Имам проблем...

• 35 165
  • 134
  •   1
Отговори
# 105
Залагам на Козирог. Ужасно критични към всички освен себе си. Mr. Green Облога на какво е? Коледни топки?

# 106
  • София
А, не, на козирог няма да се обиждаме!
Козирогът е критичен към всички, особено към себе си, моля моля  Crossing Arms Crossing Arms
И не е така открит, доста по-мълчалив и темерутест знак е това. Всъщност един от най-темерутестите е!

# 107
Понеже няколко от най-добрите ми приятелки са Козирог и един от бившите също... няма нищо общо между мъжете и жените от тази зодия. Но си права, че такава буквалистика в съчетание с хленчене и криене зад полата на "мама" е типична за мъж-Дева.

# 108
  • София
Аааааа, моля, моля - девата не я давам!!!  #Sniper

Била съм женена за дева, гадже дева съм имала, настоящият ми мъж също е дева. Прилики няма!

Скрит текст:
Дано не се окаже дева...

# 109
  • София
То, от къде тръгнАхме, къде стигнАхме..типично по женски  smile3534
 spam2 отвсякъде  Joy Joy Joy

# 110
  • София

Темата затъпя.
Затова я освежаваме  Joy

# 111
Била съм женена за дева...

Ти да не мислиш, че аз от хороскопи съм го чела? И аз така за 10 години.  Whistling
Скрит текст:
Дано не е Водолей, имам високо мнение за мъжете от моята порода.  Mr. Green

Моргана, съвсем сме си по темата. Нали автора от това се вълнува? Съветите ни не желае, поне астро-картата за 2013 да обсъдим.

# 112
  • София
А бе и водолеите са си башка самохвалковци... Не жените! Сакън!

# 113
Добре де, след като изредихте всички въздушни знаци, какво правим? newsm78 Ще продължавате ли с предположенията or not? Rolling Eyes Въй... работата стана сериозна. Човек, да не вземе да Ви подхвърли една дума и Вие започвате да я дъвчете кат' гума. Joy

# 114
  • София

Те затова са хората - да пускат думи.
А ние останалите - да ги дъвчем.

П.П. Продължавай в същия дух, да видим кой пръв ще се умори  Joy

# 115
Оооооо... то луд умора нема - само се поти. Wink А както бе казал поета: Нормалните - неотцеляват. Joy

П.П. : Бая СПАМ се заформи в последната страница и половина. Whistling

# 116
  • София

Ами, темата се изчерпи.

# 117
Въй... работата стана сериозна. Човек, да не вземе да Ви подхвърли една дума и Вие започвате да я дъвчете кат' гума. Joy

Не знам за зодиите, но с това "въй...", аз залагам на Бургас.

Споменаването на висше, в комбинация с "неможе" и други, също ме навежда на мисълта за някой морски свободен университет. Твърде свободен.

Егоцентризмът и опиянението от личните качества, създадени от любящите жени в детството, няма нужда да ги коментирам. Виждат се с просто око.

Съветът ми е близък до този на момичето, написало Соломоновата притча - помисли от гледната точка на детето. Направи някой път нещо, което е добре за него, а не за теб. Тогава ще станеш родител, със или без ДНК, съдебни решения с право или без на обжалване. Дотогава ще си най-обикновен разглезен пикльо. Успех!

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 17:32 от Кинче Кривошапкова

# 118
  • София
 Дотогава ще си най-обикновен разглезен пикльо.

Е, като се има предвид, че 99% от БГ мъжете са такива  Laughing Laughing Laughing

# 119
  • София

Лелее!
Сега очакваме империята да отвърне на удара!   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт