Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 300
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 030
  • София
искат брак с чужденец, пък дори да е прост работник. То, и повечето девойчета така и не надскачат това ниво по душа.  Wink

твоят какъв е доцент ли?

Нашенец от село.

# 3 031
  • София
аз пък мисля, че мнозинството българки са направо закърмени с мотото 'от кал да е, мъж да е'.
и не са никак, ама никак придирчиви. ниско самочувствие, и за мъничко са готови да дадат много
Ако смяташ българките за такива, не знам какво ще кажеш за рускините  Mr. Green

Аз мога да кажа, че няма никаква база за сравнение между българки и рускини. Рускините са с хипертрофирано самочувствие и си знаят цената. Мнозинството българки са такива, каквито ги е описала 10 c's. По-скоро трябва да вдигнат летвата, а не да ограничават претенциите.

# 3 032
Естел, благодаря ти за резюмето, не бих имала търпението да изчета цялата тема. Общо взето хванах я от бразилско-френските идеали за красота нататък и всяко следващо отваряне ме радва с нещо ново.  Mr. Green

# 3 033
  • Варна
аз пък мисля, че мнозинството българки са направо закърмени с мотото 'от кал да е, мъж да е'.
и не са никак, ама никак придирчиви. ниско самочувствие, и за мъничко са готови да дадат много
Ако смяташ българките за такива, не знам какво ще кажеш за рускините  Mr. Green

Аз мога да кажа, че няма никаква база за сравнение между българки и рускини. Рускините са с хипертрофирано самочувствие и си знаят цената. Мнозинството българки са такива, каквито ги е описала 10 c's. По-скоро трябва да вдигнат летвата, а не да ограничават претенциите.
Хохо, не смеши мои тапки  Laughing

# 3 034
искат брак с чужденец, пък дори да е прост работник. То, и повечето девойчета така и не надскачат това ниво по душа.  Wink

твоят какъв е доцент ли?

Нашенец от село.

е не обиждай хората все пак, има и други освен селяни на този свят- водопроводчици, монтажници и всякаква нужна работна сила

# 3 035
Е, ама Пешо като са го взели, едва ли е бил безработен Simple Smile Говорим за неомъжени/ неженени индивиди. А ако на Пешо жена му го е взела такъв, то не знам кой от двамата е за смях, ама май няма да е Пешо Wink

# 3 036
  • София
ти май не ме разбра, затова реши, че обиждам. Става въпрос за това, че водопроводчикът си е водопроводчик и в България, и във Великобритания, и в Австралия, и в Зимбабве. Обаче за доста нашенки се смята за особено сериозно придвижване напред, ако вместо водопроводчик от България, се омъжат за такъв от Великобритания, и явно си представят, че са се омъжили за някой аристократ-милионер. За тях, така да се каже, нашенският водопроводчик не е достоен за тях, обаче британският е, нищо че този, същият британец пак живее в някой еквивалент на Обеля 2, че и под наем на всичко отгоре!

# 3 037
От прочетеното в темата (и форума като цяло) стигам до извода, че ако на Пешо жена му не е била дебела, като се е женила, сега щеше да има пералня последно поколение.
Тъй че неомъжените да си учат Космополитъна, за да не стават за смях.  

# 3 038
  • Once there was a Hushpuppy...
От прочетеното в темата (и форума като цяло) стигам до извода, че ако на Пешо жена му не е била дебела, като се е женила, сега щеше да има пералня последно поколение.

Еххх, ехх много яко! Супер го каза, поне нещо готино да прочете човек, като така и така отваря темата Laughing Laughing Laughing

# 3 039
Ами това сигурно е заради онова, което каза jam мисля назад -
водопроводчиците не са презряна неграмотна евтина работна ръка в чужбина и не  остават на нивото, което предполагаш за тях сравнявайки. Напълно е възможно един водопроводчик да е човек със широка култура и мироглед , и дестинациите му да са много по-разнообразни от ежегодното пътуване  от София до родните места

Но да се върнем към клишетата  - българките евтини, а най-евтините тези, омъжени за водопроводчици в чужбина  Grinning

# 3 040
  • Sf
Но да се върнем към клишетата  - българките евтини, а най-евтините тези, омъжени за водопроводчици в чужбина  Grinning

Развоят е съществен и главоломен. Как ли ще свърши темата, интересно?  Thinking  Mr. Green

# 3 041
Аз нямам идея какво пише в Космополитън, моля да ме " светнете ", явно го следите редовно.
И не се нахвърляйте така злобно върху всеки, дръзнал да изкаже мнение, различно от вашето.

# 3 042

Еххх, ехх много яко! Супер го каза, поне нещо готино да прочете човек, като така и така отваря темата Laughing Laughing Laughing
Тя сега жената на Пещо като отслабне от двете работи и с опита от него, направо ше разведе Бил Гейтс и го грабва #2gunfire

# 3 043
Аз нямам идея какво пише в Космополитън, моля да ме " светнете ", явно го следите редовно.
И не се нахвърляйте така злобно върху всеки, дръзнал да изкаже мнение, различно от вашето.

1)
От прочетеното в темата
през последните 30-ина страници, а не изключително и персонално от прочетеното в коментара на tanch.

2) В Космополитън пише всичко необходимо, за
Цитат
да се омъжи [жената] преди 25 и да не се тревожи после по теми като тази.
  Mr. Green Цитирам в същия дух, в който беше казано и спирам със списанието, че ще ме глобят за неправомерна реклама.

Не всяко мнение, което смяташ за различно от твоето, е злобно нахвърляне, или дори различно от твоето.  Peace

# 3 044
Разбира се, че не всяко, но не са 1 и 2. И не визирам нахвърляне лично върху мен.

Общи условия

Активация на акаунт