Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 632
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Как сте,момичета?
Аз съм на работа  ужасно ми е скучно и ми се спи .Започна да ме боли един мъдрец,На стари години помъдрявам  Laughing.Знам,че е хубаво докато сме бременни да посещаваме зъболекар.Има ли значение в кой месец се ходи.Или и сега мога да ида за пломбичка  newsm78.
Да питам и нещо друго.Започнахте ли да си купувате дрехи и бельо за бременни?Май ще започна със сутиена,че ме удари най-много там.Та мисълта ми е -по-големи като номера дрехи и бельо си взимате или специално за бременни?

# 661
danaya80 Аз от миналата година чакам да сменя една пломбичка, но се чудя дали да ходя или на есен да ида  Whistling Можеш да отидеш, но да кажеш на док, че си бременна, за да не ти слага някакви опиати  Peace

Иначе за дрехите ... ами зависи. Миналата година си взех само един панталон от магазин за бременни и наистина си заслужава защото е много удобен, но и скъп - 45 лв. носих го когато излизах и докато се стопли и тогава вече си носих нормални ластични летни панталонки, блузки, поли и рокли  Peace Сега нося едни дънки с много ниска талия, които все още ми стават  Laughing, но до месец и те изчезват  Mr. Green

# 662
  • Варна
F.a.t.e. същата работа правя и аз - чесън после айрян със сол Mr. Green
Снощи понеже мъжа ми излезе с приятели , хубаво си хапнах  Joy
От 15 часа съм на преглед като смятах да се запиша на консултация, ама май ми било рано /8 седм. и 5 дни/Ще отида да хвърля още някой лев на вятъра пък ще видим  Simple Smile
Днес ми е ужасно заспало и нищо ама нищо не ми се прави. Нито ядене има за довечера, ниииищичко.

Аз онзи ден си взех едни дънки с ластик от Есприт, намалени бяха. Да ме изкарат обаче най -много месец.

# 663
F.a.t.e. същата работа правя и аз - чесън после айрян със сол Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green 

Аз се записах на консултация към 8-ма седмица и ЛЛ ми даде направление без проблем  Peace

# 664
  • Варна
Аз да се поправя, 9 -та г.с. съм била Embarassed
Предния път си взех направление, но понеже реших да се запиша на интензивна консултация /частна клиника е/ няма да ми е нужен талон за записването.

# 665
Здравейте и от мен!
Портокалче,искрено съжалявам!Как се моля да няма повече такива новини.... Hug,мила!
F.a.t.e,резултатите от БХС излизат за около седмица.Много бих искала да мога и аз да мина само с тях,а да не ми се налага тази пуста амниоцентеза,ама няма начин...Само тя ми дава над 90% гаранция,че бебчо е наред!
Момичета с малки дечица,как се справяте?Аз направо не мога да се скопосам на моменти.Дени е адски палав,не спира за секунда,а на мен ми е едно уморено,гади ми се почти през цялото време,направо незнам...Иначе отбиването му стана доста лесно,макар че заспиваше само на гърда и си сучеше и през нощта.От 18.01,когато видях положителния тест,му купихме адаптирано мляко и постепенно свикна.Сега вечер само си пъхва ръчичката в пазвата ми,казва "Тити-тити(цици),мачка,мачка и заспива...

# 666
f.a.t.e. в пловдив ли ще си правиш БХС и ако да къде?
Че и аз се чудя за по-нататък.

# 667
  • където мечтите се сбъдват
Danaya80,да има значение кога се ходи на зъболекар-във втория триместър е най-добре.По принцип преди да се забременее трябва да се изчистят всички проблеми,а по време на бременността да се ходи само на клинична хигиена-почистване на зъбен камък и плака.Не забравяйте,че през бременността хигиената на устната кухина трябва да бъде завишена,защото зъбите и венците са много уязвими.Виждала съм големи трагедии в устата след бременност  Sad

# 668
f.a.t.e. в пловдив ли ще си правиш БХС и ако да къде?
Че и аз се чудя за по-нататък.

Да ... при доки, който ме следи. До последно се чудих при кого да ходя и накрая си останах при Мерджанов. Има много хубава апаратура, няма блъсканица при него, а и ми е наблизичко  Flutter той по принцип води само ЖК - не изражда. Ти при кой се следиш?

# 669
аз ходя при Белчев от Окръжна, а на БХС и ФМ мисля при Даскалов да ходя, но има време още.

# 670
аз ходя при Белчев от Окръжна, а на БХС и ФМ мисля при Даскалов да ходя, но има време още.

От ОБ никой не знам  ... но за Даскалов съм чувала и чела много неща  Flutter

# 671
Здравейте  Party престраших се и аз да се включа при вас  Simple Smile.
На 29 години съм, това за жалост ми е 3 бременност, предишните 2 завършиха много лошо..едната завърши в началото на 3 месец а следващата във 14г.с.  Sad.
Живеем в Англия със моя съпруг.
Ще помоля Фейт още да не ме записва на първа страница докато не мине много важен преглед  след близо седмица...Ще ходя на ФМ и БХС,тук са безплатни и се полагат на всяка бременна жена.
Аз съм много за ФМ, ако не живеех в Англия през миналата бременност нямаше най-вероятно да го правя това изследване....а точно на него се откри проблем с моето бебенце, последва хорионобиопсия и истината лъсна на бял свят  Sad
За зъбки си говорите  Laughing
Много съм съгласна със stefanel, хубаво е да се обърне много голямо внимание на зъбките дори още преди бременността....
От няколко години насам сме си създали навика със моя съпруг когато се прибираме в Бг да ходим профилактично на зъболекар и ако има нещо за правене то е в ранен стадий и нещата се овладяват много бързо  Simple Smile Месец преди бременността  си почистих и зъбния камък...сега съм спокойна.....макар тук да имам карта която да покрива зъболечение без пари ..по-добре да не ми се налага тук да ми правят нещо  Simple Smile че са едни бързаци.. Laughing
Иначе и аз като някой момичета съм на аспирин протект и инжекции фраксипарин и доста други неща  Tired
Имах и на няколко пъти зацапване....и два последвали прегледа, единия от който частен....на тях се видя, че всичко е наред  Praynig Heart Eyes имаме си снимки на крачета и рачички, имаме си и диск с бебче как подскача и ни маха  Heart Eyes
Това е засега от мен  Hug

# 672
Портокалче, съжалявам за случилото се. Стискам палци следващата бременност да е в най-скоро време и с най-хубавия резултат на света  Praynig
Eva_82 добре дошла и ти желая оттук насетне успешна и безпроблемна бременност и едно сладко и пухкаво бебче септември.
Момичета, аз днес се записах на женска консултация в 10 г.с. , с бебчо засега всичко е наред. Поразпитах доктора за биохимичния скрининг. Каза ми, че се прави или ранен в 11 г.с. или късен след 13 г.с. И аз като се замислих, тъй като така и така не извършват скрининг в моя град и ще трябва да ходя в Плевен. Там отделно на частно ще си следя бременността и евентуално и ще раждам. И като отида в Плевен за феталната морфология някъде след 13 г.с., докторът ако прецени ще си пусна там и изследванията за биохимичен скрининг. Нямам търпение да разбера пола, но за съжаление е много рано.  Rolling Eyes

# 673
Здравей Ева радвам се, че вече се престраши да пишеш в темичката ни  Hug Ще те запиша когато ти кажеш и ще стискаме палци на прегледа другата седмица  Praynig Hug

silvi_7878 чудесни новини  Hug

# 674
  • Варна
Ходих на преглед. За сега всичко е ок. Плодът тговаря на 9г.с. и 1 ден. Другият понеделник ще ме запишат на консултация и съответно почват изследванията. Дано всичко до тогава е наред.

Общи условия

Активация на акаунт