Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вреден ли е чаят от лайка за бебета при кърмене?
Какво представлява "задното мляко" и какви са някои методи за увеличаване на приемането му от бебето?
Какво представлява ритуалът за погача на бебето на 40-ия ден и кога може да се извърши?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вреден ли е чаят от лайка за бебета при кърмене?
-
Какво представлява "задното мляко" и какви са някои методи за увеличаване на приемането му от бебето?
Задното мляко е по-калоричното мляко, произведено в алвеолите и тече през каналите, извличайки мастни клетки и осигурявайки на бебето по-маслено мляко. Някои методи за увеличаване на приемането му от бебето включват: неограничено време за сученe, по-често кърмене, компресии на гърдата, масаж на гърдата и използване на различни позиции за кърмене.
-
Какво представлява ритуалът за погача на бебето на 40-ия ден и кога може да се извърши?
-
Какви са някои методи за улесняване на кърменето и справяне с различни проблеми, като разранено зърно или връщане на мляко от бебето?
-
Какви алтернативни напитки мога да приема, за да ускоря възстановяването си от разболяване?
С тези размери сте за по-големи месеци. Агнеса се роди 4 кила и 55 см и от родилното е в дрешки за тримесечно. Сега е почти на три седмици, като гледам до края на седмицата ще минем на следващия размер (за 3-6 месеца). 

Кърма имаш, щом чуваш бебето да гълта.
Май наистина ти закри бебевалежа официално. И да не избягаш при февруарките. Искаме те тук. 

/ - хем знам, че толкова рано упойка не могат да ми сложат, а и бях решила да е без - че ме е страх, но така ме болеше... явно съм с много нисък праг на болка.. та все пак поисках, но естествено ми казаха, че на този етап още няма как. Побърквах се от мисълта, че още много има - баткото пак със система съм раждала, отне общо около 7 ч. и половина, а този път още рано рано беше нетърпимо. По едно време, може би към 10,30 вече за моя огромна изненада усетих напъни - и се паникьосах, викам на акушерката, а тя ми казва - спокойно, толкова рано няма как да е, но дай да те видя. Погледна ме и
и трябвали както сме с направление да си го платим
навсякъде където звъннах искат между 25 и 35 лв.
аман от тая здравна каса , за какво плащаме осигуровки една камара пари наринахме за всичко тая бременност и раждане, че и после пак ... извинете за отклонението ама ....

и все пак ... тук съм от началото не ми се мести
тази сутрин 5 памперса с акано от 7 до 10 яде ...и ...ака, миене пак ядене и така дооооо 11 по едно време не издържах и се скарахме с таткото.... а аз ще простирам че от вчера следобяд до днес пак една пералня начишкани дрехи.
)