоди, боровинки, малини. За вечеря пак като обяда и си бях слаба....
Явно пак така ще почна.

# 227
Вече има линк към табличката в поста на Вив на първа страница на темата  newsm44 newsm44 newsm44

Чикаго щом организма ти е свикнал да поддържа едни килограми защо не опиташ да си хапваш разделно - да, по бавно ще стане свалянето на тези 6 кг, но както и ти каза - не е болка за умиране. По добрия вариант е да направиш разделно хранене и си продължи с тренировките. Винаги спорта е по доброто решение вместо диета. А така ще съчетаеш здравословно хранене и спорт - чудесно.

Ако решиш да приемеш съвета ми това не значи, че няма да пишеш в темата - всички ние ще те очакваме за резултати и  Hug Hug Hug

# 228
Chicago,без мазнени не може.казвам ти го отвратителен опит.бях се подула до ненормални за мен кг от урбазон,може би към 70,защото на 65последно се теглих,но на тези дебилски дози не се спрях да се увеличавам.по време на едни пости,които спазвам винаги,минах само на плодове,зеленчуци,зеленч.супа.не вкарвах грам мазнина,хем ,че през постите зехтин ,олио и т.н са разрешени.че станах 45кг,станах,но си разбазиках всички хормони.да не говорим за мастносинтезиращите се витамини,а и необходимостта в структурата на всяка клетка.
дори върлите автори на здравословно хранене,лечебен глад(визирам моя любим-пол брег)задължават присъствието му.и хем,че го бях чела,но какво ли не прави манията и втелясването в някакви измислени фикс идеи за отслабване ... Embarassed
дианка,ти как и на какво ще линуваш? Hug

# 229
а аз днес съм на мляко , не ме изкуши достатъчно кренвирша хахаха  Whistling , но имам чувството  че качам вместо да свалям , дано да е само внушение : )  ooooh! ooooh!

бихте ли споделили вие на коя 'монодиета' сте : ) че искам да разнообразя , дианка ти на коя си ?? че гледам при тебе има ефект  smile3525 smile3521

# 230
Благодаря ви, диана, ина.
Явно по-добре да си гледам здравето. 
По принцип аз съм чела, че в организма има белтъчини, въглехидрати и мазнини и за да е здрав този организъм трябва да си набавяме от всички съставки, а аз съм изключила мазнините. Което води до лоши последствия. Дано няма нещо др, защото ми казаха, че захарта е ок, значи нямам проблем с диабета.

# 231
но само кръвната захар,без глюкозно обременяване не е критерий за преддиабет.но ти го нямаш,да не вземеш сега да се вкараш във филм.
но мазнените са ти необходими за систеза на всяка клетка,всеки хормон,ензим и т.н.от лъжичка няма да надебелееш,само ще се разхубавиш!

# 232
Chicago, ако си отвикнала тотално от мазнините и са ти противни- ползвай по мъъъничко зехтин, пий по 2 гр. рибено масло дневно и яж по- мазни риби. Косата, кожата и ноктите ти ще станат съвършени.

Аз нищо не съм свалила, не мърдам изобщо и вчера от яд се наплюсках, не че бях толкова гладна...
Сега да се отчета за вчера и да си призная всичко- трябваше да съм на картофи. Сварих си аз картофчетата и хапнах на обяд, всичко ок- вкусно, засищащо... обаче привечер като се прибрах на масата се мъдреха панирани червени чушки и купа с доматен сос  Shocked иииии сърце юнашко не издържа- наплюсках се яко (без хляб, разбира се). Ама това не е всичко- вечерта малката пръдла наизвади едни ми ти бисвити и шоколади на масата и аз си викам "Така и така се о*рах, поне да фана да са довърша" и се налапах със сладко. И така... Днес си опекох две цели пилешки бутчета, едното го хапнах, другото довечера. Кожата не я ям.
А сега ме освиркайте и ми фърлете един як бой, та да ми дойде акъла.
До 27.01. ако не сваля поне 1.5 кг. спирам всякакви диети и ще мисля нещо друго.

# 233
а аз днес съм на мляко , не ме изкуши достатъчно кренвирша хахаха  Whistling , но имам чувството  че качам вместо да свалям , дано да е само внушение : )  ooooh! ooooh!

бихте ли споделили вие на коя 'монодиета' сте : ) че искам да разнообразя , дианка ти на коя си ?? че гледам при тебе има ефект  smile3525 smile3521

яяяяяяяяяя Мимунчето ква хубавица ми е  Hug Hug Hug Hug

аз съм на диетата "Диди знае най добре"   Joy Joy Joy
в началото на всяка седмица си решавам до края на седмицата кви ше ги жмуля
Забелязала съм си от кои храни най отслабвам и тях си ги рупам здраво, но си имам едно правило: повторение на една и съща храна минимум два дни, може и повече но не по малко  Wink
мисля че така ефекта е по добър
Ограничила съм доста и количествата - ето вчера например съм изяла по малко от половин пиле, днес по малко и от вчера - гледам да не се нахранвам с него а да съм си гладна като приключа и най важното 3-4 литра вода на ден. Първите дни трябваше да се наливам после започна да си ми се пие. Сега не усещам кога съм дръннала 3 литра.
Метаболизма е подобрен, помага за напълване на тумбака и не се чувстваш така гладна.
Не вечерям след 18-19 часа. Хапвам преди това за да не примирам вечерта.
Ей това ми е моното. Първите дни малко се оаквах и вечер я хапна нещо друго ама малко ей така колкото да ми мине мерака, но сега вече съм супер изпълнителна.

И най важното за успешната диета - пиша във форума и имам подкрепа и мотивация от едни прекрасни, невероятни дами  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Уки за всичко друго си ОК, само сладкото малко е изложило фронта  Naughty
Какво значи това, че ако до 27,01 не свалиш поне 1,5 кг ще мислиш за нещо друго - за какво ще мислиш - за спорт та да превърне излишъка в мускули, или за хапчета - не става, може би за операция - ай стига бе.
За да отслабнеш ти трябва диета и спорт - ние пораженци ли сме или победители. Що не вземеш да направиш някой друг шокоден, че белким ти мени тоя глад за сладко. Ако толкова обичаш сладко ми стой и 3 дни на шоколад - ама само това. А малката като те дразни със сладкото - ми прати я в кухнята да си го яде за да не се дразниш. Аз като усетя че масата ме вика  Joy Joy Joy и направо бегам с двеста, барикадирам са в спалнята и отварям форума.
Свалила съм си едни снимки на едно момиче дето е свалило много килограми гледам ги и си викам - е нема да се дам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 234
Диди, ако не свалям ще пробвам със спиране тотално на тестените и малко домашен спорт.
А сладко не обичам, ям го само около цикъл, ама пусто като знам, че не може и ми се дояждат всякакви гадости. Цял ден на шоколад  Thinking- изобщо не мога да си го представя това.
Сега отивам на гости с преспиване- с много ядене и пийване. Дали ще издържа на моето пиле?
Утре ще се отчитам, а ако забегна нанякъде- да знаете, че ще е от срам.

Голямо Благодаря и гушки на всички  Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet

# 235
Ina, аз винаги се шашкам много. Дано всичко ми е наред.

Уки и с теб голям смях пада.
Явно вечер ви е най-трудно, като на всеки де.
Ти си за голямата сопа на Диди Simple Smile
Иначе косата ми има супер блясък, напоследък само ноктите почнаха да ми се цепят.
Последните кг са най-големия зор.

Диди, ти май си най-сериозната, както и аз за 3 дни нямам прегрешения.
1 ден -2 кис. млека
2 ден - риба
Сега все още съм на зеленчуци.

Довечера май ще има още сопи. Simple Smile

# 236
Диди, ако не свалям ще пробвам със спиране тотално на тестените и малко домашен спорт.
А сладко не обичам, ям го само около цикъл, ама пусто като знам, че не може и ми се дояждат всякакви гадости. Цял ден на шоколад  Thinking- изобщо не мога да си го представя това.
Сега отивам на гости с преспиване- с много ядене и пийване. Дали ще издържа на моето пиле?
Утре ще се отчитам, а ако забегна нанякъде- да знаете, че ще е от срам.

Голямо Благодаря и гушки на всички  Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet

Ако забегнеш - много много ще ти се сърдя.
А като не обичаш сладко - оти бараш на детето фафлите бре  smile3527 smile3527 smile3527 Цикъла на всички ви е оправданието - няма да се даваш на един цикъл. Гостито - ОК. Ми хапни си пилето и това е.  Wink Наслади се на компанията, а не налитай на масата  Wink Wink Wink

Ina, аз винаги се шашкам много. Дано всичко ми е наред. ...

Съобрази се със здравето си. Кажи на своя лекар каква диета спазваш и заедно преценете - може ли да продължиш и необходимо ли е това. Замисли се за рибеното масло. А колкото до шашкането - няма да си помогнеш ако се шашкаш, направи си изследвания вече - вземи мерки, нека доктора ти прецени дали проблема е в диетата или е по отпреди щото толкова пък бързо да ти се яви липса на нещо си - едва ли  Thinking Thinking Thinking
Обърни си внимание, но не преигравай.
Установила си проблем - нито една от нас не може да ти даде съвет как той да бъде отстранен, само консултацията с твоя лекар ще бъде удачна в случая и споделянето с него на диетата ти.

# 237
....Първите дни трябваше да се наливам после започна да си ми се пие. Сега не усещам кога съм дръннала 3 литра.
Метаболизма е подобрен, помага за напълване на тумбака и не се чувстваш така гладна.
Не вечерям след 18-19 часа. Хапвам преди това за да не примирам вечерта.
...
Така и при мен.
Нещо съвсем нережимно-смуча лукчета. Захари, незахари, ама по-добре така!

# 238
Eх това Дидонче направо е за оратор. Бравос Диди страхотни постове  smile3501 smile3501 сега съм още по надъхана от преди да слабея.
Уки всеки се изкушава за нещо. Ще свалиш може да не сваляш кила виж си мерките обаче. И никакво напускане щот мойта сопа всички я видях те.
Аз тия дни ще съм селянка и няма да ви следя вие не отпускайте събота и неделя. При първа възможност съм цопнала в темата. Мале голямо пристрастрастяване  ooooh! ooooh! ooooh!

# 239
О, Диди, то мойта лекарка, знам какво ще ми каже, и тя една лекарка. Все едно.
Аз си правя всяка год. изследвания, дори когато бях без мазнини и много яйца изядени, резултатите ми бях ок. Сега от ПКК показателите са ми ок, само фосфора ми е малко и трябва да наблягам на рибка и такива неща. Само урината показва ацетона. Благодаря все пак за съветите, просто утре ще съм на картофи, ще гледам да ям и забранени за мен неща. Не мога да си позволя да съм на сирен,кашкавал, картофи...за един ден, е ако не се оправя ще трябва де. А за рибеното масло какво да ви кажа...от нрго се напълнява, предпочитам да си ям храна.
Аз все пак ако се откажа ще съм тук с вас, защото както казах сте ми сладички и ще ви надъхвам.
Знаете , че скоро идва пролетта, не много скоро, но все пак за една диета, която може да продължи дълго време, но здравословно си идва, та чука на вратата.
Тогава ще сме сладки, слаби и вълнуващи.
Вече се размечтах как ще съм секси мама, въпреки че мъжа ми не дава повече да отслабвам, еле пък като разбра за ацетона в урината.
Аз днес бая:

изядох. Сигурно съм минала 1кг зеленчуци за деня.
Какво ще кажете да ви мотивирам малко:

Общи условия

Активация на акаунт