Новата президентша

• 99 302
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Много глупаво постъпи президентшата. Голяма грешка.
Хайде, да речем, че клетвата в парламента беше един вид служебно мероприятие.
Но в неделя си беше церемония и ако беше направила една малка стъпчица в другата посока - да се появи там /та дори и в ансамбълче на бг производител  Laughing/, буквално българите щяхме да я одобрим без условия. Щеше да предизвика огромно уважение - ето я - млада, хубава, майка на 3 деца, работеща жена...
Пък после нека си живее както намери за добре, доколкото е изпълнимо това в техния случай.

# 916

Но в неделя си беше церемония и ако беше направила една малка стъпчица в другата посока - да се появи там /та дори и в ансамбълче на бг производител  Laughing/, буквално българите щяхме да я одобрим без условия. Щеше да предизвика огромно уважение - ето я - млада, хубава, майка на 3 деца, работеща жена...

Това го знаем и без да се е появила. Значи ли, че няма да го признаем само, защото не се е показала по телевизора?

# 917
Бойко все повече заприличва на бай Тошо. Тошо, от своя страна, имаше неподправеното очарование на Хрусчов Joy ...
Бе, говориш, сякаш си познавала и втория, и третия. Пък звучиш, сякаш хал хабер си нямаш. Елементарно.
И се пише Хрушчов.

ПП
Бояна, за някои най-важното в един етикет е цената  Laughing

# 918
Щяхме?Що щяхМЕ?Аз може да съм си я одобрила и без да ми с епоказва.Или никога да не я одобря-па тя ако ще да се скъса от показване? Laughing

# 919
  • Варна
Ех, ако можеше от тази тема да се произведе ел. или топлоенергия!!!
За какво ти е? Стачката свърши. Simple Smile

# 920
  • София
ПП
Бояна, за някои най-важното в един етикет е цената  Laughing

И да се вижда отдалеч. Laughing

# 921
Ох, като кажете "млада, хубава, майка на 3 деца, работеща жена..." Laughing
Коя от предишните ни президентши беше грозна, без деца или неработеща жена! Че и стари не бяха. Единствено г-жа Желева беше на възраст, но нито възрастта е порок, нито младостта предимство, както виждаме тези дни.

Пък после нека си живее както намери за добре, доколкото е изпълнимо това в техния случай.

Там е проблемът - никак не е изпълнимо. Просто още не го знаят. Ще го научат.

Какво го заръфахте човека за тази шапка. По време на церемонията беше без, а какво ще носи на главата си преди или след това си е негова работа.
Междудругото, доколкото знам и той живее в резиденцията в Бояна, нищо, че си има няколко ката къща в Банкя Peace

Бояна, линк към собствения си блог ли даваш?

# 922
  • София
Бояна, линк към собствения си блог ли даваш?
Да, некомерсиален е, т.е. няма реклами и не ми изкарвате пари, четейки го.

# 923
Ами аз затова попитах защо, след като стигнахме същинската част - обсъждане на външен вид, не се обсъжда и ватираното якенце на Румен Петков, но никой не ми отговори.
Нима то е по-официално и изключително подходящо? За разлика от шапчицата, която можеш да свалиш в даден момент...

# 924
Много криво е разбрала госпожата "свободата".  Не можеш да си свободен на чужд груб (в случая на съпруга си), това, че е успяла да покаже среден пръст на Президента, ББ, обществото и държавата не е свобода, ами чиста проба лиса на възпитание (да не кажа по-силна дума, че някои тук го приемат лично и се обиждат) и зрялост.

# 925
  • София
Ами аз затова попитах защо, след като стигнахме същинската част - обсъждане на външен вид, не се обсъжда и ватираното якенце на Румен Петков, но никой не ми отговори.
Нима то е по-официално и изключително подходящо? За разлика от шапчицата, която можеш да свалиш в даден момент...
Румен Овчаров също се обличаше неворятно. Появяваше се на интервюта с едно спорто полце с цип. Но това не оправдава шапчицата, още повече съществуват достатъчно модели официални шапки, които могат да се носят с костюм и палто.

# 926
Да си дързък и да си простак,са две коренно различни неща!    Peace

Аз вече се     Shocked   Това й изказване още повече я причислява към тип селска оригиналност.
Честно,очаквах повече.....
Ако продължава в този дух,почвам да разбирам защо Президента не иска да я вкарва в светлините на прожекторите....тя всъщност повече ще го злепоставя.Както и прави до тук.

Но, мнението ми за нея се потвърждава.   Grinning

# 927
Румен Петков не е официално лице. Нито е в правителството, нито в президентството. Дори мисля, че не е и депутат в момента.

# 928
  • При хората, които обичам
Румен Петков е бил сред публиката, не сред участващите в церемонията.

# 929
  • София
Румен Петков е бил сред публиката, не сред участващите в церемонията.
И като министър се носеше малко... неформално. аз смятах, че го споменаваме по принцип, а не по повод присъствието му на церемонията.

Общи условия

Активация на акаунт