Новата президентша

• 95 860
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 180
...щот` тя като съпруг снощи може и да го е уважила...

Дано. Че неуважаван (в този интимен смисъл) мъж да управлява си е страшна работа.

Joy

# 181
... Всички президенти ходят в комплект със съпругите си, нашият - соло!  Wink
Joy
Така е то, когато жената на един мъж не го уважава!

Аз се чудя що да куткудякане щеше да се заформи, ако президентът ни беше жена. Дали щяхте да врякате така, ако мистърпрезидентшин не стои до гъза на благоверната?! Laughing

# 182
  • Galaxy 13197853088
Абе да не го е уважил Цветанов ?
И затова да го отбягва президентшата.

# 183
Не знам-какво казва протокола?

# 184
  • София
... Всички президенти ходят в комплект със съпругите си, нашият - соло!  Wink

Joy
Така е то, когато жената на един мъж не го уважава!

Първанов и Зорка като се уважаваха, сега що се развеждат?  Thinking
Следващия тлевизионен формат ще е :,,Президент търси президентша,умна и красива"
Не става.  Naughty Президентът трябва да е женен за да се кандидатира, за такъв. Пък Първанов и Зорка ще се разведат, защото той вече не е такъв, а и няма право повече да се кандидатира.
И след като е задължително президентът да е женен, що пък жена ме да не е длъжна да се появи на клетвата му?  Thinking

# 185
Аз ви писах, ама не обръщате внимание- и президентът и президентшата си бяха вчера в НС. Даже Президентшата положи клетва!

Прости ми, Мишона, куДкудяка.

# 186
  • София
Ако президента ни беше жена, Мишона, нямаше да има проблем, щото костюмчета и шанелчета щяха да могат да се обсъждат, не като сега Laughing
В този ред на мисли - беше ли на клетвата съпругът на Попова? Или там тия протоколи не важат и ще я пуснат в Англия без него?

# 187
Президентската двойка ( президентът и съпругата му ) почва да ми харесва.

# 188
  • София
Дайте да обсъдим поне на Попова костУмчето.  Praynig

# 189
Извинена си Касита. Simple Smile
Хич задръжки нямаш, начи.

На г-жа вицепрезидента благоверния беше ли на клетвата?! Или той, завалийката, гу й срам...

Дайте визия, така без факти няма как да се обсъди. Mr. Green

# 190
  • София
Не става.  Naughty Президентът трябва да е женен за да се кандидатира, за такъв.

И след като е задължително президентът да е женен, що пък жена ме да не е длъжна да се появи на клетвата му?  Thinking

От къде ви ги раждат главите тия бе  ooooh!

# 191
  • София

На мен ми харесва. И на клетвата и по принцип. Въпреки "строгата" визия ми се струва доста мил човек.

# 192
  • София
Дайте да обсъдим поне на Попова костУмчето.  Praynig

Убавко беше, кво. Отиваше й на жената, официално беше, строго.
На мен малко това катранено черно ми се наби в очите, ама явно се харесва.

На г-жа вицепрезидента благоверния беше ли на клетвата?! Или той, завалийката, гу й срам...

Питам и аз, ама ...

# 193
Ако президента ни беше жена, Мишона, нямаше да има проблем, щото костюмчета и шанелчета щяха да могат да се обсъждат, не като сега Laughing
В този ред на мисли - беше ли на клетвата съпругът на Попова? Или там тия протоколи не важат и ще я пуснат в Англия без него?

Защото доста грубо пък без грам ответен довод/да, интересно от какъв мотив участваш в тъповата дискусия... а, да бе сетих се/ попръжваш. Прочети си Държавният протокол/ ама то това го няма там, жалко по-добре консултация с протоколът на Президента си направи/на БГ, ако толкова те интересува.  
Интересен подход, то вярно че тамата е тъпа, но пък... нали съм тъпоумна - простено ми е, че си позволих по-сериозен коментар. М, да.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 10:01 от Fortune

# 194
http://www.paralel44.com/wp-content/uploads/cache/24828_trnsHover.jpg
Ето това може да е основателна причина за неприсъствието на половинките на президентската двойка. Mr. Green

Костюмът и е хубав, но в това строго черно и цялостната визия /коса, лице, излъчване/, доста е ...сухо, неблагодатно, неблагозвучно, като много съгласни на едно място. Но от друга страна по-добре така, отколокото като на Масларова шутовщините.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 10:06 от Мишона

Общи условия

Активация на акаунт