Изложба на торти по Великден

• 48 661
  • 981
  •   1
Отговори
# 300
Още нещо се сетих.

Само като идея, искате ли да развъртим едно торте на томбола между всички присъстващи и закупили си нещо.  Така ще имат стимул хем  да присъстват, хем да си закупят нещо.

Какво ще кажете?

# 301

За плакатите не разбрах аз какво правим?

И аз не разбрах- по колко снимки? На Игличето ли да се изпращат? Изисквания? Пари- пак ли на нея и по колко за плакат? newsm78

# 302
За плакатите и аз нищо не разбрах.Нека някои да обясни по подробно.
Аз успях да сменя датата на подаръка за почивката,бяха много любезни.Е ,съпружето се намръщи малко ама ще му мине.

# 303
Аз си следя дебата наготово май Цени, изяви, украси-лесно е така да оставиш другите да решават. Whistling

Интересно ми стана обаче- искате ли да помоля Валерия да си прави великденските сладки и да не се включва, защото имам тънкото чувство, че само ви потиска идеята да сте около нейните истории и това пречи на правилното ценообразуване и личното задоволство от участието, а сред бъдещите участници няма човек без личен стил и талант, който заслужава да бъде така подценяван. Това в сферата на полу- шегата го приемете, ама всеки втори пост се споменава това изчадие талантливо колко е добро и вече взехте да ме депресирате. Ако ще си ги мерим...талантите...е ясно кой ще спечели, но пък и ние не сме за изхвърляне ся. Wink

За плакатите и аз питах, но не стана ясно. Може би е заета в момента и не може да пише- ще чакаме.

За рецепти- аз не мога на едно картонче да събера цялата си рецепта- само съставките са напълно достатъчни човек да прецени дали може да изяде даденото нещо- спрямо алергии, вкусови предпочитания и тн.

За среща- аз ще пътувам, така че ще чакаме тук да пишете какво сте се разбрали.

Цени- няма да повтарям предшестващите мнения, че цена според вложени материали е съвсем логичното и правилно решение, както и с добра надценка и с цел благотворителност и с цел поставяне на нормални очаквания за пазара на тези торти като цяло, защото у нас е смехотворно нископлатено занимание това.

Аз за сладките на Леля Ог например отказвам да дам само 1 лв, съжалявам. За този труд над тези малки детайли е някак обидно да и купувам толкова ниско труда- това беше само пример.

# 304
  • Sofia
Абсолютно всеки си върви със стила и уменията, абсолютно всеки влага труд и старание, което си е достойно за уважение.
Не сме при Бате Енчо и не се състезаваме, вярвам знаете го всички, както еди коя си торта заслужава да струва повече пари така и другата го заслужава, че да не се е вложило по-малко старание пък сега.
Аз не знам колко точно от себе си дадох за каузата, но се надявам поне някой лев да се събере за дома иначе честно казано от медийни изяви бягам като дявол от тамян, аз и да се снимам не обичам, какво остава да застана пред камера, ама искахте изложба, те ви изложба тя си върви и с тези неща, нищо че за някой са неприятни.
Все още се чудя какво да правя с курабиите, защото аз ги правя за Великден (Католическия), до другия не че ще им има нещо, но съм пред дилема да слагам ли и от тях в кашона или да не слагам.
Тортата я снимах, но сякаш се разколебах да я показвам, ще я видите на живо, не искам да влияя на творчеството ви по никакъв начин.
Рецепти абсурд да дам  Mr. Green всъщност изпуснах нишката те с каква цел ще са.
Иглика да ми пусне една поща, че да и пратя една зипната папка със снимки и клипчета, за плакатите и аз нищо не разбрах.
Също не ми е ясно колко точно предварително ще се ходи на 17-ти да се подреждат нещата?

Бубе, мерси, че се включи!

# 305
  • София
Валерийо, никакви снимки не слагай сега. Нека всичко видим чак там.  Peace

# 306
Тадаааааам

Свързах се с Камелия от Recepti  и тя ни направи страничка с галерия и инфо по темата. Като наближи ще я пусне и в сайта и ние ще я раздвижим. Но ние можем отсега още да си я харесваме и движим във фейса Simple Smile

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150627655823981.39797 … 13980&type=3#!/media/set/?set=a.10150627655823981.397975.243068313980&type=3

# 307
  • варненка от София
Някои няма да сме там дет се вика, но пък после ще гледаме снимки, репортажи.

Аз разхвълях снимки разни и успях да си харесам тема май. Thinking

# 308
  • София
Супер.  Grinning На Леля Ог обаче е сбъркала и написа, че е на Руми тортата.  Peace

# 309
  • Sofia
Валерийо, никакви снимки не слагай сега. Нека всичко видим чак там.  Peace

Е, бабитанани както вика Ева!  Mr. Green

Някои няма да сме там дет се вика, но пък после ще гледаме снимки, репортажи.

Аз разхвълях снимки разни и успях да си харесам тема май. Thinking
Ти какво разхвърля, ще участваш ли дистанционно?

Това с фейса...ако знаех как да го "джуркам" щях да го разджуркам, на мен не ми се отваря страницата даже.

# 310

Това с фейса...ако знаех как да го "джуркам" щях да го разджуркам, на мен не ми се отваря страницата даже.

ами...то не може пък от всичко да разбираш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha

# 311
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ооо, Бубето ни подкара с голямата лопата  Mr. Green. Аз от Валерия хич и не се депресирам, щото изобщо не ми е в категорията дет се вика  hahaha hahaha Пък и ми е диктатор, та......
Тури някоя курабия Кльощ, не се стискай  Mr. Green

За рецептите, аз не визирах баш рецепти де, ами по-скоро нещо от сорта на Шоколадови блатове с нежен полъх на ром и нотка на карамел и пухкав маскарпоне мус примерно  hahaha Joy hahaha

Саввенко, не ме пуска беее. Цял ден ме стиска!  Whistling

Значи разбрафме се: Всеки си определя цени, но да са хубавко завишени.
Сладките по 2-3 лева в зависимост от размзера. Кексчетата по 3-4.  Stop

За плакатите Иглика ми каза, че ще ги прави една дама от някоя медия, но не помня коя и от коя  ooooh!. Тя ще се появи да изясни казуса.

Не казахте нищо за оформлението на залата - маса за всеки или тематично (според мен по-добре) и украса или без?!

# 312
Привет девойки!

Нямам време да чета всички страници, та накратко - кажете с какво мога да съм полезна, при все че цяла торта абсурд да помъкна, мисля си за някакви къпкейкчета и меденки?

Датите гледам, че са били обсъждани по-назад из темата, но най-вероятно не само за мен са неудобни. Така че ще се постарая да направя нещо, колкото да помогна за каузата, но едва ли ще са някакви промишлени бройки.

А този Руски център къде се намира, че май за първи път го чувам?

# 313
Привет девойки!

Нямам време да чета всички страници, та накратко - кажете с какво мога да съм полезна, при все че цяла торта абсурд да помъкна, мисля си за някакви къпкейкчета и меденки?

Датите гледам, че са били обсъждани по-назад из темата, но най-вероятно не само за мен са неудобни. Така че ще се постарая да направя нещо, колкото да помогна за каузата, но едва ли ще са някакви промишлени бройки.

А този Руски център къде се намира, че май за първи път го чувам?

Ири, на ул Шипка, малко по-надолу от Университета.

Доня, хич и не ти се сърдя, ама няма да се разсърдя, ако ме включиш в кампанията като участник  Mr. Green

# 314
Ири благодаря ти за включването и желанието  за участие. Датите определено за всички не са удобни, но това ще го имаме предвид ако решим да повторим събитието. Центъра се намира на Шипка 34 като тръгнеш от университета към канала в дясно малко след докторската градинка.
Бубе Благодаря и на теб за съветите. Сега ще се обадя на една моя приятелка от Зачатие ( щом те са правили такова нещо) да я разпитам какво им е трябвало като разрешително за продажба на домашно приготвена храна, че този въпрос още не е  изяснен и ме мъчи.
За масите и покривките Имат големи дървени маси Ето тук се вижда част от такава маса http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/400972_2921930541 … _1191548159_n.jpg за броя и те ме питат колко ще ни трябват но още не знам кой какво ще носи за да им кажа бройка, разбрала съм се че ще им кажа като наближи изложбата. Имат едни лилавочервени ресторантски покривки определено много дразнещи които съм им казала че не искам.
Така или иначе трябва да купя пластмасови чинии и прибори за почерпка евентуално първия ден, та мога да потърся и някакви еднократни покривки. Ако някой има идея къде и какво да търся, ще ми е от голяма помощ.
За медийте Няма страшно аз нямам проблеми да им обърна внимание, не знам да ли ще смогна на всички но определено нямам проблем нито притеснения.
 И определено пак казвам не сме там да си мерим пишките ( талантите де) всеки прави нещо уникално и красиво, различно и интересно. Смятам че всеки си тежи на мястото.
За срещата ще съм в 10.30 на 31 ви  на линия
За плакатите сега ще проверя какво става, ако Люба не е могла да ги направи може ли някой друг да ги поеме?
За останалите плакати При мен са снимките на Нелка  ( има я и новата и още не показвана торта ) и на някой от Рускините - останалите ще ми ги пратят до 01.04. Който друг иска да печата заедно с тези плакати също може да ми прати снимки, по възможност с надписано името на автора, ако не е надписано ще ходят при Танчето тя да пише, че аз не мога уви. Който иска може да си отпечата плакатите и сам. както ви харесва. На мен ми дадоха цена за 100бр по лев и пет стотинки на бройка, сигурно за повече ще е и по-изгодна може би си струва да ги съберем на куп. Лошото е че още нямаме финансиране и май ще трябва да събираме паричките за тях.

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 10:01 от иглика333

Общи условия

Активация на акаунт