Изложба на торти по Великден

• 48 709
  • 981
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Абе ще й мине докато се върне.  Mr. Green

# 421
Ще ги погледна в ХИТ като пазарувам, ОК. Там бяха едноцветни- само в размери не мога да говоря с точност, то иначе бяха жълто, зелено и още нещо, т.е. могат да минат за пролетни цветове, но пък това е доста обвързващо според тортите върху тях- може да се получи голяма цигания от цветове. Белите в Джъмбо не са на ролка, ние колко маси имаме там всъщност?
Валерия като иска нейната ще я метнем на гола очукана маса, та да й се завърши визуалния план, щом толкова я влече, а и като не е там от къде ще знае на каква покривка е- за снимките после да се пеняви  smile3534

# 422
  • Sofia
Нали не мислите, че съм ослепяла все пак, чета ви!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хората дават ли да им боядисаме масите, 3 спрея ще оправят проблема с покривките?  Laughing

# 423
  • в семейството
Само не каза колко големи да са спрейовете  ooooh!
Препоръчвам ти да гледаш един стар български филм "Баща ми бояджията"   Laughing

# 424
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 ooooh! Е те само маси останаха да боядисваме и я овАпцахме вече съвсем  Mr. Green Crazy

# 425
  • Sofia
Ама нещото дето ще сеслага по масите или трябва да скрие цялата маса или изобщо да не се слага, самите маси до колкото помня от снимката бяха очукани предимно по ъглите.
Сега нормално е да са ретро..., то и мястото такова ретро и ветераните и те, не променяйте естествената им среда.  Mr. Green

# 426
А, как...никой не се съмнява, че четеш- чети си на воля. Ако имаш време, прАти Чопи да боядиса със спрея, ако не- озоваваш се на покриФчица като стой та гледай, щот ретро е едно, а опраскана маса е друго, да не бъркаме двата щата  Sunglasses

Не, наистина най- добре ще е да можехме и "полички" да им закачим на тези маси, но време за поръчка на такива вече няма, а моите запаси свършиха за жалост. Ако някой е виждал еднократни такива из нашенските сайтове да каже- аз ще ги купя. Много мразя кофти маси- съсипват всичко красиво върху тях.

# 427
Знаех си, че на теб може да се разчита!  Heart Eyes Какви са тия полички?
И върви качи малко повече снимки на тая сватбена торта, че полудях вече от нетърпение Whistling Mr. Green

# 428
  • Sofia
А тя къде е качила снимки на тортата?!
Много си безсрамна жено, ако не покажеш тортата няма да ти проговоря!!!  Mr. Green

Чопи мога да го пратя да боядисва, не съм се сетила за него, ще му пратя първо филма дето Галето предлага да изгледа и да върви.

Какви са тези "полички" и аз да питам, визуализирай ако обичаш?

# 429
  • София
А тя къде е качила снимки на тортата?!
Много си безсрамна жено, ако не покажеш тортата няма да ти проговоря!!!  Mr. Green

Чопи мога да го пратя да боядисва, не съм се сетила за него, ще му пратя първо филма дето Галето предлага да изгледа и да върви.

Какви са тези "полички" и аз да питам, визуализирай ако обичаш?
Където висят от ръбовете на масите надолу.
Шматки! Mr. Green

# 430

Аз им викам полички, понеже на английски са table skirts, сигурно си имат име и на български, ама така сме ние чужденците  Crazy

А за това колко може да се разчита последните месеци на мен е въпроЗ , но хайде.

Снимките горе са с покривките от Джъмбо за основна покривка и фон- наложи се да слагам и на стената, за да крия очуканата стена в читалището, а отпред са с тези полички, които обаче чаках месец от Англия да пристигнат и общо взето остана една само от тях след това парти, която скоро използвах за друго, т.е. нямам нищо налично.

Та нещо такова би било добре за изложбата- ако трябва ще го мислим как да стане от стандартните покривки с набор, но трябва да знаем колко са големи и високи масите, както и общия им брой.

За сватбената торта, Танче- веднага щом отметна работата тия дни ще се заем със снимките- мноо съм подла само с тоз колан там... Laughing

ПП. Вал, как бе- ще я покажа аз, ама още ме чакат снимките сурови. Само едно коланче успях да оправя и с него си останах, но на теб Господ здраве да ти дава за насоките за куфара!!!

# 431
Ще питам мойта приятелка (Бубето ще се сети) дали може да ги ушие и за колко време и пари  Flutter

Зарежи работа и приоритизирай снимките!  Mr. Green

# 432
  • Sofia
Ще ви се не знае и поличките, бабината ви!  Mr. Green
Взимаме един топ плат и една тропоска набрана и сте готови с полите.
А някой има ли представа колко е наема на маса да речем от парти агенция, те нали идват на място и си ги монтират, обикновено не са много големи, правят си ги с панделки и омотани в някакъв плат, ако е по-удачно що се хабите да мислите варианти за покривки.

# 433
Щото ще е скъпинко, а и къде ще изнесем тез наличните маси  newsm78

# 434
  • Sofia
Ще се тикнат някъде то там е широко, пък и ние с нашата продукция не смятам, че ще заемем кой знае колко много място.
Сватбените агенции също предлагат такива услуги мисля.

Общи условия

Активация на акаунт