Паническо разтройство - част 8

• 70 317
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Привет. И аз отдавна не съм се включвала. При мен атаки отдавна няма , израснах го някак си , но много ме мъчи хипохондрията и тревожните мисли , че нещо лошо ще се случи и т.н. Това ме скапва много психически и емоционално. Само лоши мисли са ми в главата и отделно мозъка ми рисува всякакви картини. Голямо въображение имам Grinning. А за болестите да не говорим - сменят се всеки ден една с друга само , че за разлика от типичните хипохондрици , които само висят в лекарския кабинет , мен ме е шубе да ида и си казвам: "въобразявам си" Grinning.Последното , което беше е , че си открих някоя и друга синина по тялото и откачих. Сега се гледам по 100 пъти на ден за синина , изследвам я , почвам да анализирам дали съм се ударила и т.н. Ужасно е Sad.

# 646
  • София-в сърцата на моите деца
Елате в темата "Подсъзнанието може всичко" и вероятно там ще намерите отговор на повечето си въпроси, както и лек за вашите... Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=647817.msg21753370;topicseen#new

# 647
Аз отдавна съм там и се чувствам прекрасно.

# 648
Аз отдавна съм там и се чувствам прекрасно.
smile3508 newsm51

# 649
Защо в ривотрила пише,че е за гърчове и нищо друго не споменават?

# 650
Защото се лекува и епилепсия с него.

# 651
Elizabett аз съм почти в същото положение като теб. Почти нямам панически атаки, или поне не както преди и положението е добре, но ме измъчват и мен лоши мисли и хипохондрия. Наистина е много неприятно, но като се замисля по добре така отколкото нещо наистина реално и това ме успокоява донякъде.

# 652
Нещо много важно,целият сайт е много полезен:
http://evropea.com/attack_secret.html

# 653
Привет момичета!
Докато си разглеждах любимата темичка "Подсъзнанието може всичко" попаднах на вас.Набързо преминах през това което сте писали и останах с впечатление, че доста антидепресанти пиете.
Преди три години ми поставиха диагноза депресия съпроводена с панически атаки, агорафобия, страхова невроза и т.н..Не помня много добре, но около 10 месеца бях на антидепресанти(серопрам и софанакс) не ми помогнаха - въобще, докато ги пиех всичко беше ок и след като ги спрях всичко започна на ново, няма да ви обяснявам всички които са минали през това знаят какъв е ужаса.Въпреки, че бях посъветвана от невроложката да посетя психотерапевт, аз отказах.Започнах лечение с хомеопатия, ест. назначена от д-р хомеопат и останах много доволна, момичетата от темата "Подсъзнанието може всичко" също много допринесоха за моето излекуване и да не забравя Техника за Емоционална Свобода (ТЕС), която практикувам от много скоро, но има страхотен ефект, имам чувството , че с нея се чисти организма и душата от всичко.
След като съм преминала през този ужас(депресията)... да се чувстваш щастлив, да може да се радваш на малките неща, да се смееш, да обичаш, да живееш свободно без страхове...това е невероятно, най- голямото богатство на света.
Пожелавам ви бързо оздравяване!

# 654
  • София
Atinka, благодаря за споделеното и куража! Може ли /дори и на лични/ да препоръчаш твоя хомеопат, ако е в София?
Как се запозна с ТЕС - семинар ли посети или се обучи по някоя книга?

Иначе и аз съм от групата на Елизабет и Полина - без атаки, но с тревожност, страхове и подтиснатост. Често безсъние. От около 6 месеца имам диагноза за болестта на Хашимото и някак мисля, че състоянието ми се дължи и на това.

# 655
Аз също съм с хипофункция на ЩЖ , но ужким не е Хашимото. От там и поради други проблеми с хормоните не мога да забременея и това се превръща вече в ад за мене. Постоянно си мисля как съм на 30 , как ако не побързаме ще си останем без деца и т.н. Айде да кажем това са нормални мисли. Само си казвам как това , че нямаме дете ще го преодолеем двамата заедно , ще се държим за ръце и ще го преодолеем и в същия момент почвам да си мисля гадости от сорта на: ами ако стане нещо с мъжа ми и т.н. Ох , ужасно е. Страхувам се за него , измислям си болести . Най-интересното е , че примерно много се страхувам за дадена болест , откачам по мисли за нея и в същия момент ако си намеря друг "симптом" зарязвам това , за което съм мислила и се отдавам на следващото побъркващо нещо Simple Smile. Това е някакъв ад , преди имах само атаки без такива мисли и сякаш живеех по - спокойно Rolling Eyes.
Сега ще пътуваме по празниците  , а аз вместо да се радвам само се моля всичко да е наред Close. Преди откачах от кеф като тръгнехме за някъде и не съм мислила лоши неща.

# 656
Аз не пия антидепресанти. Не съм и ходила на лекар заради оплакванията си.
Тия дни се заринах в работа и като че ли успокоих малко топката. Но днес...изпратих детето с колата при баба й и докато не се чух са майка ми, просто не можех място да си намеря.
Сега се притеснявам , че вдругиден трябва да пътуваме с кола до Тирана през Македония, а в светлината на последните събития там, направо косата ми настръхва. Хем искам да гледам новини, за да разбера каква е ситуацията, хем не искам, за да не се побъркам тотално...Май довечера ще си пийна мента/глот/валериана, че ми омръзна да заспивам към 2 и да ставам в 6 без да ми звъни часовника...

# 657
Prizma, с Тес ме запозна моя приятелка която е посещавала семинарите  на И.Петърнишки, след това прочетох и книгата му, и тук почти всичко съм изчела http://www.emozdrave.info/forum/index.php?sid=dfd7b44c2d819ac04df9d7cdf19bca9d
Личния ми хомеопат е от Пловдив, но съм сигурна ,че и в София ще намериш добър.
Съветвам те  да пробваш с тес, като и другите момичета
Цитат
"ТЕС може да се използва ефективно за намаляване на въздействието на широк набор от физически и емоционални проблеми, включително страхове и фобии, тревожност, депресии."

Elizabett, престани с тези мисли.Най-добрата ми приятелка, която 3-4 години само това приказваше и само за това мислеше, че не може да забременее, сега има две здрави и красиви деца.

Каквито чувства изпитваш днес, такива ще привличеш и утре.
Тревогата привлича още тревога.
Притесненията привличат още притеснения.
Тъгата привлича повече тъга.
Неудовлетворението привлича още неудовлетворение.
А...
Радостта привлича още радост.
Щастието привлича още щастие.
Спокойствието привлича още спокойствие.
Благодарността привлича още благодарност.
Добротата привлича още доброта.
Любовта привлича още любов.

Твоята задача е вътрешна. За да промениш своя свят, стига само да промениш начина, по който се чувстваш вътрешно.
Нима не е лесно?

# 658
Atinka, smile3508 newsm51

# 659

Общи условия

Активация на акаунт