ЕЗЕЛ - мъжът,който ще отнеме съня ви - по Нова тв

• 49 908
  • 718
  •   1
Отговори
# 105
Диди88, Слънчогледка Яваш, май не съм единствената , която въздиша по Харунчо.Оле, те станаха трима - Къванч, Серхан и Кенан, горкия ми съпруг, добре че не знае...

# 106
Диди88, ти изгледа ли Незабравима до край, има всички серии в темата, нали знаеш?
  newsm10 Бяха много безсънни нощи.И добре че бяха милите ни преводачки   bouquet Ето още едно предимство на Езел пред Пепел от Рози.Сериалът свърши отдавна,и вероятно е купен целия.Докато Фатмата ще я спрат началото на лятото и кой знае кога ще я довършат,по подобие на споменатата Незабравима,която Нова едва ли ще довърши въобще  Crossing Arms
Диди  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано не е само вероятно,а и реално,това че е приключил не пречи на родните ни телевизии да купят само първия сезон и после да ни оставят да си гризкаме ноктите от любопитство  hahaha hahaha

Рекси  Hug

Е ние Нова си ги знаем най-добре  hahaha Не питай старило,а патило  Joy Все пак да се надяваме да изгледаме сериала на един дъх

# 107
  • София
Диди88, Слънчогледка Яваш, май не съм единствената , която въздиша по Харунчо.Оле, те станаха трима - Къванч, Серхан и Кенан, горкия ми съпруг, добре че не знае...
Аз даже се ожених за Серхан  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed смених си и фамилията  hahaha hahaha hahaha hahaha
И да разбере лошо няма,трябва да ценим красотата  Blush

# 108
  • Хасково
Наистина сме свидетели на уникален цирк ...така добре опазена до последно тайната за Езел...
И такъв ответен удар от Бтв

Бтв яко са се подплашили и  даже са спряли излъчването на "До последен дъх" с Кенан, както беше обичайно всеки следобед.

Пуснали са Листопада с отметка в горния ъгъл, че довечера почва Пепел от рози, явно с идеята да зарибят същата аудитория.
 Кой знае как им иде да си изядат...от яд, че досега правиха реклама на Кенан по Бтв Joy
От вчера"До последен дъх" го дават от 15:30 ч. по 1 еп.

# 109
Аз даже се ожених за Серхан  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed смених си и фамилията  hahaha hahaha hahaha hahaha
И да разбере лошо няма,трябва да ценим красотата  Blush

Кога? Как така? Защо? А аз къде съм? А сега той как е?   newsm12
Но добре тогава, за мен остават дуо КК

# 110
Лор, сега пуснах бтв, дават До последен дъх, просто са му сменили часа на излъчване.

# 111
  • БГ
бТВ беше обявило повторението на Листопада още миналата седмица- знам го от мама,която го следи в този часови пояс,та за днес си беше отменила обичайните други занимавки. hahaha

И аз съм им кусала попарата на Нова и то от години,а колко пъти местят сериал от Нова в Диемата,та разнасях лаптопа като гламава,докато не им пуснах на старците кабелна,ама с условието аз да го плащам hahaha hahaha И сега е мир и за тях и за мен Crossing Arms
Та всичко очаквам от нашите телевизии - те никога не са се отнасяли с уважение към зрителите си затова и се чудя  newsm78 дали да им се вържа на номера с това успоредно излъчване на хитови сериали, а не ги санкционирам този път аз с дистанционното, Naughty та да наведат малко главица и да не ни считат за лапни шарани...

# 112

В нашата тема все още гори тази любов  Heart Eyes И винаги има място за още залюбени по Харунски   Hug

Ето и няколко снимчици на всеобщия възлюбен...Кенан  Heart Eyes

# 113
Mamajo много си го закъсала- цели трима... Аз съм си добре, луда съм само по един- КИВО!

# 114
  • ... да усещаш мириса на море ...
Сигурна съм, че снощи като даваха ракламата по бтв, анонса беше за "скоро", но чак толкова скоро, да им се ненадяваш  Laughing. Що се отнася до броя на излъчваните серии, поне бтв винаги първата са я давали почти изцяло (т.е 1 - 2 еп). Не мога да си представя, какво мерене на рейтинги ще бъде на другия ден...

# 115
Сигурна съм, че снощи като даваха ракламата по бтв, анонса беше за "скоро", но чак толкова скоро, да им се ненадяваш  Laughing. Що се отнася до броя на излъчваните серии, поне бтв винаги първата са я давали почти изцяло (т.е 1 - 2 еп). Не мога да си представя, какво мерене на рейтинги ще бъде на другия ден...

Е Бтв ще се похвалят още във вечерната си емисия,че са счупили рейтинга дори на Листопад с новия си сериал.От Нова също ще обявят,че са имали най-висок рейтинг...та аз на тях вяра им нямам.

# 116
Много пишете бе , за малко излязохме и не мога да ви насмогна....
Аз сега се сетих , че може би Нова нарочно не са обявили по рано Езел , за да не Бтв да пуснат Фатмагюлката.Въпреки , че ако е било така е напразно.

# 117
Mamajo много си го закъсала- цели трима... Аз съм си добре, луда съм само по един- КИВО!
queen_fenka, готова съм веднага да се откажа от Къванч, ако се вземат със Сонгюл, Харун -ясно за него-оженил се , значи ми остава Кенан. Ама много сте лоши, то с всеки един пост и губя по един от мъжете си.

# 118
Големи конспирации,голямо нещо.Че и двете телевизии са смешни,факт!Но сега коя е по-смешна:
    + Нова с тяхното "От днес за утре"

+ БТВ с тяхното "От днес на обед за довечера"

# 119
  • София
Здравейте,

Нареждам се и аз да гледам сериала с вас!  Heart Eyes Не съм го гледала на турски,знам за него покрай участието на Къванч в него ( и аз съм в групата на Къванчоманията  Crazy ) ,но само дотам.  Peace

Ще се радвам да съм част от групата!

Според мен е глупаво ,че Нова не обявиха филма. Аз например преди малко разбрах ( от друга тема,която следя ) ,че ще излъчват ' Езел ' ... Crossing Arms Ако не бях влезнала,нямаше да знам. И ето,че Бтв веднага реагираха с ответен удар. Това за мен също е тъпо- да дават хитови сериали в един и същи ден/час. Много хора,които искат да гледат и 2-та,ще следят единия по интернет най-вероятно.А даже и направо ще изберат единия сериал ! Така като гледам и по другите теми повечето ще заложат на ' Езел ' !  Wink

п.с.Няма да мога да гледам довечера,че съм на кино,но ще ви следя коментарите и дано ви насмогна,че отсега колко се разписахте,та какво остава за довечера!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт