Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • shumen
Момичета и при мен го има ужасното гадене и киселини.Но както казва Каси с хапвания по начесто ми е по-добре.Аз на преглед съм на 14.02 и нямам търпение.

# 406
maggitta , моята киста на прегледа вече я нямаше ... пожелавам го и на теб  Hug Почти съм на 100% сигурна ,че и твоята "киста" няма да е там (че не е и точно киста Simple Smile )
И на мен ми се  Sick малко. ПО-скоро по цял ден и като хапна нещо и ми минава за малко. И така се тъпча все  с нещичко. ПОне не повръщам.
Утрогестана и аз го слагам вагинално , че през устата като пия , после съм като пияна , а няма как да гледам адекватно малкия Simple Smile

# 407
danaeka  Hug На много хубава дата си на преглед  Heart Eyes
Роси, Каси как сте? Има ли още зацапване?
 Вергиния_89 Привет!!   bouquet
Каси Даа този линк го знам, страхотен е!  Heart Eyes Може да го боднем на първа страничка  Flutter

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 07:21 от мама зайка_

# 408
И ние сме на преглед на 14.02 Simple Smile
Обаче тези киселини и гадене ще ме побъркат. Пробвах с хапването по-начесто но оправя нещата само временно...

# 409
  • Варна
Добро утро! Много се радвам за добрите новини от прегледите ви. Ако всичко е наред при мен, тоест нямам кървене, чак на 21.02 съм на преглед. Тогава имам час и за акушерката и направо ще ме регистрират в десета седмица. Нямам търпение, но има много време. До тогава ще се радвам на вашите прегледи. Относно гаденето и киселините- при мен са слаби но ги има. И всеки път като ми се догади се радвам, че всичко е наред! Малко ненормално, но така все едно усещам бебчето. Успешна седмица на всички и чакам само хубави новини!

# 410
Добро Утро! Аз вече се отчитам от офиса. Няма да ви описвам колко усилия ми костваше да стана сутринта и да се засурна до офиса. Мързелът много ме е налегнал. Както и да е - днес е прегледа и ще видим как ще са нещата.
maggitta , моята киста на прегледа вече я нямаше ... пожелавам го и на теб  Hug Почти съм на 100% сигурна ,че и твоята "киста" няма да е там (че не е и точно киста Simple Smile )
rossy-pm много се надявам да си права. Благодаря ти!
cassiopeia_vn как минава работния ден? При мене от сега е ужас - само гледам часовника и искам да си ходя  Grinning разглезила съм се много май. Blush
Mince благодаря ти и аз се надявам всичко да ок и с мен и с всички останали. Малко остана да избутаме първото тримесечие после притесненията утихват.

# 411
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile

Радвам се, че сте добре. Сега съм на 7 седмици и 4 дни и май ми е рано още за регистриране на бременността.
От кога трябваше да започнат изследванията ?
На мен рядко ми става лошо, а и още не съм повръщала. Дано да е все така. Като се сетя за първата бременност.... Sick

# 412
Barbera и аз с първата бременност минах през ада направо. То не беше повръщане не беше чудо. В третия месец бях свалила 7 кг и ме вкараха в болницата. Кошмарно беше. А сега от началото до сега само 2 пъти съм повърнала. Както е тръгнало тази бременност ще е по-лека от първата. Поне се надявам да е така. Прави са хората като казват, че не си прилича бременност с бременност. Надявам се да са прави и за децата - ако едното е буйно другото е кротко  Grinning. Иначе с още един зверо незнам как ще се справям  Rolling Eyes.

# 413
Добро утро  Hug
Да се отчета, че и аз два дена пазя леглото ... много ми се спи  Mr. Green но се надявам до две три седмици и това да отшуми  Flutter
Хайде пожелавам ви вече да няма ..  Sick ... и никакви зацапвания  Hug
Хубав ден момичета  Heart Eyes

Каси Даа този линк го знам, страхотен е!  Heart Eyes Може да го боднем на първа страничка  Flutter
Боднато е вече  Flutter

# 414
Добър ден и от мен, ние сме на преглед на 16.02.2012г. да слушаме сърчицето  Simple Smile

# 415
Здравейте,мамчета!Как сте в този мрачен ден?Аз съм на работа.Много ме мързи и не ми се работи ,ама какво да се прави.Я да ви питам нещо.Как ще реагирате в тази ситуация:сутринта идваме на работа с колегата и той нещо все се оплаква ,че ще се разболява.Казах му,че ако не му е добре,по-добре да си седи  в тях ,иначе аз ще си взема отпуска.Ама чувай Гергино...Как да кажа на шефовете:на аз ще си взема отпуска щото колегата болен... newsm78.А и ще натоваря шефа да идва да ме замества...Оф,ей на такива проблеми ме мъчат сега...

# 416
Момичета, започвате да ме притеснявате вече...  Rolling Eyes Как всички си ходите на работа, а на мен доктора изрично ми забрани да ходя... Tired Може да е, защото давам нощни смени, но не знам..... Не че не ми е по-добре така вкъщи, ама все пак.... ако не се притеснявам за нещо сигурно ще се побъркам  Laughing
Даная , аз така в последния си работен ден прекарах 1 час с колега, който беше болен, че трябваше да го обучавам и веднага ме хвана и втора седмица няма минаване, така че по-добре рискувай да им го кажеш на шефовете си, отколкото да се разболееш...  Naughty Дано не стане, стискам палци колегата да се оправи и да не ти прехвърля излишни проблеми  Hug

# 417
Отчет от мен за днешния ден- мойто ембрионче си има сърчице  Laughing, нещо се бях запритеснила как ще мине, та не писах тези дни.  Сутринта беше и мойто първо  Sick , дано с него си остана.
Стискам палци при всички нещата да са добре и само хубави новини и от вашите прегледи.
danaya80 , това са много неприятни емоции, но за съжаление неизбежни. Тепърва ще се чудиш защо нямаме култура да се пазим един друг, нито бременни, нито спрямо малки деца, нито нищо. Пази се колкото можеш и не се съобразявай много много кой ще те замества и пр., приоритетите се променят с времето!

# 418
Здравейте, и аз като Даная се притеснявам от всички кашлящи и кихащи около мен,затова вземам имунустимулатори ,но почнах да се замислям дали да не изляза в болнични newsm78 Разбрах че се дават от аг-то.Някоя знае ли нещо повече по въпроса?Много ли е сложно и въобще  възможно ли е в 7ма гс?

# 419
  • Варна
Разбира се, че може. Можеш да си вземеш болничен без проблем от наблюдаващия ти лекар. На мен ми изчислиха, че ако излездш от 13 седмица до края можеш да си седиш в къщи. Аз вече бях една седмица и така трябва да си ги сметнеш, че да ти стигнат до края. Аз лично мисля да работя докато мога.

Общи условия

Активация на акаунт