Монодиета -част 4

• 21 979
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Ина пиши тука и аз се интересувам все пак е моно. Цял ден или два на жито как го приготвяте и на мен ще ми е интересно.

# 361
Ина пиши тука и аз се интересувам все пак е моно. Цял ден или два на жито как го приготвяте и на мен ще ми е интересно.
+1

# 362
Момичета,

аз ще взема да устискам днес бре. Часа е почти 16:00 а аз съм жива след няколко кивита и един портокал, лелееееееееее аз съм безмъртна  Joy Joy Joy

Щом до тук удържах значи деня ще е успешен. Довечера ще се видя с една приятелка, която не мога да видя от 5 месеца и няма да мисля за ядене, така че  Whistling Whistling Whistling Whistling

колкото до житото, прочетете повече в темата: Житна диета. иначе малко синтезирано е следното:
Режима протича в три етапа всеки от по 10 дни /подготвителен, същински и захранване/
През подготвителния етап постепенно се изключва месото, сладкишите и се набляга на плодове и зеленчуци, билкови чайове и т.н.

През същинския етап: 1 кг. жито за 10 дни
Житото е за покълване, а не грухано /било задължително/
Житото се слага в съд и се залива с вода с температура 22 градуса
оставя се да набъбне и леко покълва
За деня храната е: 100 гр от житото, 3 л. мед, 1 ябълка и до 9 ореха

Захранването: отново се набляга на плодове и зеленчуци

Има определени дни свързани с луната, през които се прави житния режим. Масовото житуване започва на 17.01.2012 с подготвителния етап
на 08.02.2012 - същинска част

# 363
Момичета,

тръгвам от работа и ще пиша чак довечера - засега всичко е ок, хапнах още два портокала и след малко приключвам с яденето за днес  Wink но преди това ще врътна още едно киви за да не съм гладна. Мисля, че днес изядох около 1,5 кг. плодове
 Thinking Thinking Thinking дали е много?

и да е много и да е малко това е положението  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

4,5 литра вода

и утре -1 кг.  Praynig Praynig Praynig

# 364
  • Варна
момичета,в сайта има форум за житената диета.....там пише какво жито да се ползва и от къде да се купи....поне до колкото си спомням....преди време бях я чела темата....

иначе и днес съм без прегрешения.....

kalinka-malinka, ще ти препоръчам да не използваш готови бульони, то са само боклуци вътре, гледайте да ядете само изчистени неща.

ок...  bouquet

# 365
Диди супер си браво на тебе. Ей така ми се беше прияло нещо ама като се позачетох отяде ми се. Плодове може да си хапнеш поне до две кила така мисля аз. Аз съм режимна без прегрешения също ми е ден на плодове. Карам на кивита и грейпфурт. Сега да видя дали ще устискам вечерята. Sick Sick Sick
Аз от житото май ще се откажа. Моното си ми харесва повече. ЕЙ да не вземете сега да се местите в другите теми ще си развалим компанията.
kalinka-malinka_83 и ти да внимаваш вечерта, че сопата ми е голяма   341uu  341uu

# 366
...............................
Аз от житото май ще се откажа. Моното си ми харесва повече. ЕЙ да не вземете сега да се местите в другите теми ще си развалим компанията.
.............................

ни ще са места ни житната ще карам - поне не засега. В нашия прекрасен град - разбирайте най пропадналия в България няма, няма бе хора такава пшеница. Няма  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А и Инчето много късно каза, то си трябва време да се подготви тая пшеница, за да се направи като хората самия режим. Ще си помисля до 27.01 дали да не започна целия цикъл както си трябва.

Лека нощ на всички  Hug Hug Hug

# 367
Айде и аз да се отчета за днес..фрешове,айрян,кафе и малко сурови ядки
Утре дано да успешен ден.Simple Smile Целувки на всички

# 368
два дена на варено,не е проблем,а даже и без него..важен е деня.там всеки ден е ритуален и с определена мисия.

# 369
  • Варна

kalinka-malinka_83 и ти да внимаваш вечерта, че сопата ми е голяма   341uu  341uu

от както пробвах 90-дневната и системата -60,отвикнах да вечерям след 18-19ч и да гриза нещо към 22-23ч.......

мислех,че днес ще съм с +,че ми се стори,че прекалих с картофите,но имам -300г.....

днес пак ще съм на картофи.....просто това ми се яде.....

# 370
Добро утро момичета, да се отчета, за вчера- на често по малко, днес се чувствам супер, нямам прегрешения от това, което си бях наумила. Ще се тегля като ми мине МЦ-то. , аз жито купих преди една седмица, от един билков магазин. Нямам намерение да се подготвям. Мисля си, че ако десет дни се подготвям, до същинската част ще ми е писнало.  Ще ям както досега - по-ограничено. Успех на всички. Кака ви отива на кафе, като се върна ще пиша пак  smile3533, айде отлитам  afwitch Диди,, много вода бе любов, да не се удавиш smile3534

# 371
Калинка Малинка, браво на теб !
Здравейте на всички.

Аз вчера бях на зеленчуци и плод, качила съм 500гр . Sad
Но както и да е важното е да се оправя. Винаги когато съм я спазвала за 5 дни свалях 3кг, но сега не се получи.
То май само аз няма да съм свалила като хората.
Сега ще пия шипка и се чудя какво да ям. Хем искам да отслабна, хем искам да съм здрава. Ще я карам леко пък на пролет вярвам ще ги сваля тези 6кг
Като се гледам в огледалото и така съм си добре, може би наистина 50 са ми малко и затова не ме харесват... обаче това все жени ми го казват, може пък и да ревнуват Simple Smile Е, чат-пат и мъж ми го е казвал....айде лек ден и дано имате минуси днес.

# 372
Здравейте момичета,

при мен минус - нема, жито в града ми - нема и изобщо днес съм негативно настроена, ядосана и направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Днес ще съм на кисело мляко, утре също и до 27-ми когато е меренето няма да стъпвам на тъпия кантар  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms сърдита съм му.

kalinka-malinka_83 браво мила за деня без прегрешения

Кет няма бре да се удавя, то с вода да го тъпча тъпия ми търбух пак няма спадане  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 373
Момичета, сега ми дойде, може би затова имам 500g нагоре.
Диана, не се притеснявай, ще ги свалиш. Сега да не се откажете от диетата и да минете на житния режим...

# 374
  • София
Здравейте дами Simple Smile
надявам се всичко е наред при вас. аз сутринта забравих да се премеря да видя какво показва кантара. Но пък през нощта ходих 2 пъти до тоалетната и при това съм изпила не повече от 1.5л вода + чай общо. Какви са тези 4л. дето ги пиете  Simple Smile, аз да ме убият не мога толкоз да изпия. Айран, ако е по-става 1.5л. да пийна, ама само вода не се виждам  Thinking
Чикаго, ти си много добре щом имаш само 6кг да сваляш, а щом и някои ти казват, че няма нужда повече. Ако ти е удобно ще кажеш ли колко си висока за тези 50кг? То и на мен ми е целта 50кг, ама май ще изглеждам вече зле, защото и лицето много ми се изпива.
Аз от картофите се отказах днес, не ми остана време да ги приготвя вчера  Sad та днес съм на яйца, планувала съм 5 бр., утре на кисело мляко, че толкова дни без кис.мляко не се издържа Simple Smile
Хайде до скоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт