Новата президентша

• 99 303
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 990
Виж, сега, след пет години нали пак извън президентството ще трябва да оцелява. Какво лошо има в това семейството да има бизнес. Не лежат на врата на държавата, нали. Плевнелиев като президент ще трябва за пет години да се разграничи от дейностите на жена си. Това може да ги отдалечи един от друг чисто емоционално, но пък запазват миналото си, семейната си цялост и децата си в един по-благоприятен близък свят. Не виждам проблем. Поне на пръв поглед.

Разбира се, всеки бизнес е съпътстван от не до там чисти поведения и действия, това е и основната причина да смятам, че е най-удачно Плевнелиева на не е президентша, а просто Плевнелиева бизнесдама и майка.
Не, най-удачно щеше да е, не да създава фирма точно сега, а да продължи да си работи на трудов договор, а фирмата им да замрази дейността си за срока на мандата.

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 14:44 от kallitko

# 991
  • Варна
Аз пък си мисля че президентшата не иска да стои под сянката на мъжа си и с тази демонстрация е искала да стане център на внимание, и ето че в момента се говори повече за нея, отколкото за президента. Това ако не е засенчване.......Ако той е мъж под чехъл, сега направо го нъстъпи жена му, съвсем видно. И шанса тя да остане в историята заедно с него е много голям след цялото това писане и скандалност. Незнам в историята на света изобщо друга президентша позволявала ли си е такова нещо. Mr. Green

# 992
Че тя, ако сега я замрази, след пет години нещата може да са летални.  Нали все пак трябва да вървят напред, да гледат десет години, петнадесет, двадесет години напред...И в крайна сметка това не е кралска двойка, а семейство от народа.
Ако съм аз надали ще си замразя бизнеса щото мъжът ми бил избран за президент. По-скоро ще се разведа. Laughing Mr. Green

# 993
  • София
Аз пък си мисля че президентшата не иска да стои под сянката на мъжа си и с тази демонстрация е искала да стане център на внимание, и ето че в момента се говори повече за нея, отколкото за президента. Това ако не е засенчване.......

Къде пък се говори повече за нея, айде да не смятаме, че форума е света  Laughing

# 994
Това всъщност не е нейния бизнес, а бизнесът на мъжа й, така че не е много етично...

# 995
  • София

Цитат
Веднага след завършването си започва работа като научен сътрудник в Института по микропроцесорна техника, но политическите промени в България го оставят без работа.[7]

Започва да развива собствен бизнес още през 1990 г., когато основава и започва да развива фирмата си „Ирис Интернешънъл” АД, първата строителна фирма в България със сертификат ISO 9001, получен през октомври 1999 г. Фирмата работи на повече от 80 строителни обекта в Германия, както и някои знакови проекти в България: реконструкция на хотел Шератон в София, изграждане на централен офис на БНП Париба в София, център на Даймлер-Крайслер в София, Бизнес парк София и др.[4]

Много милионери, безработни 90-та година, стартират много успешен частен бизнес.
Трогателна биография. Mr. Green

# 996

Не, най-удачно щеше да е, не да създава фирма точно сега, а да продължи да си работи на трудов договор, а фирмата им да замрази дейността си за срока на мандата.

Това е всичко друго, но не и удачно. Ако беше твоя, т.е. твои всички фирми, едва ли би го направила.
Проблемът е, че са богати. Досега май не е имало подобен казус. Президент с успешен бизнес.  Mr. Green

# 997

...Проблемът е, че са богати. Досега май не е имало подобен казус. Президент с успешен бизнес.  Mr. Green

Хеле пък "Президентско Семейство" ООД. Ох, че майтап.

# 998
Нямах предвид най-удачно във финансов аспект, а най удачно за политическия им имидж. Защото, самият факт, че е първа дама (колкото и да не го иска), й дава предимства и в бизнеса, а също така е предпоставка за скрито, или дори явно лобиране при създаване и приемане на закони.

# 999
  • София

...Проблемът е, че са богати. Досега май не е имало подобен казус. Президент с успешен бизнес.  Mr. Green

Хеле пък "Президентско Семейство" ООД. Ох, че майтап.

Той не искаше да става президент, сам го е казвал. Как ли са го накарли  Whistling?

# 1 000
Човек като реши да се оцапа, ще се оцапа независимо мъжа му какво работи. В този ред на мисли, възползването от поста на мъжа й би било още по дразнещо, ако започне да си играе и на първа дама.

Зорлем са го накарали, разбира се. То в нашата държава на купчина л...а да си най-отгоре е доста стряскящо и депресиращо.

# 1 001
Нямах предвид най-удачно във финансов аспект, а най удачно за политическия им имидж. Защото, самият факт, че е първа дама (колкото и да не го иска), й дава предимства и в бизнеса, а също така е предпоставка за скрито, или дори явно лобиране при създаване и приемане на закони.

Аз си мисля, че така е по-правилно. Дейността ще е прозрачна и съм убедена, че ще бъде наблюдавана под лупа.  Grinning

# 1 002
Човек като реши да се оцапа, ще се оцапа независимо мъжа му какво работи. В този ред на мисли, възползването от поста на мъжа й би било още по дразнещо, ако започне да си играе и на първа дама.
......
По-скоро, ако си играе на бизнес дама. Защото да е първа дама, би било най-логичното й амплоа в момента.

# 1 003
По-скоро, ако си играе на бизнес дама. Защото да е първа дама, би било най-логичното й амплоа в момента.

Логично за кого?
Логичното за една майка е да предпази децата си.
Логично за бизнесдама е да запази бизнеса си.
Логично за съпруга на президента е да се съобрази с неговите желания.
Логичното в едно семейство е решенията да се вземат заедно.
Логично е, ако искат да те пуснат на кучетата, да се скриеш.
Здрав разум му викам на това.
Поне за сега.
Поживем увидим.

# 1 004
Точно щях да питам за логиката, но Мишона ме е изпреварила.  Peace

Можем да си говорим много, но е факт, че никой освен тях, не знае кое е най-правилно или най-логично, когато става въпрос за собственото им семейство.

Общи условия

Активация на акаунт