Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 722
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • shumen
Момичета къде се загубихте днеска,че не пишете.Аз да Ви кажа явно мама иска за 2 дни да ме угой,ама нали от Коледа не ни е виждала.Голямо ядене пада,че да видим.Днеска с мъжо поизлезнахме из града и той като се лепна за едни детски магазини да гледа,няма тръгване.Ама те едни цени направо ми се взе акъла.

# 376
Аз днес целия ден съм в движение... Това ми се случва за първи път от 2 седмици, откакто доктора ми каза да лежа и в момента съм като пребита... Толкова се изморих, че съм като парцал....  Rolling Eyes Confused Но какво да се прави, бързо се свиква с лежането хахаха  Laughing

# 377
  • shumen
ООО,Стасенце и аз бързо се изморявам.Аз утре ще съм в движение,че днеска голям мързел при мама,цял ден спах и ядох май само.

# 378
Smiley_girl, може да ми се наложи да се редактирам, не знаех, че отиваш в страна, за която са необходими допълнителни ваксини. Имаш ли повече инфо? Това вече би могло да е проблем наистина. Че по тези места знаеш ли какви болести има... а европейците веднага ги лепваме, защото нямаме никакъв специфичен имунитет срещу тях. Ваксини определено не можеш да слагаш сега, не знам, сега започна да ми се струва рисково, но пък ако отиваш в Корея или Япония няма да те мисля  Peace  Hug
Иначе аз съм гледала за коя страна какви ваксини трябват и дали изобщо трябват в сайта на института Пастьор, но пък нещо май само на френски я има информацията - ето все пак ако знаеш френски, ако не, със сигурност има другаде инфо: http://www.pasteur.fr/ip/easysite/pasteur/fr/sante/centre-medica … ndations-par-pays

# 379
Ваксините не са задължителни, а препоръчителни, за цяла Азия почти, а именно Хепатит (която си я имам от преди години) и Дифтерит ... Притесняват ме мен по-скоро комарите, че хапчетата за малария не са препоръчителни при бременни, а повечето препарти за външна употреба съдържат DEET, за който има данни, че прониква в кръвообръщението, т.е. трябва да се търси нещо алтернативно ...
Ще видим как ще се развият нещата, ще чета и ще търся инфо и ще го мисля Simple Smile

# 380
Здравейте всички бъдещи мами.

Нова съм за вашия форум, макар и да го чета с интерес.
Мен малко ме е страх да пиша, че преди две седмици изкарах много сериозна вирусна инфекция и се стигна до спешното отделение на Окръжна Болница и все още ми е притеснено, че не се знае как това се е отразило на бебчо. Докато бях болна ходих на преглед и ми казаха, че всичко е наред. Видя се и сърдечна дейност. Но от една седмица ме боли корема. Иначе нямам никакви други оплаквания освен болезнени гърди. Другата седмица трябва да ходя пак на контролен преглед и тогава ще се види какво точно става.

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 12:27 от juliya_r

# 381
juliya_r дано всичко да е наред!  Praynig
Не само ти имаш притеснения дали всичко е наред с бебо. Simple Smile И аз, а и може би всички тук имат своите притеснения и с нетърпение чакаме следващия преглед, за да чуем че всичко е ОК. Стискам палци боледуването да не се е отразило негативно на зараждащия се в теб живот.  fingerscrossed
Кураж! Hug
Как са останалите бъдещи мамчета?
Нещо напоследък не пишете много много. Дано всички да са добре. Praynig

# 382
Здравейте,
кога се виждаше сърдечна дейност че съм забравила? И ние сме за септември, но нека мине първия преглед и ще се впиша сред вас.

# 383
Здравейте, момичета! Днес много сте тихи! Или това времето така ви действа? Аз съм на работа и умирам от скука... Tired

# 384
sky* ние вече видяхме сърдечна дейност в 6 г.с., но с вагинален ехограф. По принцип мисля, че зависи от апаратурата и доки. Тъй като някои мамчета са споделяли, че са видяли по-късно около 8-9 г.с.

# 385
Здравейте маминки! Аз тези дни голямо мързелуване му ударих - от леглото на дивана и обратно  Laughing. Днес се опитвам да се настроя психически, че от утре съм си на работа и направо не ми се мисли. Утре е и дългоочаквания преглед - вечерта като се прибера ще дам отчет. Стискайте палчета. Дано проклетата киста да не расте, че ме побърква.

# 386
maggitta, успех утре на прегледа!!!

# 387
Смайли, провери по аптеките за репеленти за бебета - повечето са такива за деца над 3-4 години и помня на морето първото лято с Камен как не можехме никъде да намерим за него, но знаех, че има, по-късно му взех от София вече и в тях не би трябвало да ги има тези вредни за плода съставки - поне така предполагам, щом стават да се мажат новородени, е логично да стават и за бременни и не би трябвало да имаш проблеми  Peace
Юлия, наистина всички сме все с притесненията, щом сте видяли, че е ОК бебо, се успокой  Hug
Скай, чакаме те тук да се похвалиш  Hug
Каси, как е гаденето? Хвана ли му цаката? На мен от вчера започна мнооого зле да ми става, знам си аз, идва моят момент за  Sick  Mr. Green

# 388
Здравейте и от мен!Чета редовно,но нямам много-много за писане....Момичета,ужасно зле ми става,след като пия Утрогестана...Направо се чувствам като дрогирана,незнам дали е нормално....А все пак трябва да съм мобилизирана,че малкото Лъвче си иска неговото...В петък съм при доки да видим какво се случва с отлепянето на сакчето,дано да са по-добре нещата! PraynigЗадължително ще я питам какво да правя,то това е невъзможно така да продължава...Иначе и на мен ми е лощо на стомаха-гади ми се почти постоянно,не повръщам,уж съм гладна,а като хапна-и по-зле става-но това да ми е проблема-бял кахър! Hugна всички!

# 389
  • При моите мъже...
Стискайте палчета. Дано проклетата киста да не расте, че ме побърква.
  Praynig

Момичета, ужасно зле ми става, след като пия Утрогестана...
Пробва ли да го слагаш вагинално? Доста по-леко се понася така Hug

Общи условия

Активация на акаунт