Монодиета -част 4

• 21 897
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Диди, обещано

# 617
Какво се разсеях, два пъти съм обещала, явно ще трябва да се спазва

# 618
Ketuna,
явно първият път не е обещано както трябва Simple Smile
Това за Баунти, бейкролс, и тинтиримини, как ли пък не. Защо има хора, които им вярват, първо това са супер боклуци и второ няма как да се отслабне. Аз пак почнах с боклуците, какво да направя  като всичко хубаво е забранено, няма спор, че са вкусни. Като се замислиш даже и не са, на мен след марети или бейкролс, после ми става гадно честно казано, не знам какво има вътре, но не ми понася.
Аз обичам да си правя брускети, но пък не обичам хляб и рядко ми се е случвало, само като бях бременна.

# 619
абе не знам точно каква фаза е на луната,но съм решила 4 пъти в месеца да лунувам,на всяка нейна фаза
преди 2г. я спазвах само на пълнолунието,но гладувах по 3 дни,беше много трудно...но свалих и много килограми,за 5-6 месеца около 25кг...които бях качила с втората си бременност...та според мен си има резултат
но сега не ми се правят такива мъчения,затова мисля че 1 път в седмицата е по добре Rolling Eyes

# 620
Пак сте се скрили - обещах да пиша
сега се прибирам и съм се барикадирала в спалнята
Днес отново желязна - около 0.7 л. фреш водичка кафета и това е
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 това май не съм аз

Кет ще те наблюдавам  Shocked Shocked Shocked Shocked

Вени и аз съм чувала, че има хора дето цял живот си спазват лунната само по пълнолуние - доколкото знам диетата наистина е за три дни, но не на пълен глад а само на самото пълнолуние а преди и след това само на плодове.

Чикаго съгласна съм донякъде с теб. Съгласна съм че са боклуци и какво ли не има в тях, но вече нищо не е здравословно: плодове, зеленчуци 90%, пилета, даже и водата не е като хората, минералната не е никаква минерална вода, трябва да отидеш да си налееш от планината изворна за да си сигурна че е такама и пак не е гаранция, че някъде по нагоре не изливат в нея разни боклуци, дивите животни, рибите всичко вече е замърсено, въздуха абе всичко та всичко.

# 621
съгласна за заобикалящите ни отрови и боклуци.
аз съм тук,но блажено нахранена и болезнена.
а ти си герой!  bouquet Hug

# 622
Здравейте момичета-днес е било много весело тук.Аз какво да се отчитам- нагазих здраво в киреча.То не беше ядене днес, то не беше плюскане.Страшно нещо е прасето в мене като се развихри,не знам може и МЦ,нещо хиц нямам стимул от последното претегляне- нали бях в плюс.Днес един клиент дето работи на зеленчуковата борса ми домъкна една огромна торба с мандарини-като ги видях и  ми се обърна стомаха-мразя ги вече.

# 623
qvili,не си сама в лошите амплоа.. Embarassed
с по-добра надежда -след мц,нали? Hug

# 624
ами дано, че аз не го знам кога ще е това-имах проблеми с него-последният път като дойде на 25.12.2011 та си отиде на 13.01.2012-ужас беше. А нали и болна бях та ще видим какво ще е това -май ме хваща пак критическата.

# 625
и мен  ме мъчи пмс повече от седмица,и хормоните съвсем ми сриват диетичната мисъл.
ти пък критическа?!има време...

# 626
Момичета на мен също повече ми се яде когато съм ПМС МЦ и други Ц-та обаче сега като съм решила да съм на диета - ми не умирам ако не хапна

Трябва просто да вземете решението и да го отстоявате, другото са оправдания  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 627
Преди 5 г. от стрес от раз влязох в нея -отведнъж ми спря и така 8 месеца- бях си супер ама доктора каза ,че ми е рано/взе да ми прави изследвания, на ендокринолог ме праща/ и с лекарства го предизвикаха-ама  то беше един МЦ -по 2 дни.Та нищо чудно.

# 628
diana_m,така е.но яхнала метлата,горко на околните..

# 629
diana_m,така е.но яхнала метлата,горко на околните..

абе Инче хвърли им по един бой и да ти мине, кво се нахвърляш на храната. Набий тва дет та ядосва и не пипай шокото  Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт