Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на паническите атаки?
Какви са причините за възникването на панически атаки?
Как се лекуват паническите атаки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на паническите атаки?
Симптомите на паническа атака включват усещане за сърцебиене, потене, треперене, чувство на задух, главозамайване, гадене, главоболие, слабост в ръцете и краката , временен зрително-слухов дискомфорт , треперене на ръцете или краката , усещане за мекота и огъване на тялото , чувство за отдалечаване от себе си , страх от полудяване, загуба на контрол и други. Тези атаки могат да продължат различно време и да се появят при различни ситуации.
-
Какви са причините за възникването на панически атаки?
-
Как се лекуват паническите атаки?
Лечението на панически атаки обикновено се извършва от психотерапевти, които са запознати с механизмите за тяхното възникване и знаят как да ги лекуват. Учените са установили, че тези пристъпи не само не увреждат сърцето, но и го укрепват. Работата му в такъв момент е подобна на работата по време на спортно натоварване. Следователно сърцата на хората, страдащи от панически атаки, са много по-здрави от тези на останалите хора.
-
Какви са препоръките за изследване на пролактин?
-
Какви са причините за повишаване на кръвното налягане на психична основа?
. А за болестите да не говорим - сменят се всеки ден една с друга само , че за разлика от типичните хипохондрици , които само висят в лекарския кабинет , мен ме е шубе да ида и си казвам: "въобразявам си"
. 
. Това е някакъв ад , преди имах само атаки без такива мисли и сякаш живеех по - спокойно
. Преди откачах от кеф като тръгнехме за някъде и не съм мислила лоши неща.