Изложба на торти по Великден

• 48 682
  • 981
  •   1
Отговори
# 375
Точно за това мислех и аз,че са не достатъчни тези пари.Давай някаква сметка да превеждаме или тая седмица ще намеря време да се видя със теб и Ванчето /че трябва да и върна стоиката/и ще ти ги дам.

# 376
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ами 100 плаката са 105 лева и 20на лева за разни пластмасарийки........  Ако не стигат ще досъбираме.

Дид, според мен можеш спокойно да си ползваш твоите неща, все пак е нормално всеки да си има различно визитки/брошурки.

Бягам, довечера повече!

Марина, стават - оправени са  Hug  Mr. Green

# 377
Говорихме днес на срещата добре че е Румя та успяхме по същество да говорим, че моите мисли текат хаотично.
Сега и аз ще се опитам по същество да ви представя какво обсъдихме.
Първо да  се съберат по 10 лв че няма явно да си намерим спонсор както се надявах та да се спонсорираме сами. Смятам че около 200 лв ще ни стигнат.
За плакатите Пращате снимки на Танчето. Нека да видим колко хора общо ще се съберат за плакати.  От тези които няма да участват с друго на изложбата имаме Нелка, няколко рускини от Самовара, Вал ( тя не че няма да участва но няма да присъства), Рая ( която пък още е в процес на изпращане на снимки) и Бубето евентуално ( аз утре ще и пиша да видим има ли желание така да участва). Те ще имат по малко повече плакати. Останалите сиреч ние които ще участваме и на живо ще видим по два или по три плаката на човек ще остане място ( като се съберат снимките) и ще решим кои от снимките да станат на плакати, кои да са само на видеостената.
Дими даде една много добра идея, който ще носи фигурка от стара торта може да извади във фотостудио една снимка на самата торта и с една картонена подпиралка да изправи снимката до фигурката да се види как е стояла тази фигурка на самата торта.
За визитките, аз си поръчах там където ще печатаме плакатите но още не са ми казали цена, като имам цена ще споделя.
Важно е да видим кой ще снима има ли някой професионален апарат и умения да борави с него? Както и камера според мен ще е интересно да има и видео.
Румя пое ангажимента да осведоми медийте една седмица предварително както и преди самото събитие. Но си говорихме дали не можем да докараме някоя знаменитост ( известен човек който да доведе със себе си и реклама) Ако някой познава такава знаменитост. Аз познавам единствено Део но си е сменил телефона и нямам директна връзка с него - ще пробвам да го издиря чрез познати де.
За касата Ще набавим прозрачна голяма кутия която ще е кутията за дарения. Прелагам когато човек си купи нещо парите символично да се пускат там и накрая тази каса ще предадем на ДБМ. Но ни трябва човек който да стои при нея да няма самообслужване така да се каже - може това да е представителя на ДБМ ще го уточним.
За табелките с рецептите по дизаина на Бети предлагам ( това по скоро към теб Танче и мъжа на Силвето) да се направят като бланка ( с място да се напише на ръка  рецептата) и да ги изрежем и сглобим докато редим нещата. Много трудно ще се организира да се пращат до Добрич и обратно.
За подреждането на залата Ще се съберем на 17 ти следобед, плакатите вече ще гледам да са закачени, само да се донесат и подредят експонатите. Аз ще съм в залата след 14.30 ако малката заспи по график че няма кой друг да я приспи.
Абе сигурно сме коментирали и други неща но и Румя ще напомни като се появи, аз това се сещам.

# 378
Аз имам добър фотоапарат, ама не мога да боравя с него  Mr. Green Но мога да дам на някой да снима.
Игличе, аз ще се възползвам от това за визитките, кажи само какви данни ще ти трябват.
На плакат няма да се обесвам Simple Smile
Мога да съдействам да купя пластмасовите неща - кажете само бройка и какво точно, нали склада на Черномен е точно до мен.

# 379
Aз пратих снимки за плакати,но само ако решите има ли нужда.Не държа да ми обесват грозилищата.
Професионален фотоапарат и камера има дъщеря ми/Игличе ,тая със играчките-пита какво стана питала ли си/а и я навих да доиде със мен на 17.04 .Така че тя може да свърши евентуално тая работа.
За знаменитости,евентуално пак тя може да съдейства но предимно певци и певици.Ама те не са много по тия работи но ще я попитам.
Не знам,за Десислава ако стане евентуално че тя е много готина и обича много благотворителноста.
Аз да попитам пак ,за покривките какво се реши.

# 380
  • варненка от София
Беше ми много драго днес и съм гъба голЕма, не дадох парички на Игличето. Остава да ти пусна превод или ако някой ги даде за мен, аз на ЦЧ ще ги върна.

Снимки ще моля наборетката да ми кажи кои предпочита да й пратя от моите и като се върна на морето утре  Cry  ще ги метна. Уффффф,свърши убавинята.

# 381
Хубави апарати много хора имаме, но кой може да борави с него.... ?!? Освен Ани, която ходи на курс, не се сещам за друг. И Ири, която спомена, че ще снима ако успее да дойде.........

Но Ани ще е с Филип, та не знам колко ще може да се посвети на снимането де.

Иначе за табелките, изобщо не става въпрос да се пращат до добрич, Бианка ще прати само "поставките". Ние ще отпечатаме съдържанието и ще го боднем на поставките  Peace

# 382
  • София
Момичета, много хубаво сте обсъдили всичко!  Grinning
Аз по принцип съм си патка и на мен от време на време само идват разни въпроси наум, когато се налага да се сблъсквам с отговора де, а не го знам.  Mr. Green
Така че от мен имате всякаква финансова подкрепа и т.н. И аз мисля, че 10 лв. са малко, Иглика колко сметка телефонна ще плати, не ми е ясно.  Laughing Иначе ме включвайте във визитки, плакати и т.н. Аз днес по-късно или утре (като си възстановя дишането след двете торти) ще пратя на Танчето моите снимки с тортите, на които ще нося фигурките Laughing Те, между другото, не могат ли да се подредят още предишния ден, демек в понеделник?

# 383
Mishoka ще съм много благодарна ако се заемеш с амбалажа - не знам примерно 200 чинийки, чаши и вилици и ще ми представиш сметката.
За покривките се разбрахме да не слагаме, ще ползваме дървените плотове на масите, колкото и да са захабени не са по-грозни от еднократните покривки.
За понеделник аз ще се опитам да издействам достъп до залата ако можем да налепим плакатите и да занеса фигурите на Вал, пък и моите, въобще нещата които траят. Като се разбера ще кажа ако някой има възможност и желание да заповяда.
ditsan За играчките още не съм питала в понеделник ще се чувам с Роси от ДБМ, че имаме да обсъждаме и други неща и ще я питам как е удобно да ги връчим.

# 384
Такааа, момичета!

Имам снимки от Стаси, Хрисив, Дитсън, Марина, Альона.
От тях само тези на Стаси са на 300 dpi. Ще обсъдим с мъжа на МечоПухче, какво и дали нещо може да се направи. Ако не - тези снимки ще трябва да останат за видеостената само. Ако и това е възможно де!  newsm78

Аз днес по-късно или утре ...ще пратя на Танчето моите снимки с тортите, на които ще нося фигурките Laughing
Слънце мое, ненагледно, прати ми всички снимки, които би искала да са на плакати или видеостена. Те твоите всички са УАУ! Та избора ще е много труден.
А снимките на тортите, от които носиш фигурки няма да правим в печатница. Решихме, който желае да си направи снимки във фото на тези точно торти. Например с размер А4 или нещо подобно!  Peace

Сега, дайте да уточним обаче:
1. чинийки и вилички ще ни трябват само за ветераните, нали?! Някой ще прави ли торта за почерпка на самото откриване?  newsm78
2. За разните сладки, бонбони и т.н. ще ни трябват по-скоро подноси някакви.  Peace
3. Имаме ли вече яснота колко са тези ветераниThinking

Пускам отново таблицата. Моля да погледнете дали всички са отразени правилно и ако има нещо - да добавите. Отключила съм я за всички
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkmYJaAYGZj3dElFa2R … p1aGRWZ040SWxKRVE

# 385
Танче, аз ще правя мъфини също, но без украса, по-скоро за черпавка. Не мога да се ориентирам как да запазя промените  Embarassed
Относно подносите - в този склад има такива едни от алуминиево фолио за еднократна употреба, грозни са, ама колкото да сложим манджа на тях - стават. Ако речете, ще взема, само да знам колко.
Иглика, за сметката ще се разберем някак си  Mr. Green Кажи ми моля те, като ти кажат цена за тия прословути визитки, да си приготвя сумата, както и ако ти трябват мои контакти, въпреки че повече от мейл не давам Simple Smile

Поне като гледам табличката се събират доста неща за изложението, та няма да стои празно, пък и ако успеем всичко да продадем, ще можем да се похвалим с доста сериозна сума! Започвам да се изпълвам с голям ентусиазъм Simple Smile

# 386
  • в семейството
Аз да се изкажа, пък дали ще участвам още не знам!  Mr. Green
Нещо плановете хич не ми се получават  ooooh!
Ако успея да участвам, ще е със сладки или мъфини, но категорично няма да мога да се спретна с торта. и по всяка вероятност ще е за втория ден.

1. Според мен няма да е хубаво директно на масите да се слагат тези красоти! Виждала съм да продават покривки за еднократна употреба навити на руло. Утре мога да видя какви са точно!

2. За подносите - предлагам да се купят подложки и върху тях можем да сложим от едни бели хартии, които отстрани са изрязани, като дантела (не знам дали ме разбрахте  newsm78 ). Аз в къщи имам от тях и мога да ги дам!

И ако, Иглика може да направи наново сметката и да казва тия 10лв. стигат ли донякъде или да досъбирваме.

# 387
Знаех си аз, че снимки не мога да правя като хората. Confused

# 388
Стаси, това не е от неможене  Hug! Просто фотоапаратите имат настройки и повечето автоматично снимат на ниска разделителна, защото иначе снимките заемат много място. Т.е. това просто се настройва от фотоапарата.

Аз щях да предложа нещо между двете предложения на Фотка и Мишока - алуминиевите подноси с такива салфетки отгоре. Аз ще направя едни бонбони и няма да могат да стоята на подложка - ще бягат  Crazy Mr. Green

Мишоче, добавих ти едни мъфини. Като си напишеш нещо в табличката и тя сама си го запазва. Отгоре се изписва Промените са запазени успешно или нещо от сорта.  Peace

# 389
  • в семейството
Танче, аз имам едни малки хартиени цветни формички за бонбони! Може да ти ги дам!

Общи условия

Активация на акаунт