Монодиета -част 4

• 22 264
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Чикаго, мани ги мъжете.
Слушай си само самочувствието. Аз така правя.
Моят ако го питаш, хич да не се занимавам с диети.
Но те са така. Говорят, за да са мили и добри.

# 256
аааааааа браво и на двете  Party Party Party

щото аз винаги съм го знаела значението на водата за организма ама до преди да съм на диета си пиех по има няма 0,5 лт на ден и то през лятото - така че и от към това съм се офайдила здраво.  Laughing Laughing Laughing

Засега стигам до 3-3,5 лт на ден - повече не е и необходимо мисля.

kalinka-malinka_83 ми че то и аз първата седмица всеки ден си прегрешавах с нещо - мъничко, но прегрешение, не съм хапвала сладичко или нещо от сорта ама ако съм на кисело мляко ше хапна печени бадемки или малко пилешко и така
Не е болка за умиране това
Лошо е когато цял ден си спазваш режима а вечерта се нахвърлиш на манджи, хлебче и фафли - тогава и било безмислено, че цял ден си се ограничавала  Peace

Chicago  smile3527 бъди ако искаш и 20 кг. стига да се харесваш и да си здрава. Пак казвам - внимавай със здравето smile3527 А мъжа ти нека се грижи за своето тяло. Когато една жена се чувства добре в кожата си - тя изглежда добре и в очите на останалите  Wink

# 257
  • София
Здравейте момичета  Hug
да се присъединя и аз към вас. Реших да направя 10-дневна монодиета. Искам да сваля поне 7 кг, иначе целта е 10, ноо...
И понеже не съм много веща по диетите и да ви питам. С какво е най-добре да започна първия ден? Видях, че не трябва да се редуват млечен ден с такъв с протеини, но нищо повече незнам.
Благодаря предварително за съветите и успех на всички с постигането на желаните резултати

# 258
Sofy,  добре дошла!
Аз да ти кажа също не съм веща, но според мен няма значение с какво ще започнеш. Гледай първия ден да е с нещо засищащо.
Калинчи, Диаче, така е. Иначе като отслабах само ми вика ей какво хубаво дупе си направила Simple Smile
Но просто се притеснява според мен заради ацетона !

# 259
дианка тук съм Simple Smile чета ,нищо че не съм писала Wink вчера мина успешно с млякото  Peace Peace и пих найстина много вода около 3л. хаха  newsm78

днес може ли на ориз ,че гледам майка е направила и много вкусно ми изглежда  ooooh! ooooh! чувствам се подута та по тази причина няма да се тегля и днеска ..  Crazy Crazy

# 260
Sofy,  добре дошла!
...Иначе като отслабах само ми вика ей какво хубаво дупе си направила Simple Smile
...

Същото и при нас!!!!!!!!!

# 261
За водата - знам и пия по 2,5 л , днес съм на плодове  Mr. Green , утре -компот  Mr. Green , човек да ми завиди  Grinning

# 262
Chicago, мило, ми щом не ти харесват картофите- не се мъчи, аз бях така с яйцата.
Виж тука тая табличка http://silovtriboi.start.bg/article.php?aid=17215, има продукти с по- високо въглехидратно съдържание от картофите и сигурно ще си харесаш нещо.  Hug

Момичета, мерих се вчера привечер и днес сутринта на един и същ електронен кантар- показва, че съм свалила 1 кг. след пилето. Възможно ли е? Утре като се прибера ще видя моя гад какво ще покаже и ще се разправям с него- май ще лети от прозореца.  Днес правих фитнес- ринах сняг и къртих лед около 30-40 мин. много интензивно, но ми прилоша, причерня ми яко и спрях.

Калинчи, аз ще си ям обикновена боб чорба, утре ще пиша за резултатите.

diana_m  Hug Hug

# 263
За водата - знам и пия по 2,5 л , днес съм на плодове  Mr. Green , утре -компот  Mr. Green , човек да ми завиди  Grinning

ааа, плодовия и зеленчуковите дни са ми най-гадни. Нито свалям, нито ме засищат. А и сезонът предлага непредпочитани от мен, за щастие.
Обичам млякото, месото , рибата и яйцата. Сваляш задължително и не си гладен.
Но ще правя и картофен и бобен, защото организмът има нужда от въглехидрати.
И ден на овесените ядки ще направя, че ги обичам.
Планирам и февруари да остана в групата, до пълното рухване на фашизма, опс мазнинизма!
Та ако трябва и март!
Режимът е прятен за следване и не е труден.
От време на време ми се прияжда обаче я баничка, я манджа!!!

# 264
Dani,аз не ти препоръчвам да пиеш компот , в него има много, ама много захар. Това ще ти попречи на свалянето, по-добре прави плодов или зеленчуков ден.
Уки, аз по принцип обичам картофи, не искам да ги ям, защото знам, че няма да  сваля, а не искам повече въглехидрати да поемем. Аз ги правя много вкусни, преди да забременея не бях яла картофи и ориз 1,5г. Simple Smile Аз ги сложих и те се пекат, а бебе спинка. Пази се, не се натоварвай много, аз като видя, че някоя тренировка ми идва в повече я спирам или не правя упражненията по 10 пъти, а по-малко.
Аз съм качила 100гр. :

Simple Smile

# 265
Уки, смятам че е задължително да се теглиш само на един и същи кантар.

# 266
  • Варна

kalinka-malinka_83 ми че то и аз първата седмица всеки ден си прегрешавах с нещо

да....ама ми е 3-та седмица вече.......и аз първата седмица така си казвах-айде като за първа седмица.....

Уки, смятам че е задължително да се теглиш само на един и същи кантар.

и аз така..... Peace

# 267
Момичета аз минавам да кажа, че официално прекратявам плодовия ден
Знаех си аз, че на плодове няма да изкарам ама що се натискам - чак и на интересна са направих 4 дни -  smile3516
Изядох един грейпфрут - ама не ставаааааа 5 мин. по късно съм си зверски гладна и абе не става.

Карам си на пилешко и днес и това е - хем от него си свалям.
Грейпфрута няма да го броя като прегрешение  smile3533

Укииииииииииииии на един кантар се мери задължително
иначе напълно е нормално от вечерта до сутринта да ти покаже с кило надолу при мен е така всяка вечер.

sofy  welcome
При нас ще ти хареса. Що да не може еди кво си след еди кво си. Каквото ти си определиш това ще е  Wink сигурно си забелязала от кои храни слабееш - наблегни на тях. Ние тук и шокодни правим ако налетим на моно-фафлена диета вече ше трябва някой да на ошамари. Монодиетата се състои в хранене само с една храна през целия ден, според мен няма задължително кое след кое да бъде. Прочети цялата тема - има достатъчно материал и опит в нея, прочети най вече първия пост, ако искаш си избери някоя от тамушните диетки  Wink

# 268
Момичета, хич не сте активни, човек не може да се мотивира, я гледай колко народ прегрешава Wink
Май трябва да си намеря и аз ГОЛЯМАТА сопа Simple Smile
Кантарът дори трябва да е на едно и също място всеки път.
Калинка Малинка,
трябва нещо силно да те мотивира, че да не прегрешаваш Simple Smile Намери някоя идея, която ще ти помогне.
Да почерпа аз с картофите, чак ми е гузно, че ги ям, защото ще кача много. Simple Smile

А, Диана, е публикувала преди мен Simple Smile
Сега на какво ще си?

# 269
Chicago на пилешко като вчера

и изобщо не ги ща тия плодове - не ги обичам и за кво са мъча с тях незнам

Общи условия

Активация на акаунт