Точно, защото светът е шарен не всички са дебелокожи и могат да пропускат покрай ушите си коментари, които са извън рамките на добрия тон.
Цунки на Бобо 
За подаръците: масите с пясъчници и т.н. ми харесват повече...

Спрях напълно да кърмя след като навърши 10 месеца, но преди това кърмата ми бавно намаляше, след като замених две от дневните хранения, и всъщност сучеше сутрин два пъти и вечер
Може би е важно да спомена, че кърмех долу-горе по час, както предлагам сега и твърда храна, а вечер спря да суче сама още на месец-два. Иначе си заспиваше само на гърда, мислех си, че това ще ни е проблема, но се оказа, че няма против и само да я гушкам. Общо взето го израсна детето, сама се отказа, не е търсила, не е плакала, никакви драми. Вече си мисля, че драмите с отбиването са по-скоро за майката, не за детето. На нас ни е мило да се откажем от тези моменти 

благодаря,че се сети,как е коремчето,расте ли точицата 

За това някой мами от отчетната продължават да са активни във форума, но тук изобщо не драсват. Не са една и две, ами десетки 
или поне така чувствам аз.Активни са във фейса,защото там нещата стават по-лесно,мързи ги да четат и пишат тук,това което ние шепата останали хора намираме време да направим(някои дори и нощем),а не сме по-малко заети,за да поддържаме темата... и тук Ena
Те разбират и са хитри и сега е периода в който разбират, че ние сме тези които определят правилата и не всичко е позволено. А ако е като моята маймунка да не чувства липса на мама. Или поне досега нито веднъж не е показала, че и липсвам, не казва "мама" и не ме търси. Важното е да има компания, даже ако е някой друг от мен и баща и е много доволна и послушна, защото вече и е писнало от нас. Като падне става и продължава. Изключително самостоятелна е. А като бебе все се шегувах ( с малко болка в сърцето), че във всеки един момент могат да и сменят майката и тя няма да разбере. Тези дни ужасно я мъчат зъбките, но нито веднъж не дойде да се гушне в мен и да поиска утеха. Та има деца и деца...
Но не виждам нищо лошо в това да се дава да се яде от бурканче навън. В крайна сметка на детето му е дошъл часът за хапване, какво да вдигаме цирка и да се прибираме ли? По повод вдигането на блузите и кърменето вече има разлика. По- големите деца разбират. И когато 3 годишните гледат цици и сучещо ходещо дете са объркани, ако е бебнце знаят, че бебетата така ядат. Синът на моята приятелка е почти на 5 и в момента е цицо - маниак (представяте ли си), е как би реагирал той ако види как ходещото детенце отива и вдига на майка си блузата .... Не мисля, че е подходящо. ( и това не значи че съм против кърменето).
Е какво аз да я оставя гладна ли ... Ако един ден иска да подскача в парка ще си взема бурканчето и ще я нахраня на пейката въпреки подскачащите наоколо дечурлига и после пак ще я пусна да дивее. И тук всичко опира до деца
спирам. 

. Навън не ми е било проблем да го кърмя, но вече не се налага, така че не мисля, че ще имам проблем със смъкнати блузи, тръшкане и мрънкане... Да не казвам голяма дума де 

За това някой мами от отчетната продължават да са активни във форума, но тук изобщо не драсват. Не са една и две, ами десетки 
или поне така чувствам аз.Активни са във фейса,защото там нещата стават по-лесно,мързи ги да четат и пишат тук,това което ние шепата останали хора намираме време да направим(някои дори и нощем),а не сме по-малко заети,за да поддържаме темата... и тук Ena 

чак сега се светнах
,да права си и аз ги засичам в други теми да трупат"форумен опит"
Ама кво да я правя 
Или ще гони с лъжицата, или ще се чуди как да "набута" още една лъжица в устата...