Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 593
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Ох , и аз съм с лека хрема ...
Ми то в тези зверски студове , какво да очаквам ? Twisted Evil

Пепи , това с пералнята е гадно ! Как ще переш, на ръка ли ? newsm78

# 631
Ама, Хепи и ти си една шегаджийка Joy

Не, просто няма да пера Mr. Green

# 632
Мацки,  Hug наминавам само да ви кажа добро утро   bouquet
Днес не ме чакайте, яжте и пийте без мен, ще имам много работа   Sad

# 633
Аууу днеска голяма скука, де се дянахте всички newsm78 Явно ще трябва и аз да поработя.

Ето ви една сладинка маца

# 634
Пепи , прибери го това животинче на топло , че като го гледам и замръзвам ! Rolling Eyes

Мацки , много ми е студенооооо ! cold cold cold cold cold

# 635
Добро утро мацки.

Как сте? Тази сутрин в 7:30 в Габрово температурата е била -27.  Crazy Доближаваме се до Сибир.

Моята щерка е все още болна и продължаваме с лекарствата, но поне антибиотика спряхме за момента. Горкото дете толкова много лекарства изпи за последните 3-4 месеца, колкото не е пило откакто се е родило.

# 636
kalinchita , да се оправя детенце , че и ти да се успокоиш ! Praynig Hug Hug

# 637
Калинчита, що така с туй малкото Cry

Ние засега не сме имали сериозни ядове. Изкарахме преди няколко месеца, тн. тридневна треска. Не знам чува ли ли сте за нея. Три дни детето е с висока Т. и не се сваля. На третия ден избиват ситни пъпчици по телцето и температурата спира.  Замалко и ние да прибегнем до антибиотика, но се разминахме.

# 638
Пепи , твоето дете още не ходи на градина и затова .
Като е в контакт с други деца , все някое е болно и докато се изгради силен имунитет , така е ...
При нас се стабилизираха нещата след 10-тата година . Sad

# 639
И на мен така ми каза лекарката на малката - трябва да мине още малко време за да се изгради имунитета. При моята болестите започнаха от миналия септември, откакто тръгна на градина. Изкарва 4-5 дена здрава и после 2-3 седмици боледува. Сега е с кашлица и изкарва от време на време гнойни храчки, няма температура, но кашлицата не минава вече трета седмица. Изпи един антибиотик и сега ще изчакаме да видим дали няма да има подобрение до петък и ако няма промяна ще почва втори антибиотик. Confused

# 640
Хепи само ние двете най - "работните" сме тук днес Praynig
ТЪПООО...

# 641
Изкарахме преди няколко месеца, тн. тридневна треска. Не знам чува ли ли сте за нея.
На това му викат четвъртата шарка - розеола. И ние го карахме миналата година, ужасни 3 дни бяха, но пък после се оправи много бързо. Да е жив и здрав педиатърът, че не изписва антибиотици!
При нас Т спадна, но от днес вече кашля като стар пушач.  Sad

Хепи, къде ни прати ти, бе, жена?!  Shocked Как тъй чак след 10-тата година ще се стабилизират тез' деца?!  ooooh! Педито обещава към 6 годинки вече да спре да боледува дребното...

# 642
  • София
Привет Simple Smile

ей на този трейлър попаднах и се смях  hahaha http://www.youtube.com/watch?v=32sj97-DZf0

# 643
  • Winterfell
Клаинчита много лошо с тези хапчета.дано не ви се наложи да продължавате с антибиотиците.Иначе и аз,и дребния след боледуване се е случвало да кашляме продължително след това. Даже една зима така я изкарах.И не съм пила нищо.То и нищо не действаше.Само си мина.Т не сме имали,сякаш организма се прочиства Rolling Eyes
И да се похваля-до сега шетах насам-натам.Бях до бюрото по труда-казах,че няма да имам проблеми с курса ако напусна работа.И до езиковата школа бях-ще ме преместят в Благоевград без проблем,само казвам кога и готово.
Днес си подавам молбата за напускане в работата.И тоя месец трябва да стягам багажите.Само финансово трябва да се дисциплинирам здраво,че ...
Моя днес пак ме сюрпризира.Намерил ми и без това мижавите запаси от пари.Бях заделила 15лв да си платя лихвата в една заложна къща(от немай къде и до там стигнах) и за хляб.И нашия похарчил петака за цигарки и нам кво и си трае.Вчера преди да тръгна на работа всичко си беше там(уж скрито).Днеска силна вилна,ще си оправям сметките,ама нъцки.Лошо ми стана.Той отрича.Ама сякаш малко дете лъже Laughing Хубаво,че имам приятелки....

# 644
  • в моя свят на мир и любов
Калинчита, що така с туй малкото Cry

Ние засега не сме имали сериозни ядове. Изкарахме преди няколко месеца, тн. тридневна треска. Не знам чува ли ли сте за нея. Три дни детето е с висока Т. и не се сваля. На третия ден избиват ситни пъпчици по телцето и температурата спира.  Замалко и ние да прибегнем до антибиотика, но се разминахме.

чувала съм за вид шарка, която протича по този начин  Laughing

Тридневна треска с пъпки е нещо необичайно за нашите географски ширини.

Обаче вирусната инфекция, която върлува в момента е просто жестока към децата. Първо висока температура ги изтощава, после аналгетиците и антибиотиците им съсипват стомаха, и най-мъчителното предстои - продължителна суха кашлица, която не се повлива от никакви сиропи.

Общи условия

Активация на акаунт