Отговори
# 90
  • Boston, MA
И аз ползвам ФотоФиниш, но с СПФ. Ползвам е силно казано, де, рядко слагам всичкото грим.

Ето това съм решила да си купя, но не му е дошло ред:

http://shop.nordstrom.com/s/le-metier-de-beaute-peau-vierge-anti … nt-spf-20/3124196

Разбрах какъв е планът за минимализация, обаче, как тогава пробваш стотиците нови неща, които излизат? Иначе и аз ползвам само едно нещо продължително време, за да преценя работи ли. Но междувременно се заливам с нови мостри и цели опаковки на неща, които съм решила, че са ми супер важни. Как да разбера какво ми е най-любимо, ако не съм пробвала другите.  Laughing Може би трябва да отбележа, че нямам десет крема за около очи, но имам води, тонери, серуми, овлажнители, анти-ейдж, не знам си какво, ако ги ползвам всичките, трябва да слагам 20 слоя... оф.

# 91
  • USA
Препоръчайте хубав крем за очи. По възможност да е против сенки под очите.

# 92
Може би трябва да отбележа, че нямам десет крема за около очи, но имам води, тонери, серуми, овлажнители, анти-ейдж, не знам си какво, ако ги ползвам всичките, трябва да слагам 20 слоя... оф.
Извинявайте, ако малко грубо прозвучи, определено не това е целта ми, но на по колко години сте, че ползвате толкова много неща, аз съм на 30 и кремове никакви не ползвам, само почистващ лосион вечер. Време ли ми е и на мен? (егасиму то ще излезе, че от борбата с пъпките, трябва да навлизам веднага в борбата с бръчките Joy)

# 93
  • USA
Ами, да кажем, че сме по-големи Simple Smile. Ако така се чувстваш добре, най-вероятно нямаш нужда. Имам приятелка, която се мие само с вода и изглежда чудесно.

# 94
  • Boston, MA
На 40, но то не е от възрастта, защото откак се помня съм така, според каквото съм могла да си позволя. А с пъпки и досега се боря. Та, не знам какво да ти кажа.

# 95
  • Boston, MA
Препоръчайте хубав крем за очи. По възможност да е против сенки под очите.

Нямам добра препоръка за сенки. Доколкото знам, то си е проблем на кръвоносните съдове, и освен да слагаш консилър, не знам какво можеш да правиш....

# 96
И как тогава пробваш стотиците нови неща, които излизат? ....

....нямам десет крема за около очи,

...но имам води, тонери, серуми, овлажнители, анти-ейдж, не знам си какво, ако ги ползвам всичките, трябва да слагам 20 слоя... оф.
Оставам другите да пробват новите Mr. Green, а аз от ревютата си избирам едно-две на година.

С 10-те крема бях аз Crazy

Последното е отговора -няма как да се използват всичките наведнъж, повечето от тях стават излишни. Wink

Уинкс, този е единственият, който съм си купувала няколко пъти. Хубаво хидрира, естествено не ги премахва, може и да си внушавам, но леко изсветляват и са по мениджъбъл с консилъра докато го употребявам(крема).

Мерси за препоръките, моята обаче е суха зимата, запазвам си ги за лятото, когато от хюмидити грима ми го няма след час.
Предложеното от Бубка ме заинтригува, ако някой си го купи преди мен, моля да сподели как е. Simple Smile

# 97
  • USA
Мерси Бенс!  Hug Аз не очаквам да изчезнат, а малко по-добре да изглеждат, като след отпуска например  Laughing.

# 98
А с пъпки и досега се боря. Та, не знам какво да ти кажа.
Казваш "няма надежда", а?! Simple Smile На мен кожата ми доста се беше поизчистила като ползвах противозачатъчни, а и естествено, докато бях бременна, но сега пак има моменти, в които съм като пица Sad
Мен честно казано ме е страх да ползвам подобен тип козметика, не ми се смейте, но си спомням баба ми как все ми разправяше "погледни леля си как се е сбръчкала, всеки ден се маже с крем, а аз никога не съм се мазала и съм с кожа като нейната", пък и съм чувала специално за бръчко-опъващите, че почнеш ли веднъж няма спиране, вероятно това са градски легенди, но аз и по принцип не съм особено запалена по козметиката, та ще отложа този момент за по нататък Simple Smile
Имам обаче една приятелка, която като станахме на 25 дойде един ден и заяви "започвам да се мажа с крем против бръчки, ВЕЧЕ СЪМ НА 25!!!!"  Joy

# 99
  • usa
Ами, да кажем, че сме по-големи Simple Smile. Ако така се чувстваш добре, най-вероятно нямаш нужда. Имам приятелка, която се мие само с вода и изглежда чудесно.

и аз се мия само с вода, ама май не изглеждам чак чудесно Thinking...

state of the union тази вечер... има ли вече изобщо някой, на който да му се слушат политики???

# 100
  • USA
Терми, баба ти не я слушай Simple Smile. Леля ти може да се е метнала на другата рода. Не може от крем да се сбръчкаш.  Laughing

# 101
Бре! Аз се мажа с кремове против бръчки от 17 годишна, пък още нямам. Така знам аз, ако искаш да нямаш гледаш да ги изпревариш... и се молиш да носиш по-добрия ген и по-мазната кожа  Grinning

Бубето е със супер поддържана кожа, слушайте я внимателно!

Миз, аз обичам да чепкам политика, но никой не иска да ми се върже на провокациите. Обама винаги е интересен за слушане обаче  Mr. Green

Ох, това трябва да го кажа - имам си приятелка в БГ - русо, нежно, зеленооко създание, което пуши като комин, пие като казак и затваря клубовете сутрин! На 36 изглежда като на 20... всеки път като изляза с нея се състарявам с няколко години, а тя си е все така умопомрачителна... мда!

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 04:41 от Agent Provocateur

# 102
Baby* не познавам марката и мога само по състав да коментирам, изчистен е наистина, има си и сертификатите. Пенителите са неагресивни, като хидратиращи съставки  ми е малко беден. Ако преминаваш от конвенционални шампоани към био шока за косата ще е голям. Особеност на био шампоаните е, че често ползват неагресивни пенители и е въпрос на проба-грешка да се установи кой дава достатъчно пяна и чувство за чистота като за твоя вкус.

Pinkitо сайта на кремчето ти изглежда малко странен, но ако приемем, че състава на крема посочен е акуратен, то не виждам защо трябва нещо друго да търсиш, при условие че не ти идва мазен и не правиш алергична реакция към някоя съставка. Много хубав богат състав, много масла и екстракти, само  не видях какъв сертификат имат, ако държиш на БИО произхода. Спокойно може да си добавиш перлен прах в него ако те човърка, не е скъп и не е реактивен, неутрален е и няма да реагира с друга съставка. Съотношението е 1/2 ч. л. на 2 оз крем.

benson10Laura Mercier  Foundation Primer. За лятото помисли  за сеттинг спрей евентуално, например Urban Decay De slick/All nighter, ще пази по-добре от влажността на въздуха от праймър.

Бубка ако не ти идва отвътре да си минималист има два варианта:

Пазаруваш разумно, изчиташ много ревюта преди да избереш нещо за проба, ползваш мостра преди пълен продукт винаги, купуваш малки опаковки. Каквото не ти хареса връщаш или подаряваш на приятелка, смесваш с друго или хвърляш.
Разглеждаш на определен период рутината си за да прецениш какви промени са нужни, какво не работи, какво работи наполовина, нужни ли са друг тип продукти, и съответно си правиш проучването за евентуалните заместители. Ако наистина ти се занимава, научаваш се и да разпознаваш някой по-ключови съставки за да може да отсяваш по-добре ефективните продукти и да не се налага да се доверяваш на рекламни обещания. Свеждаш импулсивните покупки до лимитки в много красиви опаковки.
Няма нищи лошо в това да си омаза с 20 различни слоя, стига да са добре подбрани за нуждите на кожата ти продукти.

Втори вариант: Признаваш пред себе си, че си един отвратителен хоардър и с виновно удоволствие затъваш по-надълбоко.

Ако и двата варианта те ужасяват, значи си на път към минимализма и постепенно сама ще изчистиш .

Кажи за пъпките - какви като тип, изследвала ли си хормони, какво си пробвала досега?

Terminator градски легенди са, почваш и спираш когато си поискаш,каквото си поискаш, без абстиненция  Laughing . Леля ти от друго се е сбръчкала, като почнеш че се е метнала на грешната страна на семейството, през пържени картофки които е маала и стигнеш до безразборни слънчеви бани да кажем. Ако не ти се занимава пространно, може поне един лек хидратиращ флуид със фактор да почнеш. Ценови диапазон и тип кожа за препоръка.
И ти кажи за пъпките - какви като тип, изследвала ли си хормони, какво си пробвала досега?

# 103
Б, даваш на приятелките! Даваш на приятелките, ПЛС!  Grinning

Миз "Now, you can call this class warfare all you want. But asking a billionaire to pay at least as much as his secretary in taxes? Most Americans would call that common sense."  Wink Класовата борба ме изкефи!

.....
With or without this Congress, I will keep taking actions that help the economy grow. But I can do a whole lot more with your help. Because when we act together, there is nothing the United States of America can't achieve.

!!! Съединението прави силата!!!  hahaha Уит ор уидаут... лавли!

....
и на Сириеца обещаха начална скорост в задника Wink ... и за Иран ще има бюджет!

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 05:19 от Agent Provocateur

# 104
 За грим не размазващ се и почти незабележим, не запушва пори, лек за носене, препоръчвам http://www.dermstore.com/profile_La+Bella+Donna_500202.htm . пудрата смесена с вода става фон дьо тен удобно за влажно време, пътуване и минималисти Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт