Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 401
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
TheLight защо на 5ти април? Къде го гледаш?
Аз съм си направила един списък в http://tvcountdown.com с филмите, които следя и там ми излиза, че следващата серия е на 23/03
Grey's Anatomy
S08E18
The Lion Sleeps Tonight
6 days to go
Fri 2012-03-23  03:00

Дано наистина да е на 23/03, че хич не ми се чака чак до 05/04 Simple Smile

# 526
Ееееееееееее стига де 

Скрит текст:
Какво беше това последно изречение? Нещо в преносен смисъл?
Ако не е така, то да си кажа, че най-мразя когато извъртят някой образ на 180градуса от същността му #Cussing out

# 527
  • Пловдив
Аз съм си направила един списък в http://tvcountdown.com с филмите, които следя и там ми излиза, че следващата серия е на 23/03
Grey's Anatomy
S08E18
The Lion Sleeps Tonight
6 days to go

Ето тук пише, че е 05.04, и вероятно е така:(
http://www.imdb.com/title/tt0413573/episodes?season=8
И за мен са много трудно тези дълги паузи.

# 528
Grey's Anatomy
S08E18
The Lion Sleeps Tonight
6 days to go

На няколко места го пише така, в imdb също е така. Би трябвало това да е последната пауза и после от 5 април до финала на 17 май без прекъсване.

# 529
  • До морето
Скрит текст:
Оуен каза на Кристина  I didn't cheated on you with Emily, but I did cheat on you! т.е. Не съм ти изневерил с Емили, но все пак ти изневерих!  Аз поне това чувам
Ееееееееееее стига де 

Скрит текст:
Ако не е така, то да си кажа, че най-мразя когато извъртят някой образ на 180градуса от същността му #Cussing out

# 530
Скрит текст:
Оуен каза на Кристина  I didn't cheated on you with Emily, but I did cheat on you! т.е. Не съм ти изневерил с Емили, но все пак ти изневерих!  Аз поне това чувам
Ееееееееееее стига де  

Скрит текст:

Точно така, много се ядосах  #Cussing out

# 531
Скрит текст:
Според мен имаше предвид, че я е предал (излъгал), когато беше с нея при аборта. Тогава не е бил честен, че е ок за него това. Но това си мисля аз де, не ми се вярва да е изневерил.

# 532
  • До морето
Скрит текст:
Това можеше да се случи в друг сериал - казват нещо, прекъсват момента, оставят ни да си мислим едно, а на следващия епизод започват от там и излиза, че искал да каже съвсем друго. Шонда не прави такива сапунени трикове, поне така си мисля аз де, не мисля че Оуен беше двусмислен!
Скрит текст:
Според мен имаше предвид, че я е предал (излъгал), когато беше с нея при аборта. Тогава не е бил честен, че е ок за него това. Но това си мисля аз де, не ми се вярва да е изневерил.

# 533
  • Пловдив
Вие имате слух на хрътки! Тая реплика съвсем я бях изтървала.  Shocked
Сега ходих да си пускам пак серията.

# 534
А може би просто не искам да повярвам, а той си го казва ясно.

# 535
  • Пловдив
Скрит текст:
Думата cheat не означава само изневерявам, макар че така се използва най-често, а и в контекста на разговора звучи така. Но и да е изневерил не значи с жена.. аз също не вярвам да е  това. Впрочем, според гугъл думата значи и надхитрям, така че ще чакаме другия епизод да видим какво ли точно има предвид ...

# 536
Скрит текст:
Думата cheat не означава само изневерявам, макар че така се използва най-често, а и в контекста на разговора звучи така. Но и да е изневерил не значи с жена.. аз също не вярвам да е  това. Впрочем, според гугъл думата значи и надхитрям, така че ще чакаме другия епизод да видим какво ли точно има предвид ...

Скрит текст:
Самата дума cheat не значи само изневерявам, да, но когато е в словосъчетанието cheat on someone е точно изневяра.

# 537
Скрит текст:
Мисля, че бракът на Кристина и Оуен приключи.

# 538
Скрит текст:

Скрит текст:
Според Шонда "Ще стане по-зле, преди да се подобри." Аз все още мисля, че няма да се разделят. Simple Smile

# 539
  • Ню Йорк
Скрит текст:

Скрит текст:
Според Шонда "Ще стане по-зле, преди да се подобри." Аз все още мисля, че няма да се разделят. Simple Smile

И аз се надявам на същото като TheLight

Общи условия

Активация на акаунт