Монодиета -част 4

• 21 951
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
ina 15, и аз мисля да се пробвам с житния режим, дано успея, каквато съм лакома. Сега само се настройвам, че това са десет дни, които като плюскам минават бързо, но като гладувам бавно. Ще съм с теб на житния, пък колкото толкова.
Диди, ти нави ли се на житото newsm78

# 496
Айде най накрая МЦ-то на линия. Сега и утре да мине и вече мисля, че ще чувствам себе си. Мисля от утре да започна тази диета, която ДИДИ е предложила. Предполага се, че от утре няма да имам апетит  newsm17. Какво ще правите с тази луна???????? Гледам на календара, че на 31.01 е първа четвърт. Какви ще ги сърбате да знам да се включа.

ще сърбаме вода и фрешове  Joy Joy Joy Joy Joy ти ако решиш гмуркай се при лунуващата компания

Инче сега схванах. Пречистването на тялото е хубаво нещо. Аз ще го направя това но по нататък. Засега все още не съм готова да съм стриктна на 100%  Confused Confused Confused

Чуда се аз за житото - ще ми се не толкова за отслабване колкото за пречистване, но мисля по нататък да го правя когато са останали по малко килца за сваляне  Confused Confused Confused

# 497
От кога започва сърбането на вода и фрешове, от утре ли?

# 498
Ina,Mimi, Didi, благодаря за стискането Simple Smile
Нямам ацетон, изчистил се е , вероятно то шипката.
Аз днес бях на мляко, изядох 2, но трябваше да опитам на малката яденето и с това се разваля яденето, но довечера пак ще съм на мляко и да видим утре как ще съм.
Благодаря ви още веднъж.
Хубав ден!

# 499
ketuna,колкото,толкова..все е нещо.май ти ме пита за д-р гайдурков и правиш и детокса,нали?
Chicago,страхотна новина!  bouquet

# 500
От кога започва сърбането на вода и фрешове, от утре ли?

от утре от утре 06:10 сутринта  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Chicago  newsm18 newsm18 newsm18 много се радвам мила  Hug Hug Hug

# 501
 от утре съм с вас, един ден все ще го изкарам
ina15, права си  колкото, толкова. Не съм изкарала нито един детокс докрай, но всеки път пробвам.
Момичета сега пия тибетските чеснови капки. Все на някой за нещо са помогнали. Аз ги пия за едни миомни възли, ама ако и за отслабване ми подействат  newsm44. Ще видим, да не съм алчна, за едно стига, а всяко друго е добре дошло.

# 502
Супер, компанията за лунуването се увеличава. Аз си хапнах ориз днеска и до края на деня това ще е. Вадя бутилката с водата и почвам да се наливам  Laughing Laughing Laughing
Chicago Peace Peace Peace

# 503
МИМИ, внимавай да не се  smile3550.

# 504
МИМИ, внимавай да не се  smile3550.

нали знаете на японците що са им дръпнати очите: ОТ НАПЪВАНЕТО СЛЕД ОРИЗА  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 505
# 506
 newsm47 newsm47 newsm47 оф що не казах те по рано, че може да стана китайка. Вай вай отивам да го връщам ориза.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 507
Мимс те жените пари дават да им дърпат очите, а ти по естествен път ше постигнеш резултат  smile3521 smile3521 smile3521

Аууууууууууууу няма 16:00 аз съм гладнааааааааааа та гладнаааааааааа ше устискам до 17:00 за другите две яйца и без това като си помисля за тях хич не ми се ядат  Sick Sick Sick Sick ама днес ще изтрая кво да направя. А така обичах яйца - кво стана незнам. Тая диета ма повреди тотално  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 508
и аз ги намразих(отделно,че не устисках на тях..и сиренето намразих..)
но с шоколада и прекаляването му,не ми се получава..ако някой знае изпитано средство,в слух съм...  bouquet

# 509
и аз ги намразих(отделно,че не устисках на тях..и сиренето намразих..)
но с шоколада и прекаляването му,не ми се получава..ако някой знае изпитано средство,в слух съм...  bouquet

Инче аз мислех че ще умра ако не ям шоколад, ееееееемииииии вече 20 дни само онзи ден дето бях на шокоден та хапнах 90 гр шоколад па оживях.
Всичко си зависи от психиката  smile3521
Знам, че ако сега хапна шоколад няма да спра на едно или две блокчета, а ще продължа докато има шоколад пред мен, а после много много ще съжалявам. Знам че съжалявайки, че съм изяла този шоколад на следващия ден ще искам още и още, а после ще си хапна сандвичи и т.н. и порочния кръг се е завъртял. В един момент докато се усетя ще съм отново качила тези толкова трудно свалени килограми - всичко ще е било напразно, безсмислено и пълна загуба на време.
Няма да го допусна отново - отказвам да се чувствам зле в кожата си.

Общи условия

Активация на акаунт