Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 622
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Ходих на преглед. За сега всичко е ок. Плодът тговаря на 9г.с. и 1 ден. Другият понеделник ще ме запишат на консултация и съответно почват изследванията. Дано всичко до тогава е наред.

Чудесни новини  Hug Hug Hug

# 676
  • Варна
Здравейте момичета, днес ходих на козметик и отказаха да ми направят дарсонвал, защото съм бременна. Стана ми много интересно защо. Правих си и кола маска на триъгълник и крака (това можело до края на бременността). Пред мен имаше едно момиче, което вече щеше да ражда и за последно си прави кола маска на триъгълника. Много сложно ми се видя, защото тя не вижда нищо и трябва да се довери абсолютно на козметичката. Незнам как ще става тая работа като ми порасне корема живот и здраве  Mr. Green

# 677
Дарсонвала е с ток (прав или променлив не помня) и не се препоръчва заради сърцето на плода.

# 678

eva_82  Hug Добре дошла!
Barbera Супер за прегледа  Flutter

Има ли някой да ходи в Шейново?  Rolling Eyes Или само аз се излъгах  Mr. Green

# 679
Момичета, здравейте.Как сте? Може би, много пъти е коментирано - не знам, но може ли да помоля по-опитните да ми кажат какви прегледи и кога точно се правят. Аз съм в 8см и 4д. и даже си нямам идея, кога кое трябва да стане. Благодаря Ви предварително Simple Smile)

# 680
Здравейте бремелинки!
Аз да се похваля, че всичко е наред. Запетайката вече прилича на човече. Вижда се главичката, зачатъци на ръчички и крачета. По размери отговаряме дори на 8 г.с. и 6 дни, сиреч почти 9-та. Вече е 22.5 мм. Много съм щастлива newsm44
Да ви споделя най-забавното. Излизаме от кабинета на доки и бъдещия татко вика:  hahaha "Видях му парчето мъж ще е!" А аз се пукам да се хиля щото няма как да е видял каквото и да било. Но той ме гледа сериозно и продължава да настоява на своето. Crazy
Явно това му се иска, макар че досега не го е споделял.
Та така след 2 седмици пак сме на преглед и чак след това ще ме записват на консултация.

# 681
  • shumen
Момичета да Ви кажа и аз си хапвам чесън по малко.Но тази вечер незнам от него ли,от нещо друго ли беше ама като ми почнаха едни киселини.Някоя от Вас има ли и как ги лекува,че направо откачам така.Аз утре съм на преглед ако ми остане време,ако ли не в сряда.
Силви ти при кой се записа на ЖК в Търново?

# 682
Здравейте момичета...реших най - накрая и аз да се запиша при вас Simple Smile Чаках да ми излязат имунологичните изследвания и всичко е в референтните граници, но все пак два от показателите са ми близо до границата и доктора реши да не рискуваме и затова ще пия аспирин протект и утре ще ми вливат интралипид и така три месеца подред по веднъж...на 03.02 чухме сърчицето 125 удара в минута  Crazy Grinning Фейт моля да ме запишеш на първата страничка 2ра бременност ми е (първата беше неуспешна) терминът ми е 27 септември, а по принцип съм от Русе и сега съм си там, но към август месец живот и здраве ще се върне приятелят ми и ще се върна да живея в Пловдив...Надявам се всички момичета да сте добре и бебоците също... Grinning

# 683
Добре дошли на новите септемврийски мами , лека и беззпроблемна бременност!

Портокалче  Hug

С предната бременност съм си правила дарсонвал и не е имало проблеми ... newsm78

# 684
cassiopeia_vn къде ще се записваш на ЖК?
rossy-pm добре че е нямало проблем, но аз не бих рискувала.
danaeka зверски киселини потушавах с кисело мляко предната бременност (в големи количества). Има и едни таблетки Талцид, някой бременни ги дъвчат. Но когато прочетох съдържанието им се учудвам кой би ги препоръчал на бременни.

# 685
Добро утро,милички!Честит Свети Валентин!Пожелавам Ви да обичате силно и силно да сте обичани! HugА,Трифон за резан ще празнуваме догодина с чашка червено винце  Simple Smile

# 686
Момичета, здравейте.Как сте? Може би, много пъти е коментирано - не знам, но може ли да помоля по-опитните да ми кажат какви прегледи и кога точно се правят. Аз съм в 8см и 4д. и даже си нямам идея, кога кое трябва да стане. Благодаря Ви предварително Simple Smile)
Ако не си се записала на женска консултация, вече можеш да го направиш, за биохимичния скрининг и феталната морфология можеш да прочетеш на сайта на Националната генетична лаборатория - http://lmpbg.org/new/home/index_new.htm и на сайта на МЦ "Фемина" - http://www.mcfemina.com/. Винаги можеш да ми пишеш на лични съобщения ако имаш нужда от повече информация, доколкото аз мога да помогна.

# 687
Да попитам мамите на фраксипарин-при мен започна голям сърбеж около пъпчето,където си го слагам.Как се справяте?

# 688
Момичета ето ме и мен Simple Smile Взех си една седмица болничен.  newsm68
Искам да ви попитам, вече влязох в 11седмица, но досега гърдите ми ме боляха много и изведнъж се поуспокоиха. Притеснявам се дали всичко е наред с бебо, сякаш тези симптоми ми даваха и сигурност?
Между другото мама ми каза, че ако те болят гърдите значи е момиченце.  newsm78 Незнам дали е истина или бабини девитини, но живот и здраве ще си покаже.  newsm12

# 689
Момичетааа, излазаха ми ужасно много пъпки на лицето.Никога не съм имала такива пъпки.Не знам сега как да ги лекувам.Купих си обекновен салицилов спирт, а на него пише, че не е подходящ за бременни.Ходих на козметик и като казах,че съм бременна ми отговори, че не може да ми направи почти никаква маска, освен да ми почисти черните точки-а аз нямам такива.Само пъпки имам.Как да се справя с този проблем, дали да питам докторката?

Общи условия

Активация на акаунт