Звездни компромати - тема 126

• 45 467
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Аз имам доверие на френският сайт ,от където взимам инфото и снимките.Там има вече две статии ,че може би Хайди и Сийл ще се развеждат,но няма нито дума нито за раздялата на Ванеса и Джони,нито за предполагаемите бременности на Джоли или Анистън -странна работа  newsm78

Тук твърдят ,че Ванеса и Джони са си купили къща в Burnham Market, близо до Norfolk, Англия,този месец...Като преди време двамата са си купили разкошен имот във Венеция,което със сигурност доказвало,че няма да има раздяла.

# 211
  • на село
 ooooh! ooooh! Шок и Ужас! http://blog.koketna.com/?p=10404

# 212
# 213
# 214
# 215
  • Tам през Атлантическия океан

Подобно държание/поведение на терена можеше да си позволи само Ицо  Peace и въпреки това да бъде харесван и обичан не само в Бг но и навън ,бе  страхотен играч  Peace всичко останало на терена му бе простено  Wink

Въпреки, че намирам Стоичков за крайно невъзпитан и прилично семпъл, не смятам, че ако си беше позволил подобно поведение в Барселона, например, нямаше да го накажат.
У нас може и да се размине.

Ами бил е наказван но не са го продавали на друг отбор  Wink да се отърват от него  Mr. Green

Днес като пазарувах едно от американските списания тук корицата бе отделена на раздялата м/у Ванеса и Джони  Sunglasses  Май слуха се оказва истина  Rolling Eyes

# 216
  • София
Юън Макгрегър за Menswear
корица  1  2

Ейми Адамс и дъщеря й  2

Селена Гомез на благотворителен концерт за УНИЦЕФ

Ема Робъртс

# 217
Това за Сийл и Хайди официално ли е потвърдено? Имам предвид говорители или от тях самите?
Защото за Джони и Ванеса всичко все още е "според неназован източник"

# 218
# 219
  • Бургас
Не ми харесва Лора. Винаги ме е дразнела с нещо.

Cheryl Cole 1
Nina Dobrev 1 2 3
Katy Perry 1 2
Heidi Klum & Seal
Брад и Анджелина 1 2
Katherine Heigl 1

# 220
 Мен не ме дразнеше до скоро, само я бях мяркала или по участия, но в един бар преди месец някъде в Банско се държа много лигаво и кифленски, като естествено и чак един от чужденците попита дали е пияна или друсана... Като си на 20 е ок, като си на участие пак, ама през другото време не е естетично някак...

# 221
  • София
http://twitter.com/Seal
В Туитър Сийл е написал "Краят", а малко по-рано "самотни заедно".

# 222
  • Sofia
Четох, че е потвърдено от нейната говорителка.
В Туитър виждам, че новият албум на Сийл излиза след 2 дни, да не е рекламен трик?

# 223
 Мария: „Държа да кажа, че чак съм забравила, че бившият ми мъж е бил част от моя живот, това беше толкова отдавна”.

Като си забравила, умницо, защо се връщаш на темата?

# 224
Мария: „Държа да кажа, че чак съм забравила, че бившият ми мъж е бил част от моя живот, това беше толкова отдавна”.

Като си забравила, умницо, защо се връщаш на темата?
Joy тя просто си държи да каже
еми, боли като те изритат Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт