Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 715
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Miii,ами доки иска да го пия,изрично каза да не го слагам вагинално...Ама поне ще питам дали не може да се намали малко дозата-3 пъти на ден по 2 таблетки вземам сега...Ти си от Юлките,нали? HugДа сме живи и здрави,ще трябва да изтърпя!

# 391
Здравейте момичета,и аз да се наредя редом с вас.Моят термин е 22 септември,втора бременност.  bouquetДа ме запишете и мен  Hug

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 20:51 от zaharina03

# 392
Добре дошли на всички нови мами Simple Smile   bouquet

# 393
Маggita, дано всичко мине наред утре на прегледа!  Hug
Аз съм във вторник сутринта и нямам търпение Simple Smile

# 394
Здравейте, момичета!  bouquet

И аз съм на Утрогестан, но вагинално сутрин и вечер. Д-ра каза, че така ще дадем по-голям шанс на беби. Подпомага развиването на плацентата. Относно гаденето.. Sick На мен започна да ми става доста зле и не ми се яде нищо Tired

# 395
Една от нас, Беби и Беби аз както мисля, че се похвалих намерих цаката да не ми се  Sick толкова много. В общи линии хапвам на често по малки количества. Сутрин още като отворя очи хапвам едно сухарче. Примерно след около 2 часа или като усетя, че започва да ми пригладнява ям една ябълка и така целия ден. Просто, ако не ям или пък хапна малко повечко и веднага бягам в 00 и Sick При мен действа, дано и при вас да се получи. Е понякога като има нещо вкусничко и малко прекаля ми се случва да прегръщам тоалетната чиния  Blush
Толинка и аз взимам 3х2 табл Утрогестан, но при мен 1-та табл я приемам през устата, а другата вагинално. Така ми беше предписан от доки. Може пък това да е компромисен вариант.
maggitta и аз след 1 седмица болничен утре почвам работа  ooooh! Хич не ми се ходи, но много се улежах трябва да се постегна малко. Дано само всичко да е наред  Praynig и да не ми се налага да ползвам повече болнични, че изпускам ритъма

# 396
Здравейте бъдещи мами.Още от началото имам ужасен вкус в устата си и нищо не ми се яде.Иначе съм на утрогестан вагинално и утре съм на преглед.Дано всичко е ок.Като незнам какво става и почвам да откачам май.Успех на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 397
Момичета, аз откакто открих солетите се разделих с гаденето. Само да усетя гадене и лапвам солета. Много съм доволна.  Grinning

# 398
Успех на всички,които са на преглед утре!  Praynig Дано вс да е наред. Аз съм във вторник вечерта от 18:10 на контролен (нали бях на Дуфастон заради зацапване), стискайте палци! Естествено вечерта ще се отчета Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

# 399
При мен за сега всичко е наред..  Whistling Praynig

# 400
Силви това със солетите ще го изпробвам на работа от утре, защото там няма да мога да си похапвам толкова често като в къщи.
Дудинка, Бобето успех на прегледите утре и в други ден. Дано всичко е наред fingerscrossed Аз нямам търпение да дойде 13-ти, че чак тогава съм на преглед а вече взех да се психирам Crazy
Фейт къде се губиш?!?

# 401
Здравейте мамчета!
Аз нямам  Sick , но бях се подготвила, като прочетох това, онова. Бях прочела, че срещу сутрешно гадене и  Sick , може да си държите обикновени бисквити на нощното шкафче и сутрин като се събудите, да хапвате по една/ две. Не съм пробвала, не ми се е налагало, но нищо не пречи да пробвате. Както Каси писа, може и малък сухар или нещо подобно през кратки интервали. Надявам се скоро да се разделите с  Sick .
Хубава вечер на всички  bouquet

# 402
здравейте и от мен, вчера бях на преглед заради зацапването, всичко е наред с бебчето даже и се видя сърдечна дейност, само че ми каза че съм в 5 сед и 5 дена и термин 1.10., а като гледах на календара ми излезе 24.09 - много съм щастлива че всичко е наред с бебчето и няма проблем , че това зацапване направо щеше да ме побърка.Нямам хапчета за задържане, те тук не изписват такива, може би в краен случай. Лека и спокойна вечер на всички!

# 403
  • Пловдив
Здравейте  Wink много ми хареса форумчето защото и аз живот и здраве ще бъда септемврийска мама Praynig 

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 23:03 от Вергиния_89

# 404
Момичета вижте на какво попаднах.
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=1&language=13
На мен ми беше интересно има информация относно това как се развива нашето бебче от самото зачеване и после и по седмици.

Общи условия

Активация на акаунт