Монодиета -част 4

• 21 963
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Дидка,
благодаря за мотивацията  Hug
Ама тези дебелани наистина ме шокираха  Simple Smile

# 436
Дидка,
благодаря за мотивацията  Hug
Ама тези дебелани наистина ме шокираха  Simple Smile

а така - затова постнах снимката - НИКОГА АМА НИКОГА НЕ ДОПУСКАЙТЕ КОМПРОМИС!!!

qvili да се стягаш че знаиш ли кви баници ше ти дам после ще има да  Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead

Момичета днес няма кой да отиде да купи мляко, изровихме от шкафовете един черен шоколад и днес ще правя шоко-ден  Peace Peace Peace Peace
Тъкмо най накрая ще изпробвам как ще ми подейства, ако утре кантарев отчете минус - повтарям

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 10:47 от diana_m

# 437
Добро утро, страхотни резултати имате  всичко  Hug Hug Hug Дидонче пак успя да ме мотивираш рано сутринта.
Аз да ви кажа моите резултати сутринта кантара ме зарадва толкова много, че ми идеш да го намляскам 69 кг. Право към целта  smile3502 smile3502 днеска ще съм на плодове и ориз с морковчета може и салатка. Утре и аз може да направя един моно шоко ще видя Диди какво ще отчете.
От мен приятен и режимен ден.

# 438
А какво правите за да си задържите резултатите мили дами?

# 439

Аз лично все още не съм достигнала теглото, което е здравословно за моята височина /както е видно и от линийката под поста ми/.
След като сваля поне още 10 кг. ще започна да посещавам фитнес, а след като достигна килограмите, които съм заложила като цел ще продължа да се храня разделно и разбира се ще продължа и с фитнеса, но до 3 пъти седмично, ако случайно не ми се посещава фитнес защото града ни не предлага кой знае какви зали /разбирай чисти/ то тогава ще се ореантирам или към тичане сутрин или към купуване на кростренажор или пътека у дома. Това е плана ми за задържане, ако успея да приложа поне 60% от него ще съм постигнала целта си  Wink

# 440
Браво, момичета, колкото толкова, нали знаете. Аз сега може да съм на мляко, че изядох едно плюс няколко маслини -4.
Може би да си почина малко, защото не може само диета.
Кога започва новото теглене? От днеска?
Димитър, аз със сигурност няма да ям нездравословно, може би въпросът ти е ироничен.
Ясно е, че ако се нахвърля човек ще си върне килограмите.
От бременността имах да свалям 27кг, оставят 4,5.
Не ям тесто, пържено, панирано, много мазно. Така и ще продължа , така съм била и преди бременността. Ето сега ако си почина ден или няколко ще ям плодове, зеленчуци, бяло месо, риба, много млечни продукти, яйца (не кашкава и много сирене), Ще комбинирам Месо със зеленчуци, омлети и.т. Когато мисе яде сладко естествено ще хапвам и ще гледам да е шоколад.
Обичам и сурови ядки. Така че не мисля, че ще си ги върна, най-много 2кг да кача. Но и така ще съм доволна.
Аз гледам да не се храня с неща, които не знам какво има вътре, като изкуствени оцветители, подправки като бульони и т.н., гледам храната да е свежа и с минимална обработка.

# 441
Чикаго съмнявам се въпроса да е ироничен  Wink
А следващото мерене е на 07.02.2012 год.  Wink
Аз дотогава ще се постарая да не правя крачки в страни и да съм стриктна.

# 442
Диди, виж, че човека е треньор и диетолог, значи със сигурност иска да ни скастри Simple Smile
Аз мисля да спра и ще се включа, за да не затормозявам организма.
Митко, бих попитала, знаеш ли дали е диетична киноата, знам, че е полезна, намерих и колко калории има не са малко, но все пак.?
Да допълня само, Митко, аз тренирам все пак и няма да спра и след режима. Тае бо, Зумба. гирички вдигам, силови тренировки (не чак толкова), стречинг и т..н

# 443
Дидиии и аз да кажа ,че вече съм 55.100,очаквах по-големи резултати,но..

Днес съм на яйца,не ги обичам варени,затова ще са бъркани и после малко движение  Hug Hug

# 444
Дидиии и аз да кажа ,че вече съм 55.100,очаквах по-големи резултати,но..

Днес съм на яйца,не ги обичам варени,затова ще са бъркани и после малко движение  Hug Hug

Бравоооооооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug супер резултат - то и на мен ми се ще да е повече ама хубавите работи - бавно стават  Wink Wink Wink

# 445
  • София
Добре дошъл на Димитър  и в нашата темичка.
Момичета някой го е поканил да ни помага със съвети. Виждам, че се включва и в другите теми.
Аз лично искам да сваля поне 7 кг, но поне за 2 месеца, а не след 4-5чак примерно. Реших да започна миналата седмица с монодиетата, но наистина незнам дали е най-подходяща за мен.
По лентичката ми се вижда, че имам 2 деца с малка разлика и след първото раждане не можах да си възстановя кг-те отпреди бремеността, тогава 54 някъде и отнова забременях.
Димитър,ще съм много благодарна, ако ми дадете съвет как да успея да се справя.  

# 446
Само да отбележа, че и аз съм в застой. Отдавам го само на наближаващия МЦ.

# 447

А вие какво предлагате млади момко? Laughing Laughing Laughing

И аз ще се  радвам на съветите на Димитър   bouquet  bouquet Радвам се че е дошъл и в нашата тема. Може би едно компетентно мнение няма да е излишно за никой. Така че Мите да ни навестяваш и съветваш

# 448
........................ Радвам се че е дошъл и в нашата тема. Може би едно компетентно мнение няма да е излишно за никой. ..............
За Димитър съм чувала от няколко човека и се възхищавам на силата и упоритостта му. Той е едно от доказателствата, че когато човек ИСКА задължително МОЖЕ. Поздравления Димитър и приеми моите поздравления за всичко, което си   newsm20
Всичко, което мога да чуя си го знам, че не е здравословно, че има йо-йо ефект, че трябват тренировки, че .......... и т.н. да не ги изброявам всичките неща.
Нямам нито търпение нито възможност да отслабвам здравословно. И никой не може да промени решението ми  Whistling Whistling Whistling

До тук съм екстра с шоколада - хапнах няколко пъти по малко и са ми останали две редчета, които ще изям по късно привечер. Чувствам се сита и добре. Днес с водата съм зле, но не ща и да се напъвам.

# 449
Мацки, бебчето ми имаше Т, 37,2 някъде, дадох й панадол, изглежда по-добре, дано Т е от венците и да я мъчат зъбките.
Сега аз мислех да съм на мляко днес, но ще съм на него и сега обядвах печено пиле, само бялото месо, без мазнина, кожа и т.н.
Чудя се дали да остана и да ме пишеш Дианаоще от сега или да почина ден-два. Така и така днес не е моно, но пък диетично. Просто не искам да си играя със здравето.
Виви, много се радвам за тебе, чаках да се включиш още повече, че беше с моите кг.
Софи,а ко не прегрешаваш няма начин да не ги свалиш. Аз с тази диета свалях за 5 дни 3кг, а не бях пухкава. Но ви казвам и залък друго не вкарвах освен разрешеното.
Сега за 9 дни се радвам и на 2,600кг.
Защото не бързам и за здравето ми.
АМиткопусна бомбата и се изнесе Simple Smile) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт