Новата президентша

• 99 312
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 705
Да, 21 артилерийски салюта за новия върховен главнокомандващ въоръжените сили, но за жена му , това е нещо, което не заслужава вниманието й.... И трите телевизии включиха в репортажите си по нещо, с което да замажат конфузния факт по отсъствието на "първата дама" - май не само не е първа, ами не е и дама. Но пък нали е "пич"...

# 706
Аз пак питам - защо нападате нея, нали това било желанието на президента  Confused

# 707
  • Варна
Аз пак питам - защо нападате нея, нали това било желанието на президента  Confused
Защото се съмняваме, че това е неговото желание, поради очевидна липса на логични и разумни доводи в подкрепа на твърдението. Неговите изявления са възпитан начин да се измъкне от кашата, в която го накисва жена му.

.....май не само не е първа, ами не е и дама. Но пък нали е "пич"...
Точно!  Peace

# 708
Аз пак питам - защо нападате нея, нали това било желанието на президента  Confused

Това си е тяхно решение Peace..., въпреки че тука няма да е интересно, ако не се напада и оплюва и всеки да се прави разни интерпретации колко глупава била президеншата и как президента е мъж под чехъл  Crazy

# 709
  • София
А съпругът на Маргарита Попова присъства ли днес?

Да се повторя.

# 710
Нямам нищо против тяхното решение, стига изпълнението му да започваше от ....утре например.

# 711
Не знам хора..., но трябва много да я обича тоя човек за да изтърпи цялата конфузност пред цяла България, а и не само Whistling (ако неявяването и е нейно решение).

# 712

Да се повторя.

Той не е със статута на "първата".Нищо не казаха за него.
Вицето го нямаше, човек, който е избран от Народа и  е работил уж за българския интерес, а вие обсъждате хора, които не се изискват да са там.

# 713
  • София
Съпругът на Маргарита Попова, дъщеря и, сина и, снаха и, двете внучки - всички присъстваха!  Третата внучка е на три месеца и разбираемо не присъства!

# 714
  • София
Вицето - Марин присъстваше на входа на Президенството ги прие с широка усмивка! Сори... 

# 715

Да се повторя.
Във всеки случай никой не спомена неговото отсъствие. Една журналистка (от 24-часа мисля) каза, че правят впечатление три отсъствия - на Ангел Марин, което било предизвестено, на Петър Стоянов и на Първата дама. Също така каза, че това тържествено и ритуално събитие е най-подходящият момент да бъде въведена в общественото и медийно пространство, и не разбира защо не са се възползвали от това, тъй като първата дама така или иначе, не може да остане скрита. Та така за отсъствията.

# 716
Не знам хора..., но трябва много да я обича тоя човек за да изтърпи цялата конфузност пред цяла България, а и не само Whistling (ако неявяването и е нейно решение).

Конфузността не е пред цяла България, а пред част някаква.Много хора не намират ситуацията за конфузна. Grinning

# 717

Конфузността не е пред цяла България, а пред част някаква.Много хора не намират ситуацията за конфузна. Grinning
Е, да но медии, телевизии, всички това обсъждат. За това имах предвид, че е конфузно да го дъвкат човечеца в тоя важен за него момент  Simple Smile.

# 718
Вицето - Марин присъстваше на входа на Президенството ги прие с широка усмивка! Сори... 

Сори, ама къде беше преди това?

# 719
Аз пак питам - защо нападате нея, нали това било желанието на президента  Confused
Защото се съмняваме, че това е неговото желание, поради очевидна липса на логични и разумни доводи в подкрепа на твърдението. Неговите изявления са възпитан начин да се измъкне от кашата, в която го накисва жена му.

Ти сериозно ли се опитваш да говориш от името на човек ,който дори не познаваш лично  newsm78
Уникални сте  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт