Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 263
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Над определена възраст човек е по-осъзнат и наясно с критериите за подбор. Паралелно на това социалният му кръг се е свил и логично, появява се затруднение. Да не говорим, че готовността за сериозно обвързване (бракът е условност), е индивидуална, варираща и предопределяща отношенията с противоположния пол. И не на последно място - не всеки изпитва необходимост от връзка, деца и пр. Наложил се е някакъв стереотип, но отдавна не е валиден за всички.

# 61
Нищо не мога да кажа по темата , но да се оплача.

Все по-често ми се случва да отварям врати на мъже и да им давам път. Имам чувството, че ако им подам ръка на слизане от автомобил, ще я приемат и ще препърхат с мигли от благодарност.

Много тъжна тенденция.

# 62
а ти самият на колко години се ожени и на колко години беше жена ти?
Да ти кажа, всеки мъж е ценител на жените, ама за секса, не за жененето, особено ако въпросните жени не търсят съпруг. Дето викат, сексът не е повод за женитба.

Да ти кажа, нищо не разбираш ти от мъже  Laughing
Не знам какви са около теб, говоря за мен:
за секс има много жени. За женитба - доста по-малко.
За секс е достатъчно да има , нали, и да не е в цикъл евентуално  Laughing
За женитба дали е същото?

Аз бях млад, тя също беше млада и резултатът не закъся  Laughing Ама такива бяха времената, в хотел на
морето не може да се регистрираме заедно Simple Smile
Сега бракът не е такава необходимост и не вижда защо една дама зорлем трябва да
прави компромис и да се вземе с някой, който не е точно това, което тя би обичала.
Да, любов.
Наречете ме смотан, но аз вярвам в тези неща. Особено ако ще се будя до тази жена всеки ден и ще живея с нея. Не мога да правя компромиси с този, който ще е до мен - или който обичам,
или никой.
В помеждутъка докато се появи любовта, мога да правя секс и дори да не се сгодявам  Laughing

п.п. за болднатото - ми ако е тъпа шутка, естествено , че ще я натиря на сутрината. вече е направила това, за което става. за какво ми е??

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 14:01 от Dave Lombardo

# 63
  • София
Аз пък ако бях потенциална свекърва, повече бих се притеснявала синът да не ми доведе снаха от мъжкти пол.
Като чета през седмица тия теми за жени, борещи се в невероятна конкуренция за мъжките екземрляри, че и с доволно количество по-млади кандидат-булки, сигурно мъжете са яко кът. Обаче от друга страна, според статистиката мъже-жени са почти в равно съотношение. Извод: Мъжете усилено си чифтосват помежду си.

# 64
И на мен всички ми обясняваха колко трудно ще бъде след всяка една изминала година да се нагодя за съвместен живот с някого. Нищо подобно! Аз бях на 37, той на 39 когато се запознахме. Той с един брак зад гърба си, а аз с 0. Точно 3 месеца след като се запознахме заживяхме заедно и така вече година и половина се чувстваме много щастливи.
Изобщо не съм имала какъвто и да е дискомфорт от съжителството!

Има един такъв момент при хората, които са си поживяли - знаят какво искат и знаят къде и какви компромиси могат да направят.

Колкото хора - толкова и ситуации. На някои и на 20 ще им е трудно, а на други и на 50 - няма.

bouquet
Чудесно мнение, пожелавам ви още дълги години щастие заедно.

# 65
Аз пък ако бях потенциална свекърва повече бих се притеснявала синът да не ми доведе снаха от мъжкти пол.
Като чета през седмица тия теми за жени, борещи се в невероятна конкуренция за мъжките екземрляри, че и с доволно количество по-млади кандидат-булки, сигурно мъжете са яко кът. Обаче от друга страна, според статистиката мъже-жени са почти в равно съотношение. Извод: Мъжете усилено си чифтосват помежду си.

егати извода  #Crazy
и са кво, да се бием ли? каква борба бе хора, изначално грешно мислите.

Е да, ако се борите са се ожените/омъжите, нищо чудно, че имате трудности в намирането.
Тва да не ви е каталожна търговия  Laughing Боря се да си поръчам оня модел докато не го е взел някой друг, че има малко от тоя вид??

Мали съвсем се изродиха нещата.
Остаряваш дейв, вече никой не вярва в любов, важното е да се пребориш за по-комфорниата половинка, за последната половинка.... абе важно е да се пребориш за нещо! колкото по-млад, толкова по-добре??  hahaha

# 66
  • София
Една жена, а и мъж, се женят когато срещнат подходящ човек.

въпросът е, че много често няма къде да го срещнат.

колко възможности (извън Интернет) има една жена на 35, на която всички връстници вече са женени и поели по други коловози?

# 67
  • София
точно де, Дейв, мъжете искат секс, обаче доста жени се надяват на брак.
Неслучайно те попитах колко млади сте били с жена ти. На млади години акълът е друг, човек по-лесно се нагажда. Но, виж, ако е стигнал до развод, това не е основание да смята, че се е оженил твърде млад.

# 68
Дейв,много си прав.
Ама много.

# 69
Ама това че аз искам секс не означава,
че не мога да се влюбя в една жена и да пожелая
само с нея да правя секс, да живея с нея, изобщо да присъства
в живота ми.

Щом се е случвало, значи не съм дефектен аз.
Просто ми е трудно да намеря жена, която да ми е
достатъчно инетересна повече от 3 дни, сори, но това е истината.

Повечето днешно 'модерни' жени
са пълни гъски и физически не мога да ги търпя дълго.
Какво остава за брак.

За протокола - имам връзка в момента, спокойно, не съм озлобен от
нечие непускане.  Laughing Просто имам наблюдения. Откакто пуснаха секса и града,
патките нарастнаха, Помислиха се за Кари.

# 70
То пък големия келепир като се омъжиш, понякога. На какво "семейно щастие" съм се нагледала... ooooh! Почти навсякъде около мен.

Самотата може да си я изпитваш и в брака.

Dave Lombardo всъщност е казал същественото.

# 71
Една жена, а и мъж, се женят когато срещнат подходящ човек.

въпросът е, че много често няма къде да го срещнат.

колко възможности (извън Интернет) има една жена на 35, на която всички връстници вече са женени и поели по други коловози?
търси, и няма да намериш Wink

извинявам се, ама това да не са ключове че да ги търси.
банално е, но ако е писано, ще се срещнат. наивно е дори,
но животът на това ме е научил.

нито една от важните връзки в моя живот не са започнали,
защото съм ги търсел.
Сегашнатата ми приятелка ме 'намери' случайно, докато ме питаше къде се
намира улица еди коя си например.

търси, и няма да намериш - насила хубост не става.

# 72
Да,единственото,за което не съветвам тези жени да чакат е - децата.
Ако ги искат , разбира се.
Другото е ...

# 73
  • София
едно е да спиш с нея, да живееш с нея, да си влюбен с нея, и съвсем друго е да се ожениш за нея. Просто такова живеене заедно, особено за разведени мъже, е нещо като ничия земя - имат някакви благинки от съвместно живеене и секс с една жена, но се чувстват и достатъчно необвързани, че да не се вживяват много. И нови деца рядко искат, защото не им не миннава пак през памперси и петнайсти септември.

# 74
  • София
егати извода  #Crazy
и са кво, да се бием ли? каква борба бе хора, изначално грешно мислите.

Ами, да. Според толкова дами тук да се бракуваш и размножиш е основната цел в живота.

Ама че ще си нещастен, че ще си разведен, че ще оставиш поколението да ти носи последствията, няма никакво значение. Важното е да си изпълнил плана за петилетката, двете петилетки. Между 20 и 30 не свършиш ли тая работа - край. Жив си за ожалване или си кофти стока.

Това от писанията тук, не някакви мои съждения.

Общи условия

Активация на акаунт