Звездни компромати - тема 126

• 45 542
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Според мен човекът й се присмива и се чуди има ли накъде още да се изложи

# 136
# 137
Мария разказва, че заедно с Християн избират новите песни, обмислят новите клипове, дори как да е облечена и т.н., с две думи, всичко което ще видим, щяло да е от това как той я вижда, и как той смята, че й отива, и песните които той смята, че са най-добри. Когато се спряли на последните 3-4 песни, идея нямам колко са, на него тази "Той не спира да е мой" му била фаворит, харесвал я ужасно много, затова тя решила да му посвети клипа.

# 138
Мария разказва, че заедно с Християн избират новите песни, обмислят новите клипове, дори как да е облечена и т.н., с две думи, всичко което ще видим, щяло да е от това как той я вижда, и как той смята, че й отива, и песните които той смята, че са най-добри. Когато се спряли на последните 3-4 песни, идея нямам колко са, на него тази "Той не спира да е мой" му била фаворит, харесвал я ужасно много, затова тя решила да му посвети клипа.
Явно не вижда много добре  Mr. Green

# 139
Джесика Алба - давала съвет на Бийонсе и на Джей Зи да обърнат внимание на интереса на медиите към Блу Айви и да продадат семейни снимки с бебето на някоя медия. Да добавя, че Алба продаде първите снимки на детето си за 1,5млн. долара.

# 140
Ивана търси силен мъж

Футболни SEX терминатори

Това за звездните клюки за днес от мен Simple Smile  Wink

# 141
  • София

И аз благодаря   bouquet Голям смЕх  Joy

За Божинов хич не ми е жал. Талантът не е достатъчен, трябва и упоритост, труд и малкооо акъл  Crazy Точка. Mr. Green

# 142
  bouquet за чалгата линка просветих се

# 143
  • София
Хилъри  Дъф
Ким  Кардашиян
Майли  Сайръс
Алесандра Амброзио за Boss Orange
2  3  4  5  6  7  8  страхотна фотосесия и с тия мъжОВе наоколо  Crazy
Тейлър Суифт
Роузи  Хънгтинтън  Уайтли
Джесика  Алба
София  Вергара  и пак
Ан  Хатауей
Ева Лонгория  с Едуардо Круз

Какво да ми е жал за Божинов. Може ли да си толкова тъп темерут да изблъскаш съотборника си, който е трябвало да бие дузпата, и на свой ред да не вкараш и да си причина за загубата на отбора и то зорлем. Простак. Сега поне всички го видяха и разбраха.

# 144
  • Sofia
Не познавам Мария, нито бившия и мъж, нито историята им, чета ви тук и само си предполагам, но за мен подобно демонстративно поведение има някаква предистория, има нещо тук, което не е известно. Струва ми се, че е доста наранена от бившия и нещо се опитва да му докаже. Може би става дума за изневяра или агресия от негова страна.
Освен това аз тези младежи хич не ги възприемам като жертви, на които някой им харчи паричките. Гледам те също имат тенденция да залюбват фолкпевици, как пък все случайно тях харесват? Този бил с Алисия, Мария, не знам си коя още, Галин и той - Десислава, Галена. Те тези момци май дават мило и драго (в зелено  Mr. Green) да бъдат с някоя известна певачка, самочувствието ли им се вдига, що ли, пък може и да им харесва да се виждат в жълтата преса, да се говори за тях. Тъй че на мен сделката ми изглежда двустранна.

За президентшата също да се изкажа - ако това беше моето семейство със сигурност с мъжът ми ще обмислим всички стъпки предварително, особено ако е почти сигурно, че ще спечели. Не виждам проблем ако заедно сме преценили на кои събития ще бъда, и на кои не, пък хората каквото ще да мислят, щом между нас нещата са ясни. Явно ситуацията не е била перфектна и от двете страни, тя прави компромис той все пак да се кандидатира, той прави компромис тя да се появява само на задължителните по протокол събития. Ако между тях това е ОК за мен е ОК също. Държавата не виждам какво губи от нейното не-присъствие там.

Нило-то днес не е ли постнала някое философско прозрение за издънката на Валери? Laughing

# 145
http://www.novini365.com/2012/01/18/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0% … %B0-%D1%81%D0%B8/
Интересно ми е що за "журналисти" пишат тези статии?
"Майката на Гальо Вафлата му била шишове, че Галенчето му слага рога. Това допълнително го нахъсало и той разиграл луд скандал на любимата си. Знайно е, че Галин го тресе люта ревност по Галена и малко му трябва да изпуши."

# 146
Освен това аз тези младежи хич не ги възприемам като жертви, на които някой им харчи паричките.Гледам те също имат тенденция да залюбват фолкпевици, как пък се случайно тях харесват?

пеенето явно е голям афродизиак , не само чалгата , и в другите жанрове се забелязва това явление .

# 147
Който пуска темата да го прави, както трябва. Точка.
Явно има причина за да не се дават линкове към абсолютно всички теми. Първо началната страница се натоварва много и няма смисъл да гледаме някакъв чаршаф като първи пост. Второ темите са толкова стари (говоря да речем за първите 50), че поне 90% от линковете няма да се отварят.
Хайде пий една студена вода сега и слагай точката.
Студена вода не пия никога, не е здравословно. Нищо няма да се натовари първата страница.
Не виждам защо да ползвам търсачка, ако има по-лесен начин, стига някой да си е свършил качествено работата. Има си неписани правила в живота, както и във виртуалното пространство.
Относно Божинов не ми е жал, нищо не ми е направил........ просто са ми неприятни хората, на които Господ е дал нещо в повече, от колкото на другите, в случая футболен талант, а той от глупост, простотия и две мозъчни клетки, не може да ги оползотвори. Той и Стоичков не е гений на мисълта, а само футболен такъв, прави гафове човека, но е толкова велик на терена, че хората забравят издънките му.
 Лично за мен, Бербатов е по-малко талантлив от Божинов,  NaughtyНо има доста повече мозък, характер и.......т.н.използва на макс потенцияла си.
NBM Peace

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 14:04 от ani27

# 148
  • София
Някой мяркал ли е последния брой на Уикенд?!
Има отвратителни голи снимки на Азис и мъжкото му достойнство. В статията пише, че Азис си загубил телефона в някакъв мол и човекът, който го намерил, го занесъл в редакцията на вестника.  Whistling Имало много снимки, актови... Самият Азис обявил награда на страницата си във фейса за 3 000 лв на този, който му върне телефона. Цялата тази история ми намирисва. Но снимките му са... ами гаднички. Размерът му обаче е завиден (ако не е някакъв монтаж).

# 149
имаше голи снимки на Йовов из нета , даже му дали Скункс по случая .

Общи условия

Активация на акаунт