През АВГУСТ радостта ще е голяма, защото бебче расте в коремчето на мама

• 29 049
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Здравейте момичета , аз май съм най- дърта в групата  Cry 38  Rolling Eyes
Майка ми, ми извади една книжка която е превод на френска писателка АЗ ЧАКАМ БЕБЕ  и е излезнала от печат 1987г. Страшно съм очарована от това което пишат и това , което са знаели тогава. Повечето неща са си като сега , с изключение на томва , че елтразвука  е  бил лукс и не са разполагали във всяка болница с него , прегледа е струвал 5000 франка Shocked Shocked Та в ред на тези мисли искам да кажа какво пишеше в книжката за кожата и стриите. И да мажем и да не мажем всичко си зависи от кожата , не вярвайте на чудните действия на прехвалени кремчета. НО след 30 годишна възраст шанска една кожа да се нацепи е минимален, искаха да кажат , че тя вече ни е достатъчно отпусната Tired. Да му мислят младите девойки Crazy За термина -  на мен си ми изчисляват просто просто за статистиката им , но съм планирано секцио заради годините и първата ми бременност, така че БЛОНДИ Embarassed ще има корекции на по -преден етап, най вероятно 01.08.2012г., ма не бързаме за никъде , ще видим Wink.
Да успокоя   Sickповръщачките  Mr. Green, поотминава ми с всеки отминал ден , пак ми се повдига , но вече втори ден не съм се гледала с дупката на тоалетната чиния, което си е напредък - повръщам от 15.12.2011 Sick Sick Sick.
Желая Ви лека вечер и много късмет !!! Hug
Исках да питам за секса  Embarassed На мен лично ми забраниха , защото ме водят рискова . Мисля ,че в основата е женския оргазъм, и контракциите , които може да предизвика   Embarassed При Вас как е ?

# 586
  • До морето
Благодаря на всички за съветите, ще опитам каквото мога. Днес цял ден си хапвам мед със сода, но още не знам дали има ефект, защото какво ви казах кошмарът е нощем. Много ме е яд, как можах да се подредя така? Във вторник отиваме на почивка, уж малко да си отдъхна, а аз май ще я изкарам боледувайки.

Иначе да се отчета, в сряда бях на лекар - имам си още една снимка и вече се вижда бебче, на предната имах само една точица  Grinning Докторът каза, че всичко е нормално, големи сме 34мм.  Също така ми измести термина за 18ти, но аз засега не искам да си го сменям, ще видим по нататък. На 08.02. съм на преглед и тогава ми каза, че ще правим първата ФМ.

Това е засега, отивам да правя гаргара със сода  ooooh! ooooh!

# 587
Здравейте момичета , аз май съм най- дърта в групата  Cry 38  Rolling Eyes

Айде не така сега Crazy Приза е мой!!!  Mr. Green

# 588
  • Пловдив
Здравейте момичета , аз май съм най- дърта в групата  Cry 38  Rolling Eyes

Айде не така сега Crazy Приза е мой!!!  Mr. Green

hahahabowuu

# 589
Здравейте момичета , аз май съм най- дърта в групата  Cry 38  Rolling Eyes
Майка ми, ми извади една книжка която е превод на френска писателка АЗ ЧАКАМ БЕБЕ  и е излезнала от печат 1987г. Страшно съм очарована от това което пишат и това , което са знаели тогава. Повечето неща са си като сега , с изключение на томва , че елтразвука  е  бил лукс и не са разполагали във всяка болница с него , прегледа е струвал 5000 франка Shocked Shocked Та в ред на тези мисли искам да кажа какво пишеше в книжката за кожата и стриите. И да мажем и да не мажем всичко си зависи от кожата , не вярвайте на чудните действия на прехвалени кремчета. НО след 30 годишна възраст шанска една кожа да се нацепи е минимален, искаха да кажат , че тя вече ни е достатъчно отпусната Tired. Да му мислят младите девойки Crazy Исках да питам за секса  Embarassed На мен лично ми забраниха , защото ме водят рискова . Мисля ,че в основата е женския оргазъм, и контракциите , които може да предизвика   Embarassed При Вас как е ?

Казабланке, скъпа, не си най-дърта. И която е да е тя (а ние доста се преброихме в тази тема на преклонна възраст (Диони, тихо!!!! Знам!!!!)
За стриите и годините - аз го написах много отдавна, че над 30 вероятността е почти минимална да се получат  Simple Smile
За секса - иска ми се по принцип да споделям много неща с вас, но не си го позволявам, предвид жълтата преса и клюките.  Confused
Рискова те водят заради годините. Сексът е ок обаче  Grinning

# 590
Блонди, аз май съм изпуснала, какви преси, какво чудо, звезда ли си имаме тук  Hug
А пък аз да ви кажа още не сме правили секс, щото нали много ми се гадеше и въобще не ми беше дотова, а преди това бях като разпуснат бик  Laughing ама мъжа беше много болен, та се пазихме  Laughing божа работа, таман до 3 месец  Laughing иначе уролог му беше казал, че първите два месеца и последните не се правело... ама де да знам  Laughing аз не си представям 9 месеца без секс, определено няма така да я караме  Joy ама тооо, не се знае, като гледам в кви странни състояния изпадам, може и да не ми се доправи  Shocked Shocked

# 591
Добър вечер, момичета Simple Smile
Аз бях ден-два без нет и после нямате изчитане  Crazy
Добре дошли на новите мами! Лека бременност на всички!

Btw аз си купих и тази книга, която толкова я препоръчваше лекторката - "Азбука на кърменето", но.. абе липсват й няколко страници в началото и се чудя аз ли съм ебаси каръка или цялата партида е дефектна Grinning Та.. ако решиш да си я взимаш по-нататък гледай хубаво началните страници (по-точно от 8-ма до 17-та) Wink

http://www.matatama.com/bremennost-i-maychinstvo/azbuka-na-karmeneto
Михи, най-вероятно просто се е паднала дефектна, т.к. аз имам два броя и са ОК. Препоръчвам книгата като много полезно и интересно четиво. Мисля, че и цената и е добра.  Peace

Иначе и аз започнах да се замислям вече за стриите, т.к последната година ме понамързява и с нищо не се мажа  Embarassed  Ще следя какво препоръчвате и ще ходя на пазар Wink

# 592
За това мазане според мен няма толкова значение дали ще се мажеш с крем за стрии за 50 лв. или просто с хубав хидратиращ лосион, поне 3 пъти на ден и най-вече след баня.. аз например си имам стрии, когато нещо се случи с тялото ми и за 3 месеца качих 30 кг..  #Crazy #Crazy така че май не се притеснявам особено сега  Laughing но не знам може би на мен само ми се вижда доста 50 лв. за крем.. ако хидратирате редовно кожата, не би трябвало да ви се напука... аз например на гърдите си слагам от крема за лице, който ми е на здраве за лице.. страхотен е, и в него може да капнете някое масло на икаров например аз слагам, страхотно става  Hug

# 593
gundie - радвам се че сме набори wsm74 newsm74

Lyubeto_88 - добре дошла и от мен и леко бременеене Hug

За стриите и мазането. Аз се мазах с Мустела и бадемово масло предишния път. Освен това ядях всеки ден прясно счукани сусамови зърна, защото в моята книга за бременни го пишеше. До началото на 9-тия месец беше ОК, но след това като се почна....направо нямам здраво място на корема newsm45 newsm45 newsm45 smile3511 smile3511 Тогава докторката ми каза, че е до кожа...ако си предразположен си се нацепваш  и това е:(

Бремелинки, ПАЗЕТЕ СЕ!!! Дане не се чуе повече за болни Praynig Praynig И бързо оздравяване Praynig

# 594
  • София
За секса аз мисля, че на човек като му се иска и двамата изпитват удоволствие и никой не изпитва болка или дискомфорт то всичко е наред.
Аз в това отношение не съм се ограничавала по никакъв начин, даже да си призная от време на време съм доста палава Embarassed и с този бюст и като запалавея и мъжо направо Shocked Shocked Shocked, ама не се оплаква де Mr. Green
Аз това очаквах да се случи малко по-късно или поне така беше при мои приятелки. Към 5-6 месец бяха нон-стоп разгонени, чак на едната мъжа й беше казал, че не може повече и се отказва.

# 595
Здравейте, аз мисля след ранната фетална морфология да уведомявам на работа. Мен от година все ме подозират и вече май им е спаднала бдителността Wink. На мен изобщо не ми се стои в къщи и мисля да поработя, предния път изкарах почти до финала, но тогава носех далеч по малко килца. Сега усещам,че много бързо се изморявам.
Взех малко да влизам в кондиция, по малко ми се гади и имам повече енергия понамаляха емоционалните изблици.
За зодиите мъжът ми си мечтае за лъвче като него, а аз съм му обещала дева като мен Simple Smile.
На баткото още не сме казали, само го подпитвам и той е много категоричен, че не иска никакви бебета в къщи, явно ще трябва да търся приказки с мотив колко е готино да си имаш брат/сестра.
Лека вечер от мен и само хубави мисли.

# 596
  • Обетованата земя
Предния път спазих едно суеверие за първата покупка  за бебето Mr. Green Купихме шапка, за да излезе с главата напред  Mr. Green Не мисля че помага, но беше много мило и скъпо преживяване за нас с мъжо. Този път мисля и каката да включим  Heart Eyes
Ау, знам много суеверия, но това за пръв път го чувам, а с баткото първото нещо което бях купила беше жълта, синя и розова шапчица  Mr. Green Сега още нищо не съм взела, но определено ще се оглеждам за шапка  Peace

# 597
Покрай съвета на Блонди (мерси, за което Hug) да почваме да си мажем коремчетата заради сърбежа, се сетих, че трябва вече да си взема най-малко един най-прост крем Лимон на Арома като начало Wink - препоръчваха го из нета против стрии, нищо че си е съвсем семпло кремче. Харесах си и един специализиран на Roc в Ebay (май бях писала за него), но ще го купувам по-нататък - ще ги редувам двата, пък да става каквото ще. Струва ми се, че въпреки сърбежа по корема, не съм с чак толкова предразположена кожа, но скоро ще стане ясно Simple Smile

Хм, много приятната тема за секса - няма да влизам в подробности, само ще попитам какво беше това животно Mr. Green, явно съм забравила. И сигурно в близките месеци до август няма да си припомня, шубе ме е, донякъде защото при нас става много горещо и е доста трудно да спазваме изискването любовните дейности да са кротки и нежни. Та затова си живеем като братче и сестриче засега, няма роптаещи - разбираме и двамата, че е в името на нещо по-важно от желанието ни Wink
Иначе, доколкото знам, сексът не е препоръчителен заради женския оргазъм (затова и мастурбацията не е особено желателна), но и заради самото физическо натоварване. Всеки си преценява за себе си - имайте предвид, че дори и при ограничения, сънищата и фантазиите също вършат своята работа, така че желанието за секс все ще намери някаква форма да се задоволи (за щастие Laughing).

Първата покупка за бебето - много далечни ми се струват още покупките, но и аз мисля да заложа на шапката, нищо че не вярвам в суеверия. Така или иначе шапките са ми слабост и ще ми е кеф бебето да има по-голямо разнообразие от тях Heart Eyes

# 598
  • София - град
Здравейте, не съм писала май от 2 дена, ама ви чета изключително, чак плашещо редовно  Laughing

Гледам две любими теми , та да се включа  Simple Smile

За първи дрешки на беб - Аз без да искам почнах да плета шапки Rolling Eyes Защото много искам да имам много снимки на бебчето и нали съм си фотограф гледам да има реквизит  Laughing Проблема е че вчера за първи път хванах куките и сега още се уча. Та още няколко месеца дано да се науча и да направя красоти за малкото като се появи живот и здраве. Вчера ми беше малко плашещо, дали не е рано, дали не е лош знак , но въпреки това....продължавам докато имам мерак.  А сега какво чета, ми то било добре да е шапка първото нещо Та даааа готова съм с едно пчеличка /няма да показвам че е  Laughing  Blush

Ох сега по втората тема.....  Tired
Секса - При нас от първият преглед насам е мираж, не за друго, ами заради утрогестана. Много лекарство, много нещо. Почва да става мъчително обаче, за това от една страна нямам търпение да го спра. Това с братче и сестриче не ни се получава много....  Crossing Arms

Това е от мен за сега, отивам да си доплета....

# 599

http://www.matatama.com/bremennost-i-maychinstvo/azbuka-na-karmeneto
Михи, най-вероятно просто се е паднала дефектна, т.к. аз имам два броя и са ОК. Препоръчвам книгата като много полезно и интересно четиво. Мисля, че и цената и е добра.  Peace

Явно моят късмет е такъв.. таткото настоява още утре да ходи да я сменя, макар на мен да не ми пречи особено липсата на съдържание и първите 2 страници.

За стриите - много се надявам да не ми се появят стрии, макар да съм предразположена. На майка ми са й се появили на кръста като е била бременна с мен, а аз с този татус на кръста си представям как 6 часа болка отиват на вятъра.. Sad
За секса - макар доктора да ни каза да внимаваме, тъй като съм на дуфастон, все пак сме хора на 24-25 години и кръвта си бушува  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт