Новата президентша

• 99 312
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна

Тоя филм "не са се сетили", "ама не е задължително" въобще не ми го прожектирайте. Гаранция голяма драма е било, че няма да се Яви госпожата. И си е излагация отвсякъде. Като си се кандидатирал за президент, е редно да си преценяваш ситуацията, нрава на жената, нуждите на децата. Президентът е фигурант, трябва да се показва "за пред хората" и "да не се излагаме пред чужденците", да посреща и изпраща, и т.н. Щом не им отърва на фамилията, да не се замесват.

Това от позицията на каква го казваш? Laughing

# 481
Ох, той протокола да не е само на хартиен носител? Няма ли писани и неписани правила? Няма ли нещо като служба Протокол на президентството, където работят едни хора, получават едни заплати, за да съветват кое и как?

Що страници сте изписали...

Трябва да се прави  разлика между:

ЗАКОН ЗА ДЪРЖАВНИЯ ПРОТОКОЛ
(обн.,ДВ,бр.32 от 18 април 2000 г.)
Чл.4. Държавният протокол включва дипломатическия протокол и държавния церемониал.

и

Служба Протокол на президента на РБ
защото:

"(2) Службите, отговарящи за протокола в органите на държавната власт, изпълняват самостоятелно протоколната си дейност, като при необходимост получават съдействие от Дирекция "Държавен протокол"."

Едното е закон , другото служба спазваща закона.

Вие някаква разлика правите ли или си пишете хей така.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 11:17 от Fortune

# 482
Повечето пишем ей така и разлики не ни се правят. Party

Все пак е прав Плевнелиев да не е искал и съпругата му така публично да бъде осветена като приятелка на Галя Прокопиевата. А особено ако иска задължително в очите на обществото да се разграничи от кръга "Капитал".
Струва ми се, че това е логична причина жена му да бъде пас от президентстването на мъжа си.

# 483
  • София, център
Хм, президентина, президенШата и някои форумници навярно не  са чували  че noblesse oblige.

Noblesse, noblesse, ама де го видя в Плевнелиев това noblesse?!

А иначе си права.

# 484
Повечето пишем ей така и разлики не ни се правят. Party

Няма лошо , но като се започнат да се редят глупости, става смешно , че има хора , които пишат без да знаят. И затова се пишат пълните глупости нямало значение това , нямало значение онова... нямало значение чуждият протокол, нашият не бил озаконен, пък то закон чак си имало...хей на такива глупости се начетох, но иначе тъпоумно е да си наясно...м, да.

Инак за много умни се имаме.Whistling

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 11:26 от Fortune

# 485
Няма лошо , но като се започнат да се редят глупости, ....
Fortune , един оргазъм на ден прави чудеса... Hug

# 486

Мишона душКУ, чул те Господ.

Хубаво е да покажеш среден пърст, лошото , ако е по такива теми и от незание.
Нищо лично, моят винаги е нагоре. Wink

# 487
  • София
Да наблегнем на "да не е само", "писани и неписани правила", "няма ли служба".
Едва ли толкова сложно се изразявам. Sunglasses

Пък папагалите да си четат Закона.

ПП. Каква позиция трябва да имам, та да се изказвам?  Laughing

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 11:37 от Елица

# 488

Мишона душКУ, чул те Господ.

Хубаво е да покажеш среден пърст, лошото , ако е по такива теми и от незание.
Нищо лично, моят винаги е нагоре. Wink

Може би трябва да помислиш да го прибереш за известно време да си почине. Simple Smile

# 489
Ох, той протокола да не е само на хартиен носител? Няма ли писани и неписани правила? Няма ли нещо като служба Протокол на президентството, където работят едни хора, получават едни заплати, за да съветват кое и как?

Що страници сте изписали...

Трябва да се прави  разлика между:

ЗАКОН ЗА ДЪРЖАВНИЯ ПРОТОКОЛ
(обн.,ДВ,бр.32 от 18 април 2000 г.)
Чл.4. Държавният протокол включва дипломатическия протокол и държавния церемониал.

и

Служба Протокол на президента на РБ
защото:

"(2) Службите, отговарящи за протокола в органите на държавната власт, изпълняват самостоятелно протоколната си дейност, като при необходимост получават съдействие от Дирекция "Държавен протокол"."

Едното е закон , другото служба спазваща закона.

Вие някаква разлика правите ли или си пишете хей така.

Само не разбирам защо така агресивно нападаш Елица? Нали и тя същото, което и ти, казва - има си държавен и дипломатически протокол, т.е. правила за поведение в различни ситуации, и си има в Президентството служба "Протокол", която следи за спазването им.

Що се отнася до тоалетите на дамите и въобще на участниците в дадено събитие, доколкото знам, е въпрос на личен вкус и избор. От Протокола (службата) могат да дадат информация дали костюм, рокля- дълга или къса, цветова гама, но ръкавките, буфанчетата и якичките са си личен избор.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 12:24 от птица

# 490

Хм, президентина, президенШата и някои форумници навярно не  са чували  че noblesse oblige...

Или Добрите нрави са по-добри от добрите закони, Има неща, които не се правят... und andere.

# 491
Хм, президентина, президенШата и някои форумници навярно не  са чували  че noblesse oblige.
Пък може президеншата да перефразира Нейчо Неев-«Егати държавата,щом мъж ми й президент» newsm78?

vl,случайно да знаеш кой е Улоф Палме Sad?

Случайно помня убийството му. Но подробности не зная.

Остава да си припомним в чие правителство беше вицепремиер Нейчо Неев.

Аз вчера питах жената на президента на заплата ли е към президентството, на хонорар ли е и  изобщо какви задължения има. Но отговор нямаше. 34 страници пълни с глупости, а човекът едва сега идва на власт. Нямам думи!

Пак ли трябва да напомням, че тя не е кралица, за да се появява заедно с краля и да радва поданиците. Отдавна сме република, ако сте забравили.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 12:15 от vl

# 492
Аз пък питах действащи частни фирми + президентша не е ли конфликт на интереси?

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 12:44 от птица

# 493
Птица, каква агресия, какво нападение?! Уточних. Или самото уточнение е агресия - ясно.
Теб какво те притесни точно? Laughing

п.п. Мишона душкУ, не и в тази тема. Wink

# 494
На мен ми прозвуча като реплика към нея и несъгласие с поста й. А и следващите коментари за пишенето на глупости и т.н. такова впечатление оставят.
Ако не това си имала предвид и не съм те разбрала правилно, съжалявам Peace

ПП. Сега видях, че и самата Елица не е разбрала уточнението ти. Значи все пак нещо в него куца Laughing

Общи условия

Активация на акаунт